Reklama

Reklama

Prci, prci, prcičky: Nahá míle

  • USA American Pie Presents: The Naked Mile (více)
všechny plakáty
Trailer

Obsahy(1)

Erik Stifler je možná jediným Stiflerem, který ukončí střední školu a bude stále panic. Sice má přes dva roky přítelkyni Tracy, ta se ale ještě na sex necítí připravená. Jednoho dne se Tracy rozhodne, že se s Erikem pomiluje, sejdou se v suterénu jejich domu, ale téměř v nejlepším je překvapí Tracyin otec. Eric zase o panictví nepřišel a Tracy se vrátí ke svému názoru o nepřipravenosti na sex. Eric usoudí, že už to takhle dál nejde, a proto se s kamarády Ryanem a Grahamen zúčastní nechvalně známého závodu Nahá míle, při kterém musí přeběhnout školní dvůr bez oblečení. Každý z kamarádů si najde přítelkyni a také Eric se začne bavit s půvabnou blondýnkou Brandy. Přesto ale stále myslí na Tracy, a dokonce jí zavolá. Ona mu však opakuje, že tenhle víkend si může dělat, co chce... (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (301)

Sayko 

všechny recenze uživatele

Jak otřesný film to může být? Vzhledem k tomu, že si film propůjčil jen jméno, pana Levensteihna a spoustu prdelí (zásluhou Erika Lindsayeho), tak je to vážně dost otřesný. Tahle série zakládá na vtipu a sexu. Sex a vše kolem něj tu byl, ale vtipný to bylo tak prvních 20-25 minut. Utahovat si z trpaslíků je sranda, ne že ne, ale opakovaný vtip není vtipem.. Na začátku jsem se, i když s otřesnými herci, skvěle bavil, ale ke konci už to bylo ohrané a nudné. Horší než předchozí. ()

cariada 

všechny recenze uživatele

Už páté pokračování ,ale rovněž nejslabší. Tvůrci se snaží z původní trilogie vytřískat co se dá ,ale vem si chlup ,když není. Aspoň ,že v 6 už to šlo jinou cestou. Tady je pro změnu bratranec Stiflér ,který je panic. Celé je to postavené na dost trapným a hrubým humoru. Je tady sice vidět nejvíc nahoty ,ale to je asi tak vše. Vtipných situací by jste tady našli na prstech jedné ruky. Úvodní honění a postříkání babky bylo celkem vtipné ,zvlášt ,když natáhla hned krofky. Sušička taky ušla ,ale pak už to byla spíš křeč. Zápas s liliputama byl spíš trapný a hned bylo jasný ,kdo že vyhraje . Sice tam bylo pár dobrých hlášek. Ale celý je to už moc natahovaný a trapný a nezachrání to ani Eugene Levy Jimův otec. Nejde tu o děj ,který je jasný jak bodnutí včely. Více ironie a černého humoru by neškodilo. ()

Reklama

Campbell 

všechny recenze uživatele

No a nejhorší díl je tady, tohle není nijak moc vtipné spíše jen nechutné, vulgární a prostě takové špatné, už od začátku mi bylo jasné kam se tenhle film povede a dopadlo to snad ještě hůř, hlavní "hrdina" je asi nejhorší z celé série, takovýhle nesympatický fracek je k uzoufaní(Stiflerovy ho musely adoptovat:-)). je neuvěřitelné kolik má tahle serie dílů, ale do toho 4 dílu se držela ted už ale jen padá. ()

kaposlav 

všechny recenze uživatele

Zrejme najslabší diel. Sílene, trápne a miestami nudné. Stačilo málo a mohlo to byť na úrovni dielov Spolek Beta a Hudebni tábor, ktoré považujem aj napriek nedostatkom za filmy lepšieho priemeru hodné troch hviezd. Som zvedavý čo za sračku bude Kniha lásky. Hodnotenie 42% ma už teraz neprekvapuje aj keď niečo nad 50% by bolo objektývne. Nepopieram, že najmä v prvej polovičke filmu boli zábavne scénky. Asi záleži, kedy ten film si divák pozre, v akej je nálade a či má chuť na tento druh humoru. Nahá míľa je film na pozeranie v kruhu kamarátov, rodiny, alebo niekde na chate, kde je atmosféra a chuť sa baviť na hoci čom. Škoda, ja som tak neučinil 2* ()

Falko 

všechny recenze uživatele

Nemozem tuto piatu cast porovnat so stvrtou: (Na tabore), ktoru som nevidel, takze z mojho pohladu je tato piata cast samozrejme blbost v porovnani s prvymi troma castami Prciciek. Avsak bolo tu par scen, na ktorych som sa nasmial. Trebars navsteva v nemocnici a pomylenie si zraneneho Stifflera, ktoreho zbili trpazlici s inym pacientom alebo prichod na koni, ale strasne vela scen tu bolo nechutnych a trapnych. Preto iba 2 hviezdicky....... 25.03.2008 ()

Galerie (31)

Zajímavosti (6)

  • Natáčení probíhalo v kanadských městech Toronto a Hamilton. (Sufferer)
  • Když je Stifler (John White) v nemocnici a vypráví klukům o Nahé míli, tak drží v jednotlivých záběrech puding střídavě v levé a pravé ruce. (SONY_)
  • Michiganská univerzita každý rok pořádá akci „Naked Mile Run“, tedy „Běh Nahé Míle“. Obvykle se koná poslední den jarního semestru. 21. dubna roku 1998 na ní přišel rekordní počet lidí. Místní policie odhaduje počet účastníků na 1 500. (Wade)

Reklama

Reklama