Reklama

Reklama

Tajemství loňského léta 3

  • USA I'll Always Know What You Did Last Summer (více)
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Další léto, další tajemství, další jatka! Přichází další pokračování filmu Tajemství loňského léta, ve kterém se tentokrát stává obětí teroru skupinka teenagerů z malého městečka v Coloradu. Vše začalo 4. července, kdy kamarádi nevinným žertem založeným na strašidelné legendě způsobili smrt jednoho ze svých přátel. Všichni si navzájem slibují, že nic z toho, co se stalo, nikomu neprozradí. Jejich cesty se však postupně rozcházejí a přátelství čeká velmi těžká zkouška. Blíží se totiž další oslava Dne nezávislosti a všichni dostávají výhružné zprávy. Zdá se, že ještě někdo další ví, co se skutečně odehrálo ten osudný letní večer. Dokáží zabránit tomu, aby děsivá legenda ožila, nebo je jednoho po druhém zabije tajemný přízrak s hákem? (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (107)

TO 

všechny recenze uživatele

Film je určený pouze pro video a podle toho také vypadá, s tím je nutno se smířit ještě před začátkem. Děj není nejhorší, kopíruje první díl a zároveň na obě části docela navazuje, paranormální rozuzlením jsem s úsměvem rozdýchal, takže snad ani nebylo nic, co by mě na něm vyloženě štvalo, snad jen ten zběsilý střih doprovázející většinu vražd. ()

JohnnyD 

všechny recenze uživatele

Skutočne vydarený sequel a bez toho, aby som spoileroval, musím povedať, že je to niečo, na čo sme už dlho čakali, aby to prišlo. Len aby to neskončilo iba s jednou časťou (škoda, že film vyšiel iba na videu). Réžia je skvelá - hlavne filtre, strih a krásna kamera. Tuctové, ale veľmi pekné. Vrážd nie je veľa a čo do originality nie je to bohviečo, avšak dej je dobre stupňovaný a film nenudí. No a koniec je geniálny a rodí sa nám veľmi pekná séria. Konečne veľký zvrat z post-Vreskotovských hororov späť ku klasike. Akurát to nebude mať asi veľký efekt, kvôli prakticky nulovému ohlasu filmu. Inak je to ale pekná chuťovka pre fanúšikov slasherov. ()

Reklama

JAn 

všechny recenze uživatele

Hloupá recyklace Gillespieho idylického léta, ve které nefunguje vůbec nic. Přijemná atmosféra a laciné klišé z prvního filmu ´sou ty tam, z přímořského městečka se stala pohorská vesnice a Jennifer Love Hewitt vystřídala banda tupých teenagerů, kteří jenom nelogicky pobíhají v téhle nudné břečce plné trapných lekaček a rádoby cool scén. A to nemluvím o samotném finále, kdy ´sem se už opravdu musel chytat za hlavu. ()

Steny94 odpad!

všechny recenze uživatele

Toto nie je ani zlý film,toto je proste odpad!!Ani som to nedopozeral pretože niečo tak trápne a hlúpe som nevidel už strašne dlho!!Herecké výkony??Tak najprv by tam nejaký herci byť museli,pretože sa stavím že ak by som vybehol z bytovky tak každý druhý človek ktorého by som stretol by to zahral lepšie :D...Teda ak nie každý! ()

honajz2 

všechny recenze uživatele

Chtěl jsem dokoukat tuhle sérii do konce a tak jsem si z chutí stáhl trojku. Herecké výkony jsou strašně, kamera za moc nestojí a celý ten příběh už je neskutečně okopírovaný a blbý. Kažou smrt jsem předpověděl a dokonce jsem i viděl, kde se nesmrtelný rybář objeví. Postavy jsou neskutečně blbé a některé si za svou smrt mohli sami. Celkově to totálně vykrádá předchozí dva díly, které byli lepší. Hvězda za pár krátkých momentů a za to, že pistole zde neměly nekonečný počet nábojů. ()

Galerie (13)

Zajímavosti (2)

  • Původně se film měl jmenovat The Hook, tedy v překladu „hák“. (beyli)
  • Film se měl natáčet již v roce 2000 s obsazením Jennifer Love Hewitt, Freddie Prinze Jr. a Brandy Norwood. Později se rozhodlo, že se film natáčet nebude, původní scénář byl zničen a časem se napsal nový scénář, ve kterém měla vystupovat i Jennifer Love Hewitt, ale Jennifer se k této nabídce nikdy nevyjádřila, čili se jedná o první díl, ve kterém nevystupuje nikdo z předchozích dílů. (newpage)

Reklama

Reklama