Reklama

Reklama

Freddie

(seriál)
  • USA Freddie
USA, (2005–2006), 8 h 4 min (Minutáž: 22 min)

Kamera:

Peter Smokler

Hudba:

Keb' Mo'

Hrají:

Freddie Prinze Jr., Jacqueline Obradors, Brian Austin Green, Jenny Gago, Chloe Bridges, Mädchen Amick, India King, George Lopez, Krista Allen (více)
(další profese)

Epizody(22)

Obsahy(1)

Byt šéfa chicagské restaurace Freddieho se stal azylem pro jeho sestru, švagrovou, neteř a babičku. Vypadá to, že se jich Freddie hned tak nezbaví. (ČSFD)

Recenze (10)

freddy 

všechny recenze uživatele

Super sitcom, který mi v jistých chvílích připadá podobný jako seriál Přátelé. Také se odehrává ve dvou bytech, jež sídlí na stejném patře, hlavní hrdina je šéfkuchařem, stejně jako Monika v Přátelích, těch podobných aspektů se tu najde hned několik. Ale přesto tento sitcom považuji za velmi originální a vtipnou záležitost. Hlavní hrdina je šéfkuchařem ve své vlastní restauraci, žije ve velkém bytě a nastěhovalo se k němu několik žen z jeho příbuzenstva (babička, která mluví pouze španělsky, sestra s dcerou a švagrová). Jeho kamarád je mírně přihlouplý, ale zároveň férový. Prostě super základ pro vtipné situace, a že jich zde je hodně. Tento sitcom, který si produkoval Freddie Prinze Jr. a zároveň zde hraje hlavní roli, považuji za jeden z nejlepších sitcomů, natočený v posledních letech. Freddie Prinze Jr. je jedním z mých nej herců a má ho zařazeného i ve své TOPce herců, a proto jsem si nemohl sitcom Freddie nechat ujít a nebyl jsem zklamán. Co mne zklamalo, to je nulová pozornost, věnovaná tomuto seriálu. TV Prima na něj bohužel neudělala žádnou reklamu a navíc ho vysílá mezi čtvrtou a pátou hodinou ranní, což je velmi smutné, skoro jakoby měla tato stanice zájem na tom, aby ho nikdo neviděl. Ale jak jsem napsal, ani tohle mi nezkazí zážitek ze super seriálu. A proto dávám bez dlouhého rozmýšlení čtyři hvězdičky. Aktualizace 6.9.2008: V tento den začíná TV Prima reprízovat tenhle sitcom téměř po jednom roce od premiéry. Čas je sice o něco lepší než pri premiérovém uvedení (vysílání jednou týdně v sobotu kolem desáté hodiny ráno) ale mohlo to být i lepší. ()

Yardak 

všechny recenze uživatele

Sitcom, jenž mě mile překvapil a mohu jen doporučit. Sice to není první liga sitcomů, ale i tak velmi slušně vtipný seriál. Nejvíc bych vytáhnul z obsazení "né moc inteligentního" souseda hlavní postavy, kterého hraje Brian Austin Green - role mu fakt sedí:o). Překvapivých 75 %. ()

Reklama

marocco 

všechny recenze uživatele

Freddie Prinze Jr. rozhodne nie je človek, ktorý by si zaslúžil vlastný sitcom a rozhodne nie je takým dobrým hercom a komikom aby ten sitcom utiahol. Takže je to na vedlajších postavácha a žiaľ ani tu to nie je žiadna sláva. Keby som to mal porovnať s podobným typom sitcomu, s JOEYm, tak FREDDIE prehráva na celej čiare. Škoda. ()

P1tr 

všechny recenze uživatele

Poměrně vtipný sitcom, jehož první díl mě nepřesvědčil o jeho sledovatelnosti, ovšem když jsem náhodou narazil i na druhou epizodu, vše se najednou zdálo úplně jiné. Svižnější a vtipnější gagy nedávají příliš prostoru pro trapné ticho z nepovedeného žertu. Velikým překvapením je pro mě hlavně Brian Austin Green, který je oproti 90210 úplně jiným člověkem i hercem a je nejlepší postavou Freddieho. ()

Olík 

všechny recenze uživatele

V prvé řadě omluva pane Frredie. Nečekal jsem žádného sit-comového Michaela Jordana, ale spíše pokus ala seriálová Amanda Bynes.....pochybnosti ve mne vyvolávalo především obsazení a to jmenovitě Freddie Prinze Jr. a Brian Austin Green. U prvního jsme měl odrazovala jeho dříve slušně nastartovaná kariéra - tak nějak zastávám názor, že situační komedie jsou živnou půdou pro neokoukané tváře. A co se týče Mr. 90210 - no prostě, co víme o Brianu Austin Greenovy? Doma mu (možná) vaří večeři kráska Megan Fox a je David z Beverly Hills 90210....ale když už jsem se omluvil seriálu jako takovému, tak musím ještě jednu omluvu poslat na adresu B.A. Greena....jako David byl David (nebudeme si nic nalhávat, vyrůstali jsme na něm), ale postava Chrise (a samozřejmě jeho ztvárnění) je hodně povedené sitcomová záležitost. Takže jedno velké mega překvapení. Celkově je seriál vtipný, svěží, postavy i zápletky fungují a dle mého názoru dostat větší šanci, tak se mohl hrdě bít s těmi lepšími. ()

Galerie (70)

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama