Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Přičinlivý pokladní v supermarketu Vince Downey byl již sedmnáctkrát vyhlášen zaměstnancem měsíce. Kdyby se mu opět podařilo zvítězit, byl by povýšen do managementu a získal by auto. Doplňovač zboží Zack Bradley je naopak neambiciózní, chodí pozdě a s kamarády se snaží přežít pracovní dobu v co největším klidu. Vedoucí Glenn Gary zaměstnancům jednou oznámí, že nastoupí nová pokladní Amy. Líbí se jak Vinceovi, tak Zackovi. Zack se dozví, že má slabost pro zaměstnance měsíce. Rozhodne se, že tentokrát vyhraje. Snaží se získat místo pokladního. Dostane první hvězdičku a začíná bodovat. Když jedna z pokladních zemře, vedoucí ho pošle na její místo. Vince se ho různými podrazy snaží shodit. Zack pomalu dělá kariéru, ale ztratí kamarády i Amy, která se dozví, že vše dělá jen proto, že se dozvěděl o její náklonnosti k zaměstnancům měsíce… (TV Prima)

(více)

Recenze (179)

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Dane Cook, herec, kterého si všímám poslední dobou častěji a častěji. Z průměrné komedie udělá jeho příjemný hlas něco zvláštního, co donutí diváka sledovat film a hlavně díky němu. Tak mi to příjde. Dane Cook je prostě sympaťák. První film, co jsem s nim viděl se nazýval Klikař Charlie a stejně jako on, má Rande měsíce podobný průběh jen rozdílný příběh. Nic zvláštního tedy, ale s radostí se na něj podívám znovu a rád. Skvadra herců se v tomto filmu setkala docela dobře a chvílemi jsem se s radostí pousmál. Komedie jak má být. Nic zázračného, ale své cíle rozhodně plní. --- Jediný problém je, že jsme přišli o Janet na kase číslo tři. Vždyť měla být už v práci. Kde je? Najdi ji. - Umřela včera v noci. - Takže nepřijde? - Nemyslím, pane. ()

Cival 

všechny recenze uživatele

Není to natočené špatně (ani vyloženě nudně) a Dane Cook je sympaťák bezmála Reynoldsova formátu (tj. vhodný i pro chytřejší zábavu, než jakou nabízí kinematografická odnož MTV), ale že bych se bavil, to se taky říct nedá. Z každého regálu sice kouká nadsázka a režisérovy odkazy na jiné žánry přijdou k chuti, ale smíchonosných momentů už bývá víc pomalu i na pohřbech. Tedy na těch veselých. ()

lebowski 

všechny recenze uživatele

Po letech jsem šel na něco aniž jsem věděl o co vůbec půjde a nebylo to vůbec špatné, vcelku zábavný filmeček s minimem laciných vtipů z prostředí hypermarketu s dobře vybranými typy herců ()

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $12miliónovTržby USA $28,444,855Tržby Celosvetovo $38,368,909Tržby za predaj DVD v USA $20,792,682 //počet predaných kusov 1,300,627║ Taká praštenosť, ktorá sa vo svojej podstate ani moc realite nevymyká, dalo sa. /40%/ ()

Djkoma 

všechny recenze uživatele

Jessica Simpson je fajn, ale celou dobu jsme na ni měl stejný názor jako byli klepi co se říkali v obchodě do kterého byla přeřazena. Zbytek je jen obyčejná snaha o komedii, která bude obsahovat i nějaký vtipný fórek neplynoucí z naprosté natvrdlosti a stupidity všech postav. ()

LIVINGDEAD 

všechny recenze uživatele

Skvělá komedie, už dlouho jsem se takto nepobavil. Sympatičtí herci a prostředí, které všichni známe. Prostě komedie jak má být! ()

Dever 

všechny recenze uživatele

Soundtrack John Swihart: 1. Cobrastyle - Teddybears/Mad Cobra ,2. Do It Alone - Sugarcult ,3. Face Down - Red Jumpsuit Apparatus ,4. Surrender - Camp Freddy ,5. Coming Out Wild - The Sammies ,6. Hard to Beat - Hard-Fi ,7. Can't Fight This Feeling - REO Speedwagon ,8. Wasted Days - Highwater Rising/Aidan Hawken ,9. Kiss You All Over - Santino ,10. Twentieth Century Boy - Camp Freddy ,11. Disco Boy/Anal/Covered in Chocolate/Taking a Dump - John Swihart ,12. Pocket Rocket - John Swihart , ()

tron 

všechny recenze uživatele

„Stará mama, nemyslíš, že je načase investovať do niečoho... menej špekulatívneho?“ Neoriginálne, ale fajn zahrané (najmä Dax Shepard z nekecaj a pádluj!, kde hral experta na divočinu, ktorý sa nevyznal v divočine) a odohrávajúce sa v svojrázne zaujímavom prostredí supermarketu, v ktorom sa sci-fi veci zhmotňujú (ja som tiež zažil, že si zamestnanci urobili vlastný bunker z paliet, do ktorého v pracovnom čase chodili spávať a popíjať, ale prišli im na to, česť ich pamiatke). Škoda, že to nie je o čosi kratšie (a vedľajšia línia s novou pokladníčkou prekvapivo tempo brzdí, namiesto toho, aby ho nakopávala, samotný zápas je stokrát zaujímavejší). ()

Zíza 

všechny recenze uživatele

Bylo by to mnohem lepší bez těch povzbuzovacích (čti patetických) keců. Začínám na ně bějt vážně alergická. Usnout byste u filmu nemuseli. ()

Arx 

všechny recenze uživatele

Pohodový film, který ale velmi rychle začne nudit. Ke konci už pro mě výrazně ztrácel dech a už sem se těšil na konec. Film hlavně teží z obsazení Jessicy Simpson, které to i zde moc sluší. Pokud ale nejste Jessicy fanda, tak se na Rande Měsíce ani nekoukejte. ()

Shit 

všechny recenze uživatele

Tohle je vlastně naprostá blbost se zaběhnutým příběhem a stupidním koncem, ale díky Daneu Cookovi a sice uměle působící, ale krásný Jessice Simpson docela pěkně koukatelný a hlavní padouch/pokladní v podání Daxe Sheparda je libovej. Krom toho prostředí samoobsluhy ve kterým se prakticky celej film odehrává je docela dobrej a zábavnej nápad, hlavně ty závody v markování zboží neměly chybu. ()

choze 

všechny recenze uživatele

Není to zrovna trhač bránice, ale zatraceně pohodová komedie. Scénář jede podle klasické romanticko-komediální šablony, ale perfektně to těží prostředí obchoďáku a záporácké duo Vince a Jorge v podání Daxe Sheparda a Efrena Ramireze je geniální. ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Hypermarket, jenž evidentně žije ze státních dotací za zaměstnávání mentálně postižených a jehož jediným sortimentem jsou dva melouny a levná trapnost. Poslední zákazník ať zhasne.. ()

hellstruck 

všechny recenze uživatele

Strašná slabota ,přiznám se, že konec mě nezajímal tak moc, že jsem přepnula na jiný film .Naprosto nesympatické obsazení, trapné vtípky - strašně mi vadila usměvavá a herecky plochá Jessica s těmi jejími odrosty, Dax Shephard s nevím-co-to-měl-na-té-hlavě hrál taky hrozně a hlavní postava Zacka je až děsivě nevýrazná.. Tohle vážně není film měsíce. ()

castor 

všechny recenze uživatele

Neexistující supermarket Super Club má jednu zářivou hvězdu. Je jím slizká vlezdoprdelka Vince, který v markování zboží porazí na jihozápadě Spojených států kohokoli. Kolegům je to tak nějak šumák, hlavně že zbude čas na pravidelný poker. Jen dokud se neobjeví sličná Amy – to začne i věčný flákač Zack spřádat plány, jak Vince o prestižní titul „zaměstnance měsíce“ připravil. Amy totiž kromě nesporných fyzických kvalit doprovází i pověst, že je na přesně takové hvězdy jak dělaná. Jenže celé to bude nakonec jinak. Obrovský hangár, jak alespoň obchoďák na první pohled vypadá, tak nabízí pro Vince, Zacka a celou bandu jeho flegmatických kolegů celou škálu možných komických situací, ale děje se tomu tak z poloviny. Verbální konflikty pak nabízejí spíše jen urážlivé dialogy, které málokdy pobaví, nicméně samotný souboj už nějaký ten náboj má (ač může být motivace morálně minimálně sporná). Zatímco Dane Cook je charismatický sympaťák, Jessica Simpson jen prezentuje svůj vybělený úsměv a plastikou poslepované kozy. Nepotěší ani přepálená stopáž i nával klišé, ale slušně vypointované situace se debutujícímu režisérovi na druhou stranu upřít nedají. Řeknu to asi takhle; líbilo se mi to podstatně víc než cokoli od Shawna Levyho (Noc v muzeu, Růžový panter apod.), cokoli od Toma Deye (Lemra líná, Showtime apod.), ale na jiný Cookův film Good Luck Chuck to rozhodně nemá!! ()

freddy 

všechny recenze uživatele

Tohle mě pobavilo. K prostředí supermarketu mám velmi blízko, jelikož jsem vyučený prodavač a praxi jsem vykonával právě v supermarketu, takže tohle prostředí je mi hodně blízké. A proto mne potěšilo, že se v tomto prostředí odehrává téměř celý tento film. Dějově to byl velmi zajímavý film, u kterého jsem se i docela nasmál a který rozhodně nenudil. Neviděl jsem zde žádné nelogičnosti ani hluchá místa, takže jsem docela spokojený s výsledkem. A musím pochválit Danea Cooka, protože tenhle snímek dost oživil svým hereckým projevem a dodal mu na zajímavosti a vtipnosti. Já jsem se prostě pobavil, potěšilo mě prostředí, ve kterém se film odehrával, a dějově to nemělo chybu. Možná kdyby byl trochu jiný konec, bylo by to ještě lepší, přece jen někdy jsou ty happyendy příliš okaté, a tak dávám hvězdičku dolů, ale pořád jsou to z mé strany slušné čtyři hvězdičky. ()

Ded@M@tes 

všechny recenze uživatele

Povedená komedie z prostředí supermarketu. Podaří se Zacku ( Dax Shepard ) porazit zaměstnance měsíce, který už má za sebou rekordní šňůru vítězství? ( Hodnocení: 7/10 ) ()

Gimp 

všechny recenze uživatele

Debilní komedie, která hlavně ve svojí druhé polovině absolutně ztrácí na atraktivitě. Jedinej kdo snad stojí za zmínku je Pedro z Napoleon Dynamite. Volte ho. Ale vydat se na tenhle film do kina by byla blbost.P.S. v září v 2005 jsem byl v McDonalds Černý Most 3 taky zaměstnancem měsíce a žádná holka se se mnou nevyspala (naštěstí, protože jsme tam stejně měli samý ošlivky:-( ). ()

nunka 

všechny recenze uživatele

Ako tak čítam, nájdu sa tu aj takí, ktorí túto american shit comedy zhltli aj s navijákom. Scenár a celý film vyznieva i napriek obrovskej snahe až príliž stupidne, debilne a povrchne, čo sa dalo čakať od typickej americkej produkcie. Mne tento filmový štýl absolutne nesedí. ()

Jamal 

všechny recenze uživatele

Docela dobré, na to že se téměř celá komedie odehrává v supermarketu a nebo na parkovišti před supermarketem i s romantickýma námluvama. Docela jsem se i pobavil, účel to splnilo a já jsem byl spokojen. ()

Reklama

Reklama