Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Agent WC 40 Dick Steele se musí vrátit po 15 letech do aktivní služby, protože svět ohrožuje jeden z jeho dávných protivníků, šílený a mocichtivý generál Rancor. Zloduch, o němž si Steele myslel, že ho před patnácti lety zlikvidoval, má dva cíle, chce ho zabít, protože ho připravil o horní končetiny, a pak zničit zemi s pomocí ukradeného čipu do rakety. Zneužije k tomu Barbaru, dceru Steeleovy jediné životní lásky. Proti generálovi však stojí silný protihráč - agent WC 40, který zvládne každou zapeklitou situaci, zlikviduje svého nepřítele a zachrání tím svět. (TV Nova)

(více)

Recenze (224)

Eviel 

všechny recenze uživatele

Hodnotiť takéto filmy je ťažké hold ak ma niekto zmysel pre humor úplne iným smerom (prípadne ho nemá) tak to dopadne 1 prípadne žiadnou hviezdou. Mňa osobne toto pobavilo , malo to samozrejme pár hluchých miest , ale paródia je podľa mňa veľmi ťažký žáner totižto strašne rýchlo sa dá skĺznuť do trápnosti tu jej nebolo až tak veľa , aby sa to mohlo označiť prepadákom. 3* ()

Lyžař 

všechny recenze uživatele

Takhle zaměřený filmy mi vůbec nevadí. Ale dějově je Agent WC40 opravdu slabý. A těch pár super gagů, které odkazují na filmy z minulosti? To nevyrovná hodnocení na kladnou stranu. Spousta scének byla připravena parodicky, ale abych řekl pravdu, na mě prostě nefungovali. Možná jsem se měl na Agenta podívat před cca 20 lety, kdy byl natočen. Pak bych možná uznal umění, které se zde skrývá. Dnes ale podprůměr a už nikdy se k tomu nechci vrátit. ()

Reklama

lennyd 

všechny recenze uživatele

Před dvaceti roky Dick Steel (Leslie Nielsen) neprovedl svoji práci uplně dobře, a hlavní nepřítel jedné světové velmoci (hint - kde leží země Kalufornie? :) přežil, pouze s menšími oděrkami (= amputace obou horních končetin). Nyní se musí Dick, zabývající se obstaráváním postarších paniček a destrojováním golfového hřiště, vrátit zpět do služby, aby zákeřného generála Rancora (Andy Griffith) zastavil, a zachránil: Dceru své bývalé přítelkyně, dětského agenta McCluckey (podoba se jménem Kevina ze Sám doma je čistě náhodná :), profesora Ukrinskyho a jeho krásnou dceru, a zbytek světa, a to přesně v tomto pořadí... Leslie Nielsen je i v dnešní době synonymem pro parodii - některé jsou zdařilejší, některé pak méně. Tato patří k těm lepším (i po letech), bere si na paškál většinu filmů své doby (např. Nebezpečná Rychlost, Pulp Fiction, atd) ... ()

fantoci 

všechny recenze uživatele

Jesltli jste viděli všechny filmy z řady Bláznivá střela a pak spoustu jim podobných jako Vesmírnou prdu a tak, tak se shodneme že ty filmy jsou na jedno brdo, stejná omáčka, nic novýho. Ale každej kdo kdy viděl film s Leslie Nielsenem tak si ho snad musel v devadesáti devíti procenzech oblíbit. Vždyť je to jeden z nejlepších komiků posledních patnácti možná dvaceti let.Jeho nezapomenutelné xichty kdy se mu do nosu zakousne perutýn nebo když ho něco překvapí to je radost pohledět. S jimem Carreym by vytvořili fajn dvojku. ()

helrohir 

všechny recenze uživatele

Niektoré parodované scénky ma pobavili (James Bond, Sám doma,...), ale obyčajné vtipy, ktoré sa v priebehu filmu vyskytovali, boli skôr trápne než smiešne a ani Leslie by zo seba nemusel robiť stále len šaška. Bohužiaľ, časy Bláznivej strely boli už nenávratne preč a Leslie odvtedy v žiadnej dobrej komédii už nezakotvil. ()

Galerie (38)

Zajímavosti (9)

  • V originálním znění zní označení agenta Steelea (Leslie Nielsen) WD 40, podle známé značky mazacího, čistícího a ochranného oleje. (vojtaruzek)
  • Cameo si vo filme zahrali viaceré známe tváre, napr. Hulk Hogan (člen Dickovho tímu), Fabio (hral sám seba), Ray Charles (šofér autobusu), Mr. T (pilot vrtuľníka) a Pat Morita (čašník v reštaurácii). (m.a.t.o.)

Reklama

Reklama