Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Skylar Eckerman (Shaun Sipos) jako skvělý zadák školního fotbalového týmu má, na co si vzpomene. Pro místní je hvězda a náležitě toho využívá. Ale stačí jeden chybný krůček, zranění kolena, a je všechno pryč. Walter Pearce (Ray Liotta) tak slavný není. Se svou ženou Deborah (Glenne Headly) a dcerami bydlí hned vedle Skylara, ale oba se v lásce příliš nemají. Walter je spořádaný člověk, který žije jen pro svou rodinu. I on však šlápl vedle a kvůli nevěře je rázem bez domova. Střechu nad hlavou mu překvapivě nabízí Skylar a spolu s ní i dost neobvyklé rady, jak získat ženu pět. Ale Deborah nedá druhou šanci snadno. (caisy)

(více)

Recenze (24)

Roman.Ticka 

všechny recenze uživatele

Komu by nebylo líto psího pohledu vykopnutého zhrzeného manžela v podání Raye Liotty, který měl vlastně ve slabé chvilce osvětlení důvodu, pravdu. Co víc je lidštější než nebezpečný pocit jistoty a tím rizikovější šance udělat kopanec a tak si uvědomit, co vlastně chci a že to samozřejmé, jisté, domácí, není tak špatné a vlastně je nejlepší. Když usmíření je tak sladké...Neokoukaní herci, sympatický Shaun i ty tři bloncky a příběh sice s jasným koncem, ale přesto ke koukání. Ony důležité a rozhodně těžké věty - "Chci, aby ses vrátil. Potřebujeme tě doma" - se vždycky krásně poslouchají. ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Nejde tak o klišoidní scénář, jako o skutečnost, že tenhle film je prostě na nedělní odpoledne jako dělenaj. Já zapnul televizi, začal si připravovat letáky na roznášku a do toho koukal na tenhle film, který mě v ničem urazit nedokázal, ale prostě to byl starý dobrý průměr. Přitom Ray Liotta má na to, aby hrál ve velkých, výpravných filmech a on si tu svojí kariéru rozstřelí v takových průměrných somarinách. ()

Pepinec 

všechny recenze uživatele

Kdybych po skončení tohoto filmu olízl obrazovku, je ze mě z fleku cukrovkář. Typicky sladká Amerika. A jako taková mě děsí, protože nikdy nevíte, kdy dostanete chuť sežrat svou vlastní televizi... ()

DJ Obelix 

všechny recenze uživatele

Nebýt Liotty, mohl by to být čiročirý odpad. Tak klišoidní scénář se už dnes jen tak nevidí. A opět se potvrdilo - zatloukat, zatloukat, zatloukat... ()

Smok 

všechny recenze uživatele

Romantika značne vykonštruovaná, moralizujúca a korektná. Ale aj vďaka Ray Liottovi a jeho pekným dcéram aj celkom pozerateľná. ()

nash. 

všechny recenze uživatele

Mix romantiky, komedie a dramatu o dvou chybujících mužích a třech megerách, které jim to davají pořádně sežrat. Jinak docela příjená pohodovka, která je sice trošku přitažená za vlasy, ale s přimhouřenýmia očima se dá sledovat bez pocitu ztráty času. Občas milá scéna, občas povedený vtípek, to vše bohatě zalito romantikou a morálním ponaučením. ()

spaceboyCZ 

všechny recenze uživatele

Radoby komedie s tendencemi tak trochu poucit dnesni spolecnost o jejich chybach, ukazat teenagerum, ze trocha snahy se v dnesni dobe vyplaci, a ze ne vse muze koncit katastrofou. Parkrat se zasmejete, ale jinak dejem celkem nucene proplouvate spolu s hlavnimi hrdiny. A diky Rayi Liottovi v hlavni roli neni tento film nastesti uplnym odpadem (protoze scenarem na to celkem ma). Pokud se vam nedostane nahodou do rukou, nevyhledavejte ho, o nic neprijdete. ()

SallyZen 

všechny recenze uživatele

Obyčejné, happyendové, přeslazené, trapné, klišoidní a především nudné drama, které je jedna velká komerce. Jediný, kdo tomu dodává šmrnc je Liotta, za kterýho dávám jednu hvězdičku. 20% ()

Martin741 

všechny recenze uživatele

Poslkedny film Bruca mcCullocha - jak tak pozeram odvtedy uz nic nenatocil. Kolega T2 tu tiez nedal komentar, ale predpokladam prepadak. Kazdopadne scenar tuctovy, takych sa pisu tony, dialogy nudne a v strede len vatovo plane plky ...... jedna projekcia staci, viac sa nevracat, je to len typicky hollywoodsky komercny mainstream, bez pridanej hodnoty : 10 % ()

dezorz 

všechny recenze uživatele

Vykonstruovanost zapletky ci deje je nutnou poziadavkou na prakticky kazde umelecke dielo. Ale prava krasa ako jemne sa na konstrukciu nabaluju ostatne prvky tvori umenie umenim. Comback Season sa s nicim nestve, nelogickost a nerealita vsetkeho, co ide proti napadu je nepodstatna. Zivot je film a film je scenar. Nemalo by to byt naopak? ()

Master19 

všechny recenze uživatele

Já na tyhle přeslazené slepence nejsem. Ale jako kulisa absolutně bez nároku na přemýšlení dobré... Ta hvězdička je za "tatranskej sex". ()

slovan1 

všechny recenze uživatele

Příjemné překvapení. Komedie, lehce řízla dramatem... zpočátku s protivným Liottou ale později s excelentním Liottou. Hodně úsměvných chvilek. Doprovázenou skvělou hudbou a docela uchazejicími dcerami... Hodně pohodový film, u kterého jsem měl dobrý pocit. ()

dopita 

všechny recenze uživatele

Po dvaceti minutách bych řek, že je to drama. Pak se z toho postupně stává komedie, vzápětí romanťák a ve finále je to slaďák jak hrom. Koukat se na to dalo. ()

Yardie 

všechny recenze uživatele

Byl jsem překvapený sám sebou, ale mě se to celkem líbilo. I když vím, že to bylo minimálně vtipné, předvídatelné od začátku do konce, místy naivní a nepravděpodobné. Ale mělo to jisté kouzlo, resp. to bylo natočeno s takovou pohodou a dobrou náladou a své udělal jistě i Ray Liotta, který zahrál poctivého manžela a trošku trumberu úžasně. Nebylo to bůhví jak vtipné, ale zábavné a příjemné jo. Nečekal jsem to, ale je to tak. Howgh! ()

arcticsky 

všechny recenze uživatele

Chvílemi je to vtipné i přes fádní scénář. Ale Ray Liotta, kterého rád vidím v jiném druhu filmů zde rozhodně není na své parketě.... ()

pepa3rd 

všechny recenze uživatele

Naštěstí se nejedná o "moderní" a tedy velmi vulgární "komedii" a vnikla tak docela příjemná koukatelná komedie na sobotní večer u televize. 60 % ()

gpx odpad!

všechny recenze uživatele

Mezi trotloidníma výlevama ve stylu "Všetkych vás lubim", "Urobil som chybu", "o bože" (není to porno), "chci tě zpět" se skví snad jediná vtipná hláška: "Změna je dobrá? Tak já ti změnim ksicht." ()

Reklama

Reklama