Reklama

Reklama

Skleněný dům 2

  • USA Glass House: The Good Mother (více)
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Po ztrátě matky a otce při tragické nehodě nachází dospívající dívka Abby Snow (Jordan Hinson) a její mladší bratr Ethan (Bobby Coleman) nový domov u Eve (Angie Harmon) a Raymonda Goodeových (Joel Gretsch). Po přestěhování do odlehlého sídla svých adoptivních rodičů však sourozenci docházejí k šokujícímu zjištění, že Goodeovi nejsou tak úplně těmi, kým se zdají, a sen o lásce a bezpečí se Snowovým proměňuje v noční můru krutosti, nenávisti a hrůzy. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (35)

TO 

všechny recenze uživatele

Pokračování mého oblíbeného thrilleru. Tedy ono to není pokračování, ale spíš remake. Děj je podobný. Přesto, že je o třídu níž než jednička , což je znát nejen na obsazení, které je mimochodem i zde velmi příjemné: krásná Angie Harmon a skvělá začínající Jordan Hinson, je hezky natočen a má atmosféru. Trochu nudí, ale co dneska né a závěr to pěkně vynahradí. Mě tohle béčko prostě udělalo radost. Tím ovšem nechci říct, že bych ho někomu nějak doporučoval. ()

robbiee 

všechny recenze uživatele

[imdb: 5.5/10] | me: Nezmysel podaný ako "mrazivý thriller" pre celú rodinu. Stále však o stupienok (a polhviezdičku) vyššie než štandardný TV film. Vďaka prekvapivo slušnému výkonu Angie Harmon prihadzujem ešte jednu * a tak celkovo: [1 a pol *] ()

genetique 

všechny recenze uživatele

Ďalší chudobný príbuzný v rodine thrillerovcov. Povinná stopáž filmu bola neúprosne nudne naťahovana nespočetnými záberami kamery z nezmyselných pozícií na nezmyselné úkony hlavných predstaviteľov. Od skúsenejšej Angie Hramon som čakal viac, ale akákoľvek snaha o náhľad do duše psychopaticky chorej matky bola zbytočná, rovnako ako aj celý dej a napokon aj film. Nebyť napínavého záveru a Jordan Hinson, tak to po polhodinke vypnem. 40%. ()

LihO 

všechny recenze uživatele

Tak to bolo strašné niečo... scenár stupídny, dej takmer žiadny a ešte k tomu aj predvídateľný... Dve hviezdičky dávam kvôli Jordan Hinson a za slušný záber na zašívanie rany. ()

hippyman 

všechny recenze uživatele

nemůžu si pomoct, nemůžu se zastavit a snad se i zblázňuji nyní, ale nemůžu souhlasit s tím, že by to byla ztráta času, nuda, nebo snad dokonce odpad. snímek má dost hutnou atmosféru a do velké míry naplňuje thrillerový žánr. především přesvědčivý výkon psychomatky a bezradné dívky zdobí film ještě víc. slušná gradace bohužel naráží na pár nedostatků a slabší závěr. nicméně celkově pěkných 60% a všem odpadářům: polib mi, čau. ()

Deimos 

všechny recenze uživatele

TV/// Obsazení 5/10 Děj 5/10 Hudba 5/10 Prostředí 7/10/// +Jordan Hinson, stupňující se napětí, jiný motiv než v předešlém filmu -přesto velice podobné, méně přesvědčivé herecké výkony/// Proč mám pocit, že už jsem k tomuto filmu komentář psal? Tak tedy, celkem průměrné pokračování nadprůměrného předešlého dílu. Stále se však na něj dá dívat, srovnáváte a čekáte čím vás tvůrci překvapí./// Celkem 54%/// ()

Smok 

všechny recenze uživatele

Tento rozvláčny thriller mal tú chybu, že som ho sledoval v televízii a teda pri všetkých tých hluchých pasážach, kde sa nič nedialo som silne postrádal funkciu fast forward. ()

JohnCZ 

všechny recenze uživatele

Tísnivá atmosféra a slušně herecké výkony (zejména Jordan Hinson a Angie Harmon) nezachrání mizerný scénář. Bylo to strašně zdlouhavé, předvídatelné a tak celkově strašně obyčejné. Ale nuda to nebyla, to ne. Avšak na první díl to ani zdaleka nemá. ()

veronikav odpad!

všechny recenze uživatele

Podle těchto amer. filmů - končí kupa dětí v rukou psychopatů ? Nevím ? Asi se do toho moc vžívám -ale nelíbilo se mi to :-( Ta bezmocnost ? Že to není nikomu divné? Že nemají školu -kamarády ? Nesmysl .. ()

Fallen_One 

všechny recenze uživatele

Nebýt tam tolik logických chyb a uvěřitelnější jednání všech zúčastněných, byl by to i nadprůměr, ale takhle, když je několik věcí i nevysvětleno a film působí zmateně, musím snížit. Ale koukatelné to je. ()

KajusaK 

všechny recenze uživatele

Mnohem lepší díl než první. Alespoň nějaké náznaky o útěk i během filmu. Trocha černého humoru. Angie Harmon podala perfektní herecký výkon. Pěkný filmeček. ()

Lolita 

všechny recenze uživatele

Stále váhám mezi ** a ***, a třeba to po úvahách ještě změním.. Angie Harmon je ďábelsky krásná i ďábelsky zlá, prostě typický obraz milující matky. A Jordan Hinson potrvdila pomyslnou hereckou převahu žen v tomhle snímku (aby taky ne, mají podstatně větší prostor než tatík s bráškou). Pro mě to mělo atmosféru, závěr se mi líbil, jedničku jsem neviděla, ale asi se podívám. Ano, je zde spousta logických chyb a zmateností, ale v porovnání s hollywoodskými trháky které si říkají thrillery , kde je jich kolikrát mnohem víc, je tohle je prostě jen "nějaké béčko, které je potřeba setnout jak jen to jde". Mně to ale rozhodně u obrazovky udrželo a atmosféru to mělo. Závěrem: lepší **,a říkejte mi klidně kulturní barbar. ()

danco123 

všechny recenze uživatele

Katastrofálna "asi" napodobenina kvalitnej jednotky.Podľa mňa je toto úplna strata času.Herecké obsadenie a výkony hrozné a priam až nudné.No tomuto sa nedá dať viac ako 20%. ()

Ryuuhei 

všechny recenze uživatele

Nemohu si pomoct, ale pro mě je dvojka Skleněného domu zatraceně dobrý thriller. Hutná atmosféra by se dala krájet, o napětí taktéž není nouze, hrdinka je tedy na můj vkus až příliš oprsklá a oba pěstouni jsou krásně odporní, až mrazí. Filmu nechybí nic, samozřejmě ani pár blbostí, z nichž asi ta největší je paradoxně ke konci (a kterou bohužel nemohu vzhledem k jejímu těžce tupému charakteru omluvit). Ale jinak? Napínavá jízda, i když je od začátku jasné, jak se věci budou mít. 80% ()

honz 

všechny recenze uživatele

Podprůměrný thriller se snadno předvídatelným koncem, hlavně od chvíle, kdy Abby zjistí, že ta pomatená adoptivní maminka již dříve utýrala několik osvojených dětí. ()

Ravi 

všechny recenze uživatele

Snímek stojící na mlžném oparu tupé omezenosti autorů v předpokladu, že stejní budou i diváci, ale nejsou. To, co by ho mohlo udělat skvělým, skončilo zakrnělé a nerozvedené. Koukáme na film, který na nás klade předpoklady, že náctiletá dívka tušící problémy nemá skoro žádné kamarády, kterým by se svěřila, otec je úplný blbec a nevidí problém ani v šití rány veterinářskou jehlou a třeba také to, že všichni okolo jsou slepí a hluší. Zkrátka jen 20% = 1/5 za to napětí ()

masw 

všechny recenze uživatele

Naprostá ztráta času, pokud jste viděli první film který byl rozhodně lepší. Tenhle je televizně působící předvídatelná nuda s nulovou atmosférou díky nehodící se hudbě , vlezlými častými přechody a nepřesvědčivými hereckými výkony. Jordan Hinson z Heuréky je naprosto plochá (herecky, jinak se neco rysuje :) ). Poslední půlhodinku jsem vynechal, pokud byla kulervoucí tak se omlouvám. ()

herr_carter odpad!

všechny recenze uživatele

poslední stopové prvky herectví nechal tytam i tak asi jako veka pružný Štelan Sakrasguard již v prvním,zcela zbytečném filmu a tady jsem tak mohl cca půlhodiny sledovat pouze plejádu neúspěšných komparzistů pro film Waterloo po Česku v čele s nejodpornějším a nejtupějším bubákem všech veledíl kategorií C a horší, TOU BLBOU KRÁVOU V HLAVNÍ ROLI, JEJÍŽ JMÉNO SE BOJÍM VYSLOVIT. Dokonce ani ta barabizna není skleněná, tak proč se to nejmenuje třeba jen Pohroma na castingu?? Aspoň by šel člověk hned chrápat !!................moje hodnocení = 0 z 10. ()

Reklama

Reklama