Reklama

Reklama

Inga Lindström


Léto na ostrově (E05)

(epizoda)

Obsahy(1)

Katarinu Fredholmovou, atraktivní mladou ženu ze Stockholmu, která sama vychovává svou malou dcerku Anniku, pozve její teta Augusta Vasen, aby převzala dědictví po strýci, který nedávno zemřel. Katarina s potěšením využije příležitost vydat se s Annikou na návštěvu pratety s vidinou několika příjemně prožitých dnů na malém ostrově ležícím na východním pobřeží Švédska. Jenže když zjistí, že jde o kdysi vyhlášený a turisty velmi oblíbený výletní hostinec a penzion "Tärna", jenž strýc s tetou dlouhá léta vedli, a kterému teď hrozí bankrot, rozhodne se Katarina v náhlém impulsu zůstat celé léto a podnik zachránit. Jednoho dne se vydá na projížďku lodí a neúmyslně lehce narazí do jachty Svena Swedenborga, bohatého a hezkého manažera a současně dědice kávového impéria, kteří řídí jeho matka Viveca Swedenborg. Ta na ostrově koupila velký letní dům a hodlá tu oslavit své blížící se šedesáté narozeniny. Sven je nejprve naštvaný kvůli odřenému boku své jachty, ale rychle Katarině odpustí okouzlen její svěžestí, krásou a přirozeným chováním. Protože společnost, která měla zajistit na oslavu narozenin pohoštění, na poslední chvíli odřekla, obrátí se na Sven na Augustu a její podnik "Tärna". Teta však odmítne. Překvapená Katarina je přesvědčená, že zajistit takovou událost by pro podnik mohlo být skvělou příležitostí jak se dostat z nejhoršího a vrátit podniku bývalý věhlas. Přemluví skeptického Svena, aby jí zakázku svěřil, ale její setkání s Vivecou skončí pohromou. Když totiž žena zjistí, že Katarina pracuje pro podnik "Tärna", odmítne jí zakázku svěřit. Katarina ani Sven podivnému chování svých blízkých nerozumějí, protože netuší, že mezi jejich rodinami vládne dávný spor. Navzdory tomu a navzdory skutečnosti, že se má zanedlouho zasnoubit s Maritou Tomassonovou, dcerou majitele konkurenční firmy, zamiluje se Sven do Katariny. Také ona se do Svena zamiluje. Oba si svou lásku uvědomují a během společného výletu si ji také vyznají. Zdá se, že před sebou mají překrásné, romantické léto na ostrově, ale pak se objeví několik nečekaných událostí, které zasáhnou jejich rodící se vztah a ohrozí jejich vzájemné city. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (5)

StarsFan odpad!

všechny recenze uživatele

Snad nejhorší romantickej film, jakej jsem kdy viděla. A to hlavně díky nesympatickým představitelům hlavních rolí (skutečně se mi už dlouho nestalo, že bych si v celém filmu nevybrala jedinou postavu, které bych fandila nebo jediného chlapa, který by mi připadal aspoň trochu jako sympaťák) a scénáři, ve kterém si už vlastně ani nepamatuju, o co šlo. Naštěstí. ()

dANo odpad!

všechny recenze uživatele

Maximálne nudná romantika v podaní škaredého chlapa a tuctovej ženskej, kde jediné, čo prekvapí, je zrýchlený záver... chválabohu! ()

Reklama

Reklama