Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Matthew Broderick a Danny DeVito září v rolích sousedů, kteří mezi sebou soupeří o nejhezčí vánoční výzdobu! Buddy Hall (DeVito) je pevně rozhodnut, že tenhle rok přebere Stevu Finchovi (Broderick) místo vánočního krále. Svůj dům chce ozdobit tolika žárovkami, že budou vidět až z vesmíru! Nikdo nedokáže odhadnout, jaký budou mít tyhle prázdniny konec. Vy si však tuhle divokou a sněhovou slavnost smíchu jistě užijete a zamilujete si ji společně s celou rodinou! (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (138)

Chrustyn 

všechny recenze uživatele

Další typická rodinná vánoční komedie ve které se na konci splní všechna přání a všichni se budou mít rádi. Málo humoru spousta sladkobolného moralizmu. Je škoda, že z celkem zajímavého tématu -souboj sousedů- nedokázili tvůrci vyždímat více humorných situací a když už se něco začne dít tak divák hned ví jak to dopadne. Co se týká herců tak Matthew Broderick je otravný a DeVito předvádí svůj komediální standard a většinu filmu zachraňuje. ()

soukyd33 

všechny recenze uživatele

Poznámka: Jediné co vás tu zaručeně zaujme je ta hudba a co s ní bude následovat. Více neprozradím. Tak začínáme. Je možné vidět váš dům z vesmíru? V tomto filmu to zjistíte. A také zjistíte, že máte vlastně i dobré sousedy. Šílená jízda začíná. Vánoční šílená jízda začíná. Noc už nebude co bývala. Soundtrack dobrý. Poznámka: Dámská společnost je také zajímavá. Takové zpestření. Poznámka: Člověk si jen říká, kolik ta blbost vždycky stojí. Hvězdiček 2 ()

Reklama

Konvička 

všechny recenze uživatele

Jsem poněkud alergická na americké vánoční filmy, ve kterých se to jen hemží falešným sentimentem, falešným sněhem, falešnými úsměvy, falešnou vánoční pohodou a morálními ponaučeními tak omletými, že jejich pointa je vyplyne do prvních deseti minut. Jednu hvězdu za pár vtípků, děkujeme a na neshledanou! Existují totiž i mnohem vtipnější a milejší vánoční komedie. ()

VargovaI 

všechny recenze uživatele

Devět z deseti očních lékařů doporučuje vypíchnout si oči, nežli vidět tento film. Sledování tohoto počinu totiž způsobí divákovi zánět spojivek. Není to ani vtipné, ani dojemné, ani poučné je to jenom zbytečně dlouhé. Chvílema jsem měla pocit, že scénarista si dal asi o čáru koksu víc než měl. Americké vánoční klišé mě nezaujalo ani pouhé dva dny před Vánoci. ()

zdenny 

všechny recenze uživatele

Tato vánoční komedie není žádná bomba. O zábavu se ale stará Danny DeVito s kvalitně sekundujícím M. Broderickem. A nutno uznat, že lepšího herce si na tento charakter role vybrat nemohli. Maličký pán, který chce, aby byl jeho vánoční dům vidět z vesmíru. A udělá pro to úplně všechno. Takže o komediální situace zde nouze není. Jak už jsem řekl - žádný zázrak, ale před Vánoci je toto určitě dobrá volba. PS: "Neodcházej, co budu jíst?" DODATEK (17. 12.2011): Upravuji hodnocení na čtyři hvězdy. Na tento film jsem se díval celkem třikrát a vždy se mi líbil víc a víc. Stane se z něj má vánoční tradice. A řekněte, jestli mé původní hodnocení bylo tři, proč bych je neměl zvýšit, když se mi tato vánoční komedie tolik a stále líbí? ()

Galerie (29)

Zajímavosti (2)

  • Kvôli scéne, v ktorej Steve (Matthew Broderick) a Buddy (Danny DeVito) majú rýchlokorčuliarsky závod, musel Broderick trénovať s profesionálnym rýchlokorčuliarom už niekoľko mesiacov vopred. (misterz)
  • Pôvodný názov filmu bol All Lit Up. (misterz)

Reklama

Reklama