Reklama

Reklama

Recenze (18)

tombac 

všechny recenze uživatele

Pravděpodobně bych jindy hodnotil o hvězdu níže, jenže v době zhlédnutí mi Gakseoltang padl ideálně do noty. Do puntíku splnil všechno, co jsem od něho očekával. Příběh je sice jednoduchý, bez dějových kotrmelců, ale má patřičný dramatický a emotivní náboj a záběry na malou Si-eun hrající si s Generálem či některé scény se Si-eun a Thunderem jsou nádherné a čiší z nich city a něha - splňují přesně to, proč se na takové filmy dívám. Mám rád "sportovní" snímky, poetické scény podmalované dojemnou hudbou, scény, ze kterých tryskají emoce a vhánějí mi slzy do očí... Mám rád koníky a velice jsem si oblíbil herečku Lim Su-jeong. Proto pro mě byl Gakseoltang velkým a průzračně čistým zážitkem, který mi nezkalil ani fakt, že dostihová linie filmu je pouze průměrná. 9/10 ()

Pethushka 

všechny recenze uživatele

Proč já se vůbec pouštím do filmů, jako je tenhle? Teď tu sedím ubrečená, s pusou dokořán a určitě nebudu moct usnout. Kdo má nebo někdy měl nějaké zvířátko, ví jak silný může být vztah mezi ním a člověkem. A tenhle film je přesně o tom, o čisté lásce. K hereckému obsazení nemám jedinou výtku. Už ta malá holčička na začátku mě dostala, charismatický Oh Sung Yoo to jenom podtrhl a Soo Jung Im opět dokázala, že je skvělá herečka. Perfektní byl i hudební doprovod, který můj požitek z filmu ještě znásobil. Sportovní stránka filmu, tedy závody, byly tak napínavé, že jsem si málem začala kousat nehty. Nádherný film, 5* ()

Reklama

Tyckin 

všechny recenze uživatele

Tak mne tento snímek poněkud zklamal (vzato k hodnocení obecně i mých oblíbených) - od samého počátku jsem se lehce nudil a emočně mne to nijak nenadchlo. Proti koníčkům nic nemám, ale taky nejsem jejich obdivovatelem, preferuji menší zviřátka :-) Mnohé věci byly proti logice, nerealistické a nepřirozené, zejména v té dostihové oblasti. Pod vlivem všeho uvedeného jsem zůstal emočně neutrální a neukápla ani slzička (snad až na smrt Vládkyně). Hlavní herečku jsem už viděl v šesti filmech a paradoxně si všechny vykoledovaly 3* stejně jako tento snímek. ()

May 

všechny recenze uživatele

Nepopiram, ze je mych 80 procent nadhodnocenych, ale uz dlouho jsem nevidela neco tak cisteho a chytlaveho. Kakseoltang je jednim z minima korejskych filmu, ktere nemixuji zanry, jednim z mala, co se i pres svou relativni pruhlednost (mozna vetsi pruhlednost, nez si jsem schopna pripustit) nepotapi v klisovitosti tak, aby tim cloveka znechutil, a aniz by se nedrzel presne stanovenych mezi, ktere pomalu a intenzivne stupnuji jemnou ale hutnou atmosferu plnou emotivnosti a obcasnych nesnesitelnosti byti. Kakseoltang je film, ktery diky sve citovosti zustane uvnitr. ()

Lacike 

všechny recenze uživatele

Keby bol pribeh o vztahu ustrednej hrdinky k psovi, tak by na mna urcite posobil bezchybne. Ale kedze ma kone a vsetko okolo nich nezaujima, tak na mna film prilis nefungoval. Ale objektivne mu nemam, co vytknut. Takze u mna ma sice len nevyrazne 3*, ale pokial vas beru kone, tak je mozne, ze mu date aj 5*. ()

Galerie (13)

Reklama

Reklama