Reklama

Reklama

Rinda Rinda Rinda!

  • Japonsko リンダ リンダ リンダ (více)
Trailer

Obsahy(1)

Prostředí japonské střední školy. Dívčí kapela ztratí zpěvačku a kytaristku, ale přesto se zbylé tři dívky rozhodnou, vystoupit na blížícím se školním festivalu. Jako zpěvačku přiberou jihokorejskou studentku a rozhodnou se zahrát písně, legendární japonské pankrockové skupiny The Blue Hearts. Do festivalu zbývá týden... (5150)

(více)

Diskuze

gibbon

gibbon (hodnocení, recenze)

Tombe..... každá třetí česká herečka zpívá líp. ;) Po tý drezúře, kterou si na vejšce projdou...

May

May (hodnocení, recenze)

Jezis marja, vzdyt ja ti nic nevycitam, jen jsem to napsala, protoze mi to tak bezprostredne po filmu prislo... To , jak je Du-na dobra (nedobra) zpevacka, je taky jen muj vlastni subjektivni pocit, priznavam ze podmineny tim, cos napsal ty, ale porad JENOM MUJ.

tombac

tombac (hodnocení, recenze)

May: Jak je kdo ve skutecnosti dobry vokalista, to nedokazu posoudit. Pro me Du-na zpivala ve filmu bajecne. A je skutecne okouzlujici. Ale ve filmu se mi moc libily vsechny slecny + dama v zelene teplakovce :-) Se Swing Girls jsem Lindu neporovnaval. S Waterboys bych souhlasil predevsim ohledne zaverecne casti filmu, jinak mi prisli podstatne komedialnejsi a v emocionalni rovine ne tak krehci a jemni jako Linda.

May

May (hodnocení, recenze)

tombac: jenomze zadne normalni ani nenormalni anglicke titulky jeste donedavna nebyly, proto ta poptavka.

tombac

tombac (hodnocení, recenze)

Ja uz na to koukam pres tri hodiny, jelikoz si zaverecnou petiminutovku poustim porad dokola :-) Chci jit do postele, ted uz je to vazne naposledy :-) Film mam s normalnimi anglickymi titulemi.

Adrian

Adrian (hodnocení, recenze)

gibbon: Ahoj. Co sa tyka titulkov. No mal som len ten autotranslation, ale ako bonus sedel vedla mna pri sledovani filmu kamarat - Japonec, ktory mi ten film usilvne prekladal. Cize sme ho vo vysledku pozerali takmer tri hodiny, ale stalo to za to ;-)

gibbon

gibbon (hodnocení, recenze)

Ahoj, Adriane, prosimte, ty mas snad titulky (nemyslim autopreklad z korejstiny ;) )? :-O

Reklama

Reklama