Reklama

Reklama

Koncert pro jednoho

Animovaný / Krátkometrážní / Komedie / Rodinný / Hudební
USA, 2005, 4 min

Obsahy(1)

Jeden z krátkých filmů studia Pixar. Vesnická holčička se chystá vhodit penízek do kašny na náměstí, aby se jí splnilo její přání. Dva hudebníci by ovšem zlaťák raději viděli ve svých kasičkách, a tak se Tippy ocitá uprostřed souboje jednočlenných orchestrů, který nakonec dopadne zcela jinak, než by kdokoli očekával. (Nogard)

Recenze (158)

Galadriel 

všechny recenze uživatele

Je skoro neuvěřitelné, kolik fantazie mají lidé u Pixaru a co dokážou vtěsnat do prostoru čtyř minut.... Vtipné, pozitivní, nápadité dílko. ()

Gemini 

všechny recenze uživatele

Do detailů promyšlená výtvarná stránka, šikovní ale poněkud hamižní muzikanti, pekelně nasr... výraz v dětské tvářičce a pěkně zlomyslný konec. Tradiční kvalita od Pixaru, tentokrát u oficiálního předfilmu k Autům. 80% ()

Matty 

všechny recenze uživatele

One Man Band? Ona to není úplně nereálná myšlenka. Jednou jsem na ulici viděl borce, který zvládal hrát na několik nástrojů najednou a hravě tak suploval mnohačlenné hudební seskupení. Jinak samozřejmě prvotřídní Pixar - vtipný, s poučením a špičkově animovaný. ()

T2 

všechny recenze uživatele

Pixar má vždy v skutku vypointované krátkometrážne kratásky a tento o hudobnej konkurencii na námestíčku patrí určite k tomu najlepšiemu čo stvorili. /85%/ ___Krátkometrážna rozprávka "Koncert pre jedného" sa dá pozrieť na DVD Pixar: Kolekce krátkých filmů. ()

tron 

všechny recenze uživatele

Nemilovať z pozície filmového fanúšika snímky z dielne Pixar je ťažké a to isté platí aj o ich krátkometrážnych počinoch, ktoré z príjemnej tradície umiestňujú k svojim „plnohodnotným“ filmom. K Autám je to Koncert pre jedného, pôvabný mini príbeh o hudobníkovi na vyľudnenom námestí, ktorému nemá kto dať zarobiť... až kým neuvidí, ako si to so zlatým peniažkom k neďalekej fontáne mašíruje dievčatko s víziou hodiť dukát pre šťastie do vody. To však umelec nemôže dovoliť. ()

xxmartinxx 

všechny recenze uživatele

Čtvrtá hvězda za úžasnou pointu a hlavně ksichtík holčičky na konci. Strašně silná tečka u jednoho ze slabších kraťasů Pixaru. ()

Shit 

všechny recenze uživatele

Výbornej nápaditej příběh, ovšem animace mi na dnešní dobu nepřipadala jako něco převratnýho, snad jen voda se povedla a celkově prostředí bylo hezký, ale na rok 2005 nic extra ()

Dudek 

všechny recenze uživatele

Vcelku povedený předfilm, který se snaží do pár minut vtěsnat dlouhý příběh a kupodivu to celkem funguje. Bohužel není ani vtipný a stejně jako většina těchte krátkometrážních věcí nedokáže příliš zapůsobit. Holčička se mi nelíbila, ale nápaditost hudebníků ano. Škoda jen toho předvídatelného konce (SPOILER: Myslím hození peněz do fontány, ten pytel jsem nečekal ani náhodou). ()

Hal_Moore 

všechny recenze uživatele

Výborná hudba, originální nápad a jak je u Pixaru zvykem - prvotřídní provedení. Řadím k tomu nejlepšímu od Pixaru. ()

genetique 

všechny recenze uživatele

Počul som, že Pixar znovu predvnaďuje divákov k filmu, tentokrát k autám, no asi vedel čo robia. Kraťas bol fajn, no zámerne nabol asi až taký kvalitný a vtipný, aby nepredčil samotný film. Ale aj tak by som si to vrece nechal pre seba. :) 80%. ()

3DD!3 

všechny recenze uživatele

Spolu s CARS kiny prosvištěl i další vynikající krátký film od Pixaru ONE MAN BAD. Za ty 4 minuty celkové stopáže dokáže tak jako vždy rozesmát, pobavit a naplnit vás pozitivní náladou. Tentokrát jde o souboj dvou pouličních muzikantů o penízek jedné malé holčičky. ()

D.Moore 

všechny recenze uživatele

Super. Tenhle kraťas vám řekne o životě a o lidské povaze úplně všechno. Ponaučení? I děti mohou být pěkní šmejdi. ()

venus 

všechny recenze uživatele

Krátký příběh od pixaru, ve kterém se dva muzikanti předhánějí v tom, kdo toho ukáže víc, aby získali peníz od malého dítěte. ()

Reklama

Reklama