Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Inteligentní paprsek elektřiny se pohybuje od domu k domu a terorizuje jeho obyvatele tím, že převezme úplnou kontrolu nad domácími spotřebiči. Ty buď zabíjejí návštěvníky, nebo ničí dům tak dlouho, dokud ho úplně nezdemolují. Dále se přesouvá podél elektrického vedení k dalšímu domu, a vše začíná od začátku...Ničení takto pokračuje, až se elektrický puls dostane do domu, kam chodí chlapec na návštěvu ke svému otci a nevlastní matce. Puls převezme kontrolu nad vším, ženu těžce poraní, a otce s chlapcem uvězní v domě. Těm nezbývá nic jiného, než bojovat na život a na smrt, a dostat se na svobodu... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (16)

ricci.s 

všechny recenze uživatele

Nebolo to zlé, ale nebolo to ani nijak extra strašidelné. Skôr taká oddychovka, čo sa aj dalo celkom čakať, keďže hlavnou postavou je detský hrdina (mimochodom celkom znesiteľný). Ten pochopiteľne odhalil, že niečo v dome nie je v poriadku, ale nikto mu neveril, až kým sa niečo nezačalo diať. Atmosféra kúsok zadrhávala, miestami mi to skôr pripomínalo rodinný film ako horor. Na jedno pozretie celkom fajn. ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Čo sa týka hororov a sci-fi snímkov tak mám slabosť pre americké filmy z osemdesiatých rokov minulého storočia. Preto ma vždy poteší, keď sa mi dostane do rúk nejaký zabudnutý titul z tohto obdobia. Tento krát som si urobil radosť snímkom "Pulse", ktorý bol natočený v roku 1988. Je to celkom podarený kinder horror o zákernom elektrickom pulze, ktorý sa rozvodnou sieťou dostal do domu, v ktorom žije desať ročný David so svojim otcom Billom. Ich životy sú v ohrození. Do ich obydlia prenikol "Vražedný pulz". ** ()

hladass 

všechny recenze uživatele

Na přelomu osmdesátých a devadesátých let byly rodinné horory v kurzu, točily se jich desítky, ale jen málokteré byly více než průměrné a stály za více shlédnutí... A není to ani případ Vražedného pulsu... Sympatický nápad o vraždící elektřině byl pohřben neumětelstvím režiséra... Moc se mu totiž nepodařilo vytvořit atmosféru, herci, i když jsou do jednoho sympatičtí, neumí moc hrát, prostě kus, na který s největší pravděpodobností do týdne zapomenu... Ale na jedno podíváním, proč ne... ()

Campbell 

všechny recenze uživatele

Film který by mě v dětství jistě vyděsil, jen je škoda že já ho viděl v dnešní době, tím pádem mi to přišlo poměrně slabé hlavně co se týká samotného strašení. Byla škoda že režisér neudělal nějakou větší porci gradace, a škoda že se dost soustředil na otce a syna, protože jejich dialogy a jejich samotné hraní bylo dost na nic. Aspoň že konec má grády a sem tam mi připoměl Poltergeista. Je to průměrný béčko který kdybych neviděl tak se nic nestane. ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

Patriaci do mnohopočetnej kategórie ,,nikto mi neverí, ale na konci sa to všetko ukáže,, a balancujúci na hranici seriózneho hororu a mladistvého sci-fi dobrodružstva. Snímok, ktorý nebol v kinách akosi zárobkovo činný ( v USA zarobil iba nepatrných 40 397 dolárov ), ale to neznamená, že jeho kvality sú na podobne nízkej úrovni. ()

cariada 

všechny recenze uživatele

Slušný nápad, ale škoda toho dítěte v hlavní roli, dát tam třeba mladou ženu, hned mohli jít o level výš a přitvrdit, takhle to klouzalo k rodinýmu hororu. Ale dát za zlo vysoký napětí je dobrá kulišárna. Pak se nemůžou divit, že se tatík pomátne. ()

majo25 

všechny recenze uživatele

Neviem presne, o čo sa malo jednať. Či o rodinný film s vedecko-hororovými prvkami, alebo o sci-fi horor s deckom a slabou atmosférou. Ak to prvé, nevyznieva to celkom zle, ak to druhé, je to z filmom už horšie. Slabá atmosféra, kde hl. hrdinom je 10-ročný chlapec, určite nemôže potešiť hororového fanúšika. Asi jediným zaujímavým momentom je scéna v sprche, škoda ale, že nude-scéna sa tu nekoná. Rovnako efekty nie sú zlé. Záver je poslabší, nevygradovaný, aj keď film za drží akýchsi zaužívaným hororových prvkov. Hodnotenie: 50% ()

TO 

všechny recenze uživatele

Desetiletý kluk přijede do domu svého táty a pak to začne: televize se sama zapíná, praskají trubky plynu, dveře garáže nejdou otevřít, vařící voda ve sprše nejde vypnout, drtič na odpadky a kotoučová pila si dělají co chtějí atd. Elektrický proud zde zabíjí trochu jinak, než jsme zvyklí. Natočeno celkem zručně, ale něco tomu pořád chybí. celkově nic moc ()

Han22 

všechny recenze uživatele

Vraždící elektrický proud sliboval slušnou zábavu, ale zůstalo jen u slibů. Většinu filmu se nic neděje a ani finále to moc nevylepší. Pár slušných věcí se najde (sprcha, veškeré scény uvnitř elektroniky), ale celkově jediný pocit, co jsem měl byla smrtelná nuda. Standartizovaný rodinný horor s dítětem v hlavní roli, jakých v 80. letech vznikaly desítky. ()

MickeyStuma 

všechny recenze uživatele

Snímek v jistém smyslu připomínající ´Poltergeist´ vyznívá velice levně, televizně a vůbec podivně. Možná je to i značně nepovedeným dabingem, ale nudnost tu prostě převládá, což je u mysteriózního snímku dosti chyba. Napětí? Lekačky? Mrazivá atmosféra? Ne. Nic takového tu prostě není. Snímek vypadá, jako by byl určen pro dětského diváka. A tak se jedná spíše o zklamání. ()

John80 

všechny recenze uživatele

Predchodca filmu Nezvratný osud tentokrát o elektrickom prúde, podobný dej ako u spomínaného filmu Nezvratný osud 3* ()

bobin 

všechny recenze uživatele

Proč byla tato hříčka na programu satelitního kanálu Horor Classic je záhadou . Není to ani horor , ani klasika , spíše roztomilá potřeštěnost pro školáky . Však také hrdina filmu je v jejich věku a můžou si s ním zopakovat něco z fyziky . Procentuální hodnocení bych výrazně snížíl . ()

honzic 

všechny recenze uživatele

Přijatelný sci-fi horor, který sice nepůsobí strašidelně moc, ale spíše upoutá, co vše se může stát. Hodnocení: 50 % ()

blade23mc 

všechny recenze uživatele

Film natočený dřiv než jsem se narodil mě nezaujal, ale spíš asi tím, že je prostě starší a herců a hereček v té době nebylo jak dnes. Potenciál to mělo, možná se někdy někdo odhodlá i k nějakému remakeu s pořádnými efekty a větším místem dopadu vražedného pulzu. 40% ()

Reklama

Reklama