Reklama

Reklama

Tajemství loňského léta 3

  • USA I'll Always Know What You Did Last Summer (více)
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Další léto, další tajemství, další jatka! Přichází další pokračování filmu Tajemství loňského léta, ve kterém se tentokrát stává obětí teroru skupinka teenagerů z malého městečka v Coloradu. Vše začalo 4. července, kdy kamarádi nevinným žertem založeným na strašidelné legendě způsobili smrt jednoho ze svých přátel. Všichni si navzájem slibují, že nic z toho, co se stalo, nikomu neprozradí. Jejich cesty se však postupně rozcházejí a přátelství čeká velmi těžká zkouška. Blíží se totiž další oslava Dne nezávislosti a všichni dostávají výhružné zprávy. Zdá se, že ještě někdo další ví, co se skutečně odehrálo ten osudný letní večer. Dokáží zabránit tomu, aby děsivá legenda ožila, nebo je jednoho po druhém zabije tajemný přízrak s hákem? (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (107)

Oktavianus 

všechny recenze uživatele

Na nízkorozpočtových hororech je mimo jiné skvělé to, že se v něm objevují neznámé, ale o to hezčí mladé herečky (a když má divák štěstí, poměrně hodně toho ukážou). Je to případ i Tajemství loňského léta 3, kde máme okouzlující Brooke Nevinovou, jež se musela hodně líbit i režisérovi, jak soudím z dlouhých záběrů, které jí věnoval, a sexy Torrey DeVittovou (co si může gratulovat, že navzdory jménu jejím otcem Danny DeVitto není). Pohříchu to je ale vše, co v tomto filmu stojí za zmínku. Celou dobu mě naopak iritovala kamera, u níž jsem měl pocit, že ji drží pětiletý děcko opilý vodkou, i střih, co musel provádět opilejší kameramanův vrstevník. "Režisér" Sylvain White to absolutně nezvládl, i studentské a amatérské filmy ve finále vypadají líp, takže scenáristickou katastrofu určitě nezachránil. Takže duch, jo? Vážně? Vážně?? ()

JAn 

všechny recenze uživatele

Hloupá recyklace Gillespieho idylického léta, ve které nefunguje vůbec nic. Přijemná atmosféra a laciné klišé z prvního filmu ´sou ty tam, z přímořského městečka se stala pohorská vesnice a Jennifer Love Hewitt vystřídala banda tupých teenagerů, kteří jenom nelogicky pobíhají v téhle nudné břečce plné trapných lekaček a rádoby cool scén. A to nemluvím o samotném finále, kdy ´sem se už opravdu musel chytat za hlavu. ()

Reklama

Terva 

všechny recenze uživatele

Je zajímavé, že se zde hovoří o rybáři z hákem, který prý zabíjí teenagery ( puberťáky ) , ale ve druhém filmu bylo 80 % mrtvol starších třiceti let. Na Bahamách prostě mladí neumírali - tak kde se vzalo toto tvrzení. Jiný herci, jiné prostředí, děj se přesouvá do Coloreda. CITÁT - Sem by nepáchnul ani dementní vrah.......... Místo krásné Julie je tu krásná Zoe ( Torrey DeVitto ) nemá však hlavní roli. Tu má Amber, ale ta není tak přitažlivá. Zoe sice přinesla do filmu tvrdší hudbu ( Justin Burnett ) , ale dramatičnost filmu velice vyměkla. Jinak Zoe bude v 60 a 64 minutě zpívat se svou skupinou The Hooks - to je na filmu to nejhezčí. Jinak velká nuda. ()

Hellknight12 

všechny recenze uživatele

Dnes pozreté po rokoch. Videl som ho 2x a tak nejako som dúfal, že som si to zle pamätal ale nestalo sa. Za mňa je to úplne zničenie prvých dvoch filmov. Tvorcom asi išlo o nejakú tú nostalgiu e nepodarilo sa ani z ďaleka. Príbeh je až veľmi podobný prvému filmu. Herecké výkony sú úplne zle. Charaktery sú priam neexistujúce. Kamera a vizuál je zlý. To už o málo lepšie je Sharkonado. Vraždy sú fajn asi? Jediné plus je, že sú tu dve hlavné postavy na ktoré sa dá aspoň pozerať. Za 92 min skaziť skvelý slasher,. Úplne to zaklincoval koniec. Celkové hodnotenie za mňa je 15%. 5% za snahu, 5% za nápad a 5% za dve slečny. Film jednoznačne neodporúčam. Odkiaľ sa na ČSFD nabralo 31%? Netuším. ()

Vabr 

všechny recenze uživatele

Tak jsme to dokoukali a již vím, jestli je dvojka lepší než trojka nebo ne. Za mě je lepší trojka než dvojka, ale podle bratra je lepší o fous dvojka než trojka. Myslím si, že si tohle 31% nezaslouží. Já bych tomu dal pod 40% nedal. Hrozně dvoutisícovkové, jak postavama, tak horší kamerou a dějem. Vrah se mi tu líbil, ale jeho tvář vypadá opravdu strašně a přehnaně. Nepochopil jsem, že když někde postavy jsou, tak je za nima černo. Zase je nelepší ta emo kámoška. Hodně podobná blondýně z jedničky a černošce ze dvojky. Postavy charakterem dost kopírují jedničku, ale to i dvojka. Kouká se na to líp než na dvojku a postavy jsou o trošku lepší. Poslední scéna ve filmu se mi líbí. VYHODNOCENÍ: JANA YNGLAND HRUŠKOVÁ JE SUPER!!! ()

Galerie (13)

Zajímavosti (2)

  • Film se měl natáčet již v roce 2000 s obsazením Jennifer Love Hewitt, Freddie Prinze Jr. a Brandy Norwood. Později se rozhodlo, že se film natáčet nebude, původní scénář byl zničen a časem se napsal nový scénář, ve kterém měla vystupovat i Jennifer Love Hewitt, ale Jennifer se k této nabídce nikdy nevyjádřila, čili se jedná o první díl, ve kterém nevystupuje nikdo z předchozích dílů. (newpage)
  • Původně se film měl jmenovat The Hook, tedy v překladu „hák“. (beyli)

Reklama

Reklama