Reklama

Reklama

Tajemství loňského léta 3

  • USA I'll Always Know What You Did Last Summer (více)
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Další léto, další tajemství, další jatka! Přichází další pokračování filmu Tajemství loňského léta, ve kterém se tentokrát stává obětí teroru skupinka teenagerů z malého městečka v Coloradu. Vše začalo 4. července, kdy kamarádi nevinným žertem založeným na strašidelné legendě způsobili smrt jednoho ze svých přátel. Všichni si navzájem slibují, že nic z toho, co se stalo, nikomu neprozradí. Jejich cesty se však postupně rozcházejí a přátelství čeká velmi těžká zkouška. Blíží se totiž další oslava Dne nezávislosti a všichni dostávají výhružné zprávy. Zdá se, že ještě někdo další ví, co se skutečně odehrálo ten osudný letní večer. Dokáží zabránit tomu, aby děsivá legenda ožila, nebo je jednoho po druhém zabije tajemný přízrak s hákem? (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (107)

helraiser 

všechny recenze uživatele

První díl byl dost dobrej slasher, který dokázal opravdu pobavit, ale i vystrašit, druhej díl byl už o trochu horší, ale pořád šlo o docela dobrou hororovou zábavu, ale ovšem toto třetí pokračování je opravdu hrůza. Opravdu jsem se nudil, celou dobu se prakticky nic neděje, zabití jsou na nic a herecké výkony na nule, o atmosféře ani nemluvě. Jde prostě o hodně špatnej slasher bez špetky atmosféry, který už rozhodně podruhé vidět nemusím. ()

klerik 

všechny recenze uživatele

TLL2+PREKLIATY OSTROV Ó Bože môj! Dvojka bola trapas, ale aspoň tam bola JLH, teraz tam chýba. Áno, dopadlo to nehorázne zle. Režisér si určite niečo šľahol, scenár je (podľa predpokladov) tupý, vraždy trápne... Tvorcovia sa snažia o akési novátorstvo a nechápu, že úspech prvého filmu bol v priamočiarosti, vygradovanom napätí a skvelých killsoch. Snaha o oživenie "Muža s hákom" na večné časy je síce chválihodná, ale takto zhovadiť jedného z najnabušenejších killerov, to sa fakt nerobí... Nenechajte sa pomýliť percentami, tento film je fakt horší ako dvojka... ()

Reklama

lykan9 

všechny recenze uživatele

V tomto případě se jedná už jen o nastavovanou kaši s nemastnými, neslanými postavami. Musím uznat, že závěr byl poněkud překvapivý, ale vůbec se mi nelíbil (nápad dobrý, zpracování hodně špatné). Nejsem sice proti tomu, aby někdo v tomto příběhu pokračoval, ale musí to do rukou dostat někdo talentovanější a hlavně obsadit charismatičtější herce. ()

Claude Speed 

všechny recenze uživatele

Tenhle díl už totálně pohřbil celou sérii. Z docela povedeného prvního dílu se zrodil díl druhý, a následně třetí, do kterého museli tvůrci vložit nadpřirozeného démona. A když ve filmu nebyla Jennifer Love Hewitt, tím větší je to propadák. Tenhle film nemohl mít budoucnot. Nad tím ale jak vidno tvůrci neuvažovali. 30%. ()

Phobia

všechny recenze uživatele

K filmu jsem přistupovala s očekáváním 00; prostě jsem chtěla usínat u něčeho dostatečně tupého, aby mě nemrzelo, že s nejvyšší pravděpodobností budu u druhé poloviny spokojeně funět a slintat do polštáře. Tohle "Tajemství loňského léta 3" splnilo na jedničku: seznámila jsem se s bandou nesympatických pubescentů, kterým jeden zvláště debilní vtípek zkomplikuje až znemožní život. Uběhne rok, následují partnerské problémy, stalking, pak bubák gumák kapitán Hook... v závěru jsem se probrala a pootevřela oko na právě tak dlouhou dobu, abych se ujistila, že v gumě se paří právě ten, koho jsem od počátku předpokládala. Těch zdejších 34% víceméně odpovídá pochybným "kvalitám" filmu. Jo, a Danny De Vitto má nepravděpodobně pohlednou dceru - adoptovaná, nebo máš parohy jak prehistorický los, Danny? ()

Galerie (13)

Zajímavosti (2)

  • Film se měl natáčet již v roce 2000 s obsazením Jennifer Love Hewitt, Freddie Prinze Jr. a Brandy Norwood. Později se rozhodlo, že se film natáčet nebude, původní scénář byl zničen a časem se napsal nový scénář, ve kterém měla vystupovat i Jennifer Love Hewitt, ale Jennifer se k této nabídce nikdy nevyjádřila, čili se jedná o první díl, ve kterém nevystupuje nikdo z předchozích dílů. (newpage)
  • Původně se film měl jmenovat The Hook, tedy v překladu „hák“. (beyli)

Reklama

Reklama