Reklama

Reklama

Lilo, Stitch, Jumba a Pleakley konečně zajali a zkrotili všech 624 experimentů a Galaktická aliance jim za to nabízí prestižní pracovní pozice. Vracejí se do vesmíru a Lilo jim dává s sebou na památku každému dárek. Jumba dostane její oblíbenou desku s písní Elvise Presleyho, Pleakley těžítko a Stitch náhrdelník.  Mezitím se ale Gantu rozhodne dostat doktora Hämsterviela z vězení. Stitch, který byl právě jmenován kapitánem galaktické armády, má za úkol ho dopadnout. (TV Nova)

(více)

Recenze (9)

Terva 

všechny recenze uživatele

CITÁT - Mohu letět se Stitchem domů?............... Kdo zná tyto příběhy nebude zklamán a s radostí přivítá celou tu skupinu podivných mimozemšťanů a jedné pozemské dívky. Klasická sranda a dobrodružství. CITÁT - Aloha Stitch!!!..... Finální bitva na stadionu je povedená a každý se bude bavit. CITÁT - Rock"N"Roll.......... Závěrečné titulky obsahují jména včech 626-ti experimentů. ()

Ledkodlaq 

všechny recenze uživatele

Jelikož se mi první Stitch líbil velice, s očekáváním jsem se pustil i do tohoto. Já naiva. Od první chvíle je poznat jiná režie, hudba i zpracování, tím myslím podstatně horší. Dokoukal jsem jen s přeskakováním. ()

rsimonyi

všechny recenze uživatele

Tak zatím jsem viděl jen trailer, ale mám rád předchozí díly a tak se těším i na tento film. Doufám, že i když Disney u nás teď DVD moc nevydává, tento snímek nevynechá. ()

Terezinka198 

všechny recenze uživatele

Leroy... Tu malou potvůrku jsem si oblíbila ihned. Byl stejný jako Stitch, ale byl ten "zlý", jak mi bylo kdysi vysvětleno. A má prohnilá duše si ho oblíbila ihned - no co? Záporáci vedou vždy a všude~ ()

avril4234 

všechny recenze uživatele

Pravdupovediac, kým som to nevidela, trochu som sa bála, že nastane sklamanie, aj vzhľadom k tomu, že je to záverečný film série "Lilo a Stitch", ale po zhliadnutí filmu som ostala veľmi očarená a dojatá. Zdá sa mi, že tento film narozdiel od svojich predchodcov trošku vybočil od žánru "komédia", humoru je pomenej a nieje až taký vtipný, ale zato pribudlo viac akčných a bojových scén. Ale inak sa to stále drží toho tradičného rodinného ducha a emočných scén je tu opäť hromada. Ja osobne som s týmto filmom viac, než spokojná a je to môj druhý najobľúbenejší film v kategórii Lilo a Stitch. ()

dudo0606 

všechny recenze uživatele

Výborné, skvelé, fantastické ... proste super. Absolútne nerozumiem tomu poklesu hodnotenia jednotlivých Lilo a Stitch filmov. Zábava, dobrodružstvo, pekná zápletka a samozrejme ohana víťazí nad všetkým. Tentoraz smiešny Hamsterville čo sa stále rozčuľuje na tom ako mu nič nevychádza, jeho autorské otázky čo Ganthu nikdy nechápe a hlavne sa mi páčil nápad zapojiť všetkých bratrancov a sesternice. ()

Reklama

Reklama