Reklama

Reklama

Zamoření

Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Deset let ležely všechny děti světa v bezvědomí, zasaženy záhadnou nákazou. Nyní se konečně probudily, aby naplnily společné poslání: úplné vyhlazení generace dospělých. Děti podobné zombie nemilosrdně vraždí všechny lidi, kterým je přes dvacet, a nešetří nikoho, včetně rodičů. A těch několik dospělých, kterým se zatím daří přežívat, si na útěku stále kladou otázku: kdo – nebo co – je za tímto ZAMOŘENÍM? (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (50)

playboxguest odpad!

všechny recenze uživatele

Zase jsem jednou naletěla na zápletku, která měla být podle informací někde mezi zombie filmy a stepford style filmy a zase jsem se děsně spálila... Ze začátku jsem se ještě několikrát zasmála tomu, jak je to špatný, až trapný, ale z hruba v polovině už jsem jenom trpěla a cítila, jak mi odumírají buňky v hlavě rychlejším tempem, než rádoby zombie-mládeži v tomhle skvostu. ()

drankeryth 

všechny recenze uživatele

Uffff, konecne som to bez ujmy na zdravi prezil az do konca. To bol teda horor, na ktory len tak rychlo nezabudnem. Slabota a este raz slabota. Dej filmu mi trochu pripomenul Kukuricne deti od Stephena Kinga, ale nie moc ucinkujuceho odvaru. Uvod filmu hned zacne zostra, ked syn jedneho manika, s polodlhymi vlasmi sa ocitne v nejakom tranze a z ust mu vyteka nejaka pena, aku nechavaju po sebe slimaci:) Odvezie ho do nemocnice a tam vsetci tiez trpia tou chorobou a keby len tam, ale aj na celom svete. Zacalo to pekne, ale dalej sa toho moc nic nedialo, co by stalo za napinave sledovanie. Dej sa potom odohrava o desat rokov. Deti su vacsie, samozrejme a z nepricetneho spravania sa prebudia a dostali chut na agresivitu. Neskor sa im aj dostali do ruk zbrane, s ktorymi likviduju vsetkych starsich ludi bez zlutovania ci je to rodina alebo nie. Hral tam aj jeden typek, ktory mal vlasy ala Peter Nagy a nemal tychto vyrostkov prilis v laske. Ved v jednom momente im ukazal zdvihnute prostredniky, ze s nimi sympatizuje. Co sa tyka tych akoze chodiacich zombikov, ci co to vlastne akoze boli stali za hovno, pretoze ich masky neboli bohvieako stvarnene, ze su nejako posadnuty. Namalovane oci okolo viecok niektorych posadnutych, nebolo nic svetoborne a nejaka farba na tele bola tiez uboha. Amateri by to urcite urobili lepsie, ako tito curaci, ktori to odflakli. Zaver filmu som nejako nepochopil, co to akoze malo byt? Skoda, si na tom lamat hlavu, aj tak je to hlboko podpriemerny film bez napadov a o hercoch mozem len povedat, ze sa moc nepredviedli, aby podali dobry vykon. A preco davam jednu hviezdicku tomuto filmu? Ani sam neviem, ale uz viem, kvoli tomu ze film nie je prilis dlhy a tomu chlapikovi alias Peter Nagy,,he he ()

Reklama

demented 

všechny recenze uživatele

Variácia na Midwichské kukučky, tentokrát made in zombie. Ako nápad je to zaujímavý, ale výsledok je bez chuti. Neviem čo bolo zámerom tvorcov, ale tento zlepenec, zabŕdajúci do rôznych žánrov (pričom si z nich samozrejme to najlepšie neberie), asi nedopadol ani podľa ich predstáv. Síce je pekné, že film má spád a ubehne pomerne rýchlo (veď má len necelých 80 min), ale už ťažšie možno obhájiť absenciu deja, ťažkopádny scénar či smiešné herecké výkony. Ani deti nevyzerajú ako zombíci a o nejakých šťavnatých krvavých scénach si môžme tiež nechať len zdať :) Tých pár vrážď je natočených buď veľmi decentne, alebo sa odohrávajú mimo záber (ako veľmi nefér mi prišla hlavne druhá polovica filmu, kedy sa deti vyzbrojili strelnými zbraňami). Slabý priemer. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Co se týká děje, tak ten mě celkem mile překvapil. Teda hlavně prostředek filmu. Zombie byly celkem pěkně zpracované a stupňující vychytralost a postupné ovládání zbraní bylo příjemným zpestřením. Jenže je tu i několik (ale). Za celý film jsme se moc nedozvěděli o původu epidemie a tvůrci se to chtěli pokusit vysvětlit pár zmínkami o mimozemšťanech, ale to jsem jim moc nežral. I to zpestření o inteligenci a rychlém učení zombie je trochu divné, protože jak známe z jiných filmů (teda až na pár vyjímek) jde o tupé tvory, kteří zabíjí všechny, kdo se jim dostanou pod ruku. Konec filmu jsem jaksi nepochopil a asi nebudu jediný. Při závěrečných titulkách jsem jen nevěřícně hleděl na to, jak to skončilo a ptal se sám sebe, jestli jsem něco nepřehlédl. Takže mi zůstává v hlavě pár otazníků.Co se týká hereckých výkonů zůstávám taky při zemi. Sice se zde objevilo pár známých herců, ale jejich herecké umění zde moc nerozvinuli. ()

cariada 

všechny recenze uživatele

Poměrně originální horor. Všechny děti na světě upadnou do jakéhosi kómatu ve stejnou dobu. Je třeba podotknout, že neupadli do kómatu všechny děti , ale jen od 8 let níž i pozdější narození. Za celou tu dobu to jest 10 let ty děti jen leží a nejeví žádné známky vědomí jediné co je ukazuje jako živé, je 2x denně v 10 hod několika minutové škubání a házení sebou. Pak se najednou všichni probudí a začnou vraždit a chovat se jako zombie. Do té doby by to vše bylo v pohodě. Jenže berou vždy náký vlastnosti od svých obětí přiloží jim ruce na obličej. Dospělý se snaží nákým způsobem chránit, ale moc se jim to nedaří. Jenže se za celý film nedozvíme proč se to stalo a ani se to nijak nezpravilo, jen že děti už nevraždili, aspoň ne tam kde se odehrával děj. Ale svět byl stejně totálně rozvrácen. Nápad vynikající, ale pak jim nák nešlo z toho dobře vyklouznout a nabídnout smysluplný konec a pointu. ()

Galerie (13)

Zajímavosti (1)

  • Některé dějové aspekty a myšlenky jsou převzaty z románu "The Grapes of Wrath" Johna Steinbecka. (Terva)

Reklama

Reklama