Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Nastal čas krmení. I noc má své choutky. Lucy Lawless se v nervy drásajícím strašidelném thrilleru představuje v roli vědkyně, která se zapletla do vyšetřování vraždy studenta, jehož tělo bylo tajemně zbaveno krve. S pomocí svého manžela odkrývá šokující tajemství: zabijáky jsou ve skutečnosti masožraví zmutovaní upíři. S přibývajícími mrtvými těly vzrůstá všeobecné napětí. Dokáží společně zastavit tuhle strašlivou nákazu dřív, než okřídlené přízraky zahubí úplně vše? (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (20)

Lateef 

všechny recenze uživatele

Typický rádoby "animal horor" z céčkových vod...Louisiana se začne zmítat pod náporem okřídlených myší, které zabíjejí mladé zdrogované teenagery...problém namísto expertů řeší profesorka biologie se svými studenty!!...v lecčems podobné jako Silent Predator, ale celkově ještě horší...odpad nedám jenom kvůli tomu, že jsem byl ušetřen u hororů tolik oblíbeného otevřeného konce... ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Toto je jeden z najhorších animal horrorov, ktoré som mal možnosť vidieť. Tento horrorový subžáner je všeobecne dosť lacnou záležitosťou, ale i v ňom vznikli filmové perly ako napríklad Spielbergove "Čeľuste" z roku 1975. Avšak "Vampire Bats" nemožno so sponímaným snímkom ani len zrovnávať. Pretože v tomto prípade sa jedná o mimoriadnu hlúposť. Malé mestečko niekde v Louisiane napadnú zmutované, zabijacké netopiere. Našťastie je tam abiciózna profesorka s bandou ekologicky zmýšľajúcich študentíkov, ktorí dokážu tento problém vyriešiť. Sprostota scenára je až zarážajúca. Herecké výkony nie sú na tom o nič lepšie. Lucy Lawless sa hodí naozaj jedine do televíznej produkcie. * ()

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Upír rudý sice žije ve Střední a Jižní Americe, ale protože změna je život, vydal se na sever do Louisiany. Zde pak poctivě pil jelení krev. Jeleni ovšem pili kontaminovanou vodu, a tak upíři zmutovali. Místo čtyř tesáků jich získali osm a jeleny vyměnili za lidi. Naštěstí je zde udatná profesorka Maddy Rierdonová, která si ve stejném roce poradila se sarančaty v Kobylkách: Dnu zkázy, jak sama připomíná svému filmovému manželovi. K ruce má neohrožené studenty, z nichž jich sice pár zařve, ale zbytek pomáhá, co může. A samozřejmě je kromě upírů třeba zatočit i s korupcí v městečku, kde se doposud dobře žilo. Vizuál by byl fajn, kdyby ovšem kameraman nebyl po většinu času na tripu jako študáci na zakázané párty. Upíři naprosto otřesní - buď legrační plyšáci, mizerní z počítače a nebo rovnou nakreslení. Z hlediska útoků pak toho na divákovu fantazii zůstává tolik, že by mu bývalo stačilo si o filmu jen přečíst. Největší devizou tak zůstává Lucy Lawlessová. A pak ještě pár záběrů na hřbitov, kostel a místní bažinu, což tedy není mnoho. ()

playboxguest 

všechny recenze uživatele

nebýt Lucy, není to ani na tu jednu hvězdu, ach ty ekohorory už v sobě nemaj ani kousek sebeparodie a úchylné béčkové zábavnosti :-( ()

honajz 

všechny recenze uživatele

Naprosto nenapínavě natočený horor, jak netopýři baští studenty střední americké školy. Škoda, že to jde netopýrům tak pomalu, mohlo to skončit po pár minutách a byl klid. Naštěstí je tady aspoň dobrá kamera. http://www.dvdextra.cz/dvd-kratke-recenze/upiri.html V Bontonfilmu zapomněli, že distribuční název Upíři už dali jedné carpenterovce :-) Typický rádoby „animal horor“ z céčkových vod s Lucy Lawless... Louisiana se začne zmítat pod náporem okřídlených myší, které zabíjejí mladé zdrogované teenagery, ale problém namísto expertů řeší profesorka biologie se svými studenty. A na závěr zloducha málem umlátí koštětem. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Opět jsme měli možnost vidět klasiku amerických novodobých filmů, kdy jsou ve filmu obrovské párty, litry alkoholu, spousta drog a holek v bikinách. Tohle mě ovšem sedí leda tak k sérii Prciček, kde to je vkusné. Ne však v hororu, kde hodinu duní z repráků šílená disko hudba a teprve po této době to vzbudí rozespalé netopýry, které asi začali bolet uši a rozhodli si pochutnat na zfetované mládeži. No a klasika: Další ženská hrdinka, která je chytřejší než policie nebo experti a všechno vyřeší sama. Hurá na netopýry se síťkou a metlou. To jsem trochu nevydržel a nebýt nápojů v mé ledničce, asi bych to vypnul a šel raději ven. Jenže to bych si nechal ujít velice zvláštní konec, který vám doporučuji vidět, aby jste se mohli zasmát stejně jako já. Nebudu moc prozrazovat, ale asi mají netopýři rádi House. ()

Beky 

všechny recenze uživatele

Klasická šablonovitá TV produkce!!! Po technické stránce poměrně slušně ( normálně koukatelně ) natočená, ale smozřejmě bez nápadu!!..Takže brutálně nudný film, obsahující všechny klišé, které znáte!! ...takže 30%!! P.S. ..vůbec nechápu proč tohle někdo točí, je to asi něco jako trénink, nebo pořádně velkej tunel!!!:)) ()

Prochy38 

všechny recenze uživatele

Taky to nebylo tak špatné. Podobných B-hororů jsem viděl už hrozně moc. L. Lawless se mně nikdy neokouká. Děj celkem neoriginální, nic nového, opět. Zase se našli ochránci přírody, zase se našli lidé, kteří jdou i přes mrtvoly, protože někdo tu vinu, za to nést musí. Prostě nic nového. Díky, víc už ne... a upřímně... jakou silou a jakým množstvím by museli netopýři (i upíři) útočit, aby složili člověka??? ()

DjMetal 

všechny recenze uživatele

Uplne odveci film...neviem cim to bolo, ci to bolo tymi pivami co som mal v sebe, alebo to je tym ze sa mi to vobec nepacilo...mozno som cakal iny film ako som chcel a preto to bolo take debilne.... ()

beso74 

všechny recenze uživatele

Typický hororík určený pre -násť ročných. Množstvo sexy tiel oblečených takmer v ničom, ochotných sa kedykoľvek, kdekoľvek, akokoľvek a s kýmkoľvek muchlovať, samozrejme za zvuku housu. Aby to bolo in, pridaná eko hrozba v podobe pažravých krvilačných netoperoch a ako ťahák jedno známejšie meno - Lucy Lawless a.k.a. Xena. Aby to vyzeralo náležito múdro, je tu množstvo odborných kecov podporených latinskou terminológiou a zopár krvavými scénami. Ale keďže je to televízny film pre mladšie publikum, nakoniec tu niet ani strašidelnej atmosféry, ani poriadné gore a ani pikantnejších scén. Eric Bross natočil totálne diétnu hlúposť, plnú nelogickosti a bezradnosti (ach ten koniec), ktorú ako-tak aspoň do podpriemeru dostáva dobre odvedená práca kameramana a zvukára. Ak film o netopieroch, tak radšej siahnuť po o 6 rokov staršom Bats (aj ten má však k dobrému hororu ešte hodný kúsok). ()

J.Mayen odpad!

všechny recenze uživatele

No dnesni druhej odpad, to je mi ale lito. Je 5 minut po skonceni filmu a ja si nepamatuju zhola nic, neco tak silene nudnyho a nezazivnyho nechci dlouho videt. Odpad. ()

leonskennedy 

všechny recenze uživatele

Xena jako učitelka táhne celej film,ostatni herci jí dělají jen křoví.Příběh trošku naivní,ale koukat se na to celkem dá.Název filmu upíři nevím nevím, lepší by snad bylo netopíři. ()

Reklama

Reklama