Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Britney Allen je nejoblíbenější dívkou prestižní školy a také kapitánkou místních roztleskávaček a dívkou quarterbacka Brada Warnera. Nejvíc jí závidí ambiciózní Winnie Harperová, která se ji po celé roky marně snaží porazit a nahradit v čele týmu i po Bradově boku. Pak přijde těžká rána. Otec Britney přijde o práci a rodina je nucena přestěhovat se do dělnické čtvrti Crenshaw Heights. Britneyin život se změní z pohádky v noční můru. Musí předat vedení týmu Winnie, která ji rafinovaně vmanipuluje do situace, kdy musí přísahat, že než by byla roztleskávačkou jinde, raději jí nebude vůbec. V nové škole se hned první den dostane do ostrého sporu s Camille, kapitánkou místních roztleskávaček týmu Válečníků. Jenže pak se ukáže, že Britney je skvělá roztleskávačka, a Camille nutně potřebuje zaplnit místo v týmu někým zkušeným. Změna školy a snaha přizpůsobit se novému prostředí dívku pomalu odcizuje bývalým kamarádkám. Opět se dostává do sporu s Camille, když se pokusí do sestavy prosadit nové prvky. To nejtěžší však Britney čeká ve chvíli, kdy se musí rozhodnout, na kterou stranu se přidá. (TV Nova)

(více)

Recenze (107)

kingik 

všechny recenze uživatele

Britney (Hayden Panettiere) je kapitánka roztleskávaček a vedle toho, že je dobře vypadající přidrzlá blondýna, má i se svým týmem nemalé ambice. Jenže všechno se zhatí, když se se svými rodiči bude muset přestěhovat na jinou školu, kde pro změnu vládne exotická Camille (Solange Knowles), shodou okolností taky kapitánka místního týmu roztleskávaček. A vzhledem k početné afroamerické komunitě se tady žije v rytmu hip hopu. Britney má rázem před sebou nové výzvy v podobě prosazení se v novém družstvu, i přes daný slib, že s roztleskáváním skončí. Bude se muset vyrovnat s rivalitou jak nových i starých kamarádek, vedle toho bude muset i prosadit originální prvky do sestavy na prestižní soutěž pořádanou zpěvačkou Rihanna, a hlavně se nezamilovat do nového objevu na škole. Jak to všechno dopadne, je nad slunce jasné, ale díky tomu, že je film natočen s nadhledem, vtipem a inovativně, je to dobrá zábava v rytmu hip hopu, Gwen Stefani nebo Avril Lavigne. Hayden Panettiere s přehledem zvládá komickou i romantickou polohu a status vymaštěné blondýny naštěstí nepotvrzuje. Na Steve Rashe je vždy spolehnutí a film zrežíroval bez chyb. ()

T2 odpad!

všechny recenze uživatele

Tržby za predaj DVD v USA $18,727,950 //počet predaných kusov 1,366,404║ No umelý tuctový vývar, nič viac, nič tu nefunguje ani z ďaleka tak aby to mohlo byť aspoň trochu príjemne na pozeranie, aj čo sa týka tých akrobatických vystúpení to moc nedá o príbehu ani nehovoriac, bleé. /10%/ ()

Superpero 

všechny recenze uživatele

Film určenej třináctiletejm američankám se vším všudy, ale mě se to docela líbilo. Zagebil jsem se debilitě a jsou tam pěkný holky. ()

Boss321 

všechny recenze uživatele

Typická americká snílkovská teenagerská komedie, které ani nevím proč se mi stále líbí i když je to stále jeden a ten samý příběh. Navíc tahle je ještě okořeněná pěknými roztleskávačkami. ()

Jezinka.Jezinka 

všechny recenze uživatele

Děj? Poselství? Převrat v dějinách filmu? Nikdo rozumný snad u takovýchle filmů nic z toho nehledá, a pokud ano, tak ....Humor? Ano, ten by našel. Očekávatelný, ale přesto fungující. Ať už rivalita mezi hlavními hrdinkami, ztrapnění jednoho z hrdinů (a že mu to člověk přeje od začátku), průchod bezpečnostním rámem ... Nezačala jsem senilnět, nehodnotím ani tak šokující děj, mimořádně vypointovanou zápletku a nečekané rozuzlení, jako sportovní výkony roztleskávaček (a roztleskávačů) a hodnotím vysoko, protože mě tahle disciplína tak, jak byla podaná v tomhle filmu, velmi překvapila. Nebudu si o roztleskávačkách zjišťovat nic dalšího, nebudu pátrat po pravidlech jejich soutěží, ale ty gymnastické a taneční výkony, co jsou předvedeny v tomhle filmu, jsou naprosto luxusní. ()

ajuska 

všechny recenze uživatele

Další z řady schématických teenagerovských filmů. Charaktery jsou nezajímavé a šablonovité, což znamená, že je tu hodná holka, dále naprostá mrcha, kluk podrazák a potom "rytíř na bílém koni". Víc není třeba říkat, jistě je každému hned jasné, jak se bude příběh vyvíjet a jak dopadne. Velmi nenáročný film vhodný tak pozdní večer, kdy už se vám nechce vyvíjet žádnou mozkovou činnost. Druhá hvězdička je za "roztleskávací" čísla. ()

Deimos 

všechny recenze uživatele

TV/// Obsazení 7/10 Děj 6/10 Hudba 6/10 Prostředí 9/10/// +lákadlem je především Hayden Panettiere, která je v této sérii filmů tím nejzajímavějším hned vedle Kirsten Dunst z prvního filmu, možná si tu někdo najde romantiku, možná roztleskávání, či snad morální poučení, účast Rihanny potěší -na druhou stranu je to film pro holky tak do 15ti let, tomu je přizpůsobeno chování postav, tak aby i malá holčička poznala, která že je ta namyšlená kráva, stejně tak i některé herecké výkony jsou v tomto ohledu přestřelené/// Opravdu v tomhle nehledejte náročnou zábavu. Je to podobné předešlým filmům, takže to stejné s jinými herci a trošku obměněnou motivací nebo důvodem. Pro fanoušky však opět zábavné a i mě se to přes občasné slabší momenty líbilo./// Celkem 67%/// ()

Smok odpad!

všechny recenze uživatele

Podľa rád z niektorých komentárov som skúšal vypnúť mozog, ale akosi to nešlo. Stále sa zapínal a šepkal mi: Daj odpad, ...odpaaaad. ()

AGAMENON 

všechny recenze uživatele

Absolutně nechápu, co ti Američani na těch roztleskávačkách mají a snaha o implementaci do našich končin považuji za zhůvěřilost. Přesto koukat se na to dalo a Hayden Panettiere je kočka (prohlídka při vstupu do školy je asi nejzábavnější část). ()

nash. 

všechny recenze uživatele

Ta nejtuctovější teen historka jakou se jen unavený hollywoodský scénárista třetí cenové skupiny mohl pokusit recyklovat prázdnou šablonu dávno zcela vytěženého motivu. Pár mouder do dívčích deníčků, několik typických krásek pohybujících se výkonem a pojetím svých postav na hranici parodie, poněkud chudě obsazená soutěž, a občas slušný spartakiádní prvek v poněkud chaoticky snímaných scénách jednotlivých vystopení. Zkrátka nic nezbytně nutného k vidění. ()

lola3121 

všechny recenze uživatele

Pro dospívající děvčata určitě to pravé ořechové - dívčí intriky, rivalita, první lásky, občas i vtipná hláška a hlavně úžasné výkony fešných roztleskávaček a mladičká Rihanna na počátku své pěvecké kariery. ()

Reklama

Reklama