Reklama

Reklama

Bravo Girls: Všechno nebo nic

  • USA Bring It On: All or Nothing (více)
Trailer

Obsahy(1)

Britney Allen je nejoblíbenější dívkou prestižní školy a také kapitánkou místních roztleskávaček a dívkou quarterbacka Brada Warnera. Nejvíc jí závidí ambiciózní Winnie Harperová, která se ji po celé roky marně snaží porazit a nahradit v čele týmu i po Bradově boku. Pak přijde těžká rána. Otec Britney přijde o práci a rodina je nucena přestěhovat se do dělnické čtvrti Crenshaw Heights. Britneyin život se změní z pohádky v noční můru. Musí předat vedení týmu Winnie, která ji rafinovaně vmanipuluje do situace, kdy musí přísahat, že než by byla roztleskávačkou jinde, raději jí nebude vůbec. V nové škole se hned první den dostane do ostrého sporu s Camille, kapitánkou místních roztleskávaček týmu Válečníků. Jenže pak se ukáže, že Britney je skvělá roztleskávačka, a Camille nutně potřebuje zaplnit místo v týmu někým zkušeným. Změna školy a snaha přizpůsobit se novému prostředí dívku pomalu odcizuje bývalým kamarádkám. Opět se dostává do sporu s Camille, když se pokusí do sestavy prosadit nové prvky. To nejtěžší však Britney čeká ve chvíli, kdy se musí rozhodnout, na kterou stranu se přidá. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (107)

Autogram 

všechny recenze uživatele

Na tento tanečný film musim po pár rokoch poopraviť svoj názor. Nie je to len niekoľko schopných akrobatických kúskov, ale prijemne sa pozerá aj na pekne vybrané americké riťky a tváričky. Príbehom o veľkej detskej zrade a odpustení sa veľmi zaťažovať netreba. Rihanna hrá samú seba, to je trochu nezvyčajné na hraný film. (13.1.2019) ()

T2 odpad!

všechny recenze uživatele

Tržby za predaj DVD v USA $18,727,950 //počet predaných kusov 1,366,404║ No umelý tuctový vývar, nič viac, nič tu nefunguje ani z ďaleka tak aby to mohlo byť aspoň trochu príjemne na pozeranie, aj čo sa týka tých akrobatických vystúpení to moc nedá o príbehu ani nehovoriac, bleé. /10%/ ()

Reklama

Marek1991 

všechny recenze uživatele

V prvom rade chcem poďakovať Bohu, za to, že stvoril takého anjela na zemi akou je Hayden Panettiere. Ten film sa mi spája s ňou a točí sa okolo nej. Ona to podľa mňa skvele zvláda, je to komédia, je to pre mládež s dávkou športu a pohybu s poučením a priateľstvom. Je to trocha jednoduchšie a je už toho možno veľa, kedže o roztlieskavačkách natáčajú komerčné filmy často, keď sa objaví nejaký nápad a pekná herečka, ale zabavil som sa. Lezie mi trocha na nervy to handrkovanie černošiek a belošiek, to bolo trápne, ale inak milé a úsmevné. Že na to majú ľudia iný názor ma netrápi, lebo to bolo tak roztomilé, že od priemeru sa to u mňa zdvihlo na štyri hviezdy ku koncu, najmä, kedže mám rád tanec a Rihanna sem tiež dobre zapadla. ()

kingik 

všechny recenze uživatele

Britney (Hayden Panettiere) je kapitánka roztleskávaček a vedle toho, že je dobře vypadající přidrzlá blondýna, má i se svým týmem nemalé ambice. Jenže všechno se zhatí, když se se svými rodiči bude muset přestěhovat na jinou školu, kde pro změnu vládne exotická Camille (Solange Knowles), shodou okolností taky kapitánka místního týmu roztleskávaček. A vzhledem k početné afroamerické komunitě se tady žije v rytmu hip hopu. Britney má rázem před sebou nové výzvy v podobě prosazení se v novém družstvu, i přes daný slib, že s roztleskáváním skončí. Bude se muset vyrovnat s rivalitou jak nových i starých kamarádek, vedle toho bude muset i prosadit originální prvky do sestavy na prestižní soutěž pořádanou zpěvačkou Rihanna, a hlavně se nezamilovat do nového objevu na škole. Jak to všechno dopadne, je nad slunce jasné, ale díky tomu, že je film natočen s nadhledem, vtipem a inovativně, je to dobrá zábava v rytmu hip hopu, Gwen Stefani nebo Avril Lavigne. Hayden Panettiere s přehledem zvládá komickou i romantickou polohu a status vymaštěné blondýny naštěstí nepotvrzuje. Na Steve Rashe je vždy spolehnutí a film zrežíroval bez chyb. ()

FritoleXx 

všechny recenze uživatele

Herecky sympatičtější než předchozí díl, ale stále se nevyrovná průměrnému prvnímu dílu. Narozdíl od nich také upozorňuje na rasismus, což není špatně, film pro náctileté je na to vhodný, ale zde je to až otravným způsobem. Závěrečný souboj bohužel poněkud chaoticky natočený, zde prostě střihy nepatří vůbec, natožpak takové množství. ()

Galerie (21)

Zajímavosti (7)

  • Původní název byl “Bring It On Yet Again”. (HappySmile)
  • Ve scéně, kdy Britney (Hayden Panettiere) přichází do telocvičny na konkurz, položí svou tašku ke dveřím. Po skončení konkurzu je však její taška na lavičkách. (Sydney008)
  • Hayden Panettiere (Britney) a Marcy Rylan (Winnie) obě ztvárnily Lizzie Spaulding v nejstarší telenovele CBS The Guiding Light. (HappySmile)

Reklama

Reklama