Reklama

Reklama

Yeonae, geu chameul su eobtneun gabyeoum

  • Jižní Korea 연애, 그 참을 수 없는 가벼움 (více)

Recenze (3)

May 

všechny recenze uživatele

Jeste i po hodine si clovek rika, jestli ma vubec cenu koukat na dalsi prumernou romantickou komedii, ktera stejne za par dni po premiere zmizi v propadlisti dejin jako spousta naprosto stejnych filmu pred ni. Jenomze ono ma. To, co se tvari jako nicim nevyjimecny film, stejny jako desitky dalsich, se pomalu meni v neskutecne zive drama, ktere, at uz se clovek s jednanim ustredni dvojice ztotoznuje nebo ne, pohlti veskery vzduch kolem vas a obklopi neskutecne tizivou atmosferou, ze ktere neni mozne vydechnout az do posledni minuty, ktera jen definitivne potopi veskere zbyle nadeje. Silne 7/10. ()

Sysel_CZ 

všechny recenze uživatele

Film, který se i přes jistý počet humorných scén nesnaží ani tvářit jako komedie; jde o obraz jedné z reálných forem lásky, stejně jako o obraz skutečné povahy (jisté části) korejského obyvatelstva. Mezi všemi těmi nadávkami, tlučením do bezvědomí a jinými projevy "nenávisti" se však celým filmem line jasná stopa sympatií a reálné náklonnosti, chcete-li "lásky"; film samotný je místy nezáživný pro diváka který se chce jen pobavit, ale mě svou myšlenkou získal. ()

Ceres 

všechny recenze uživatele

Film i přes svou myšlenku nemá co nabídnout, kromě nadávek, jejichž význam tu vystihuje Sysel, díky kterým si tento film asi vysloužil nálepku komedie, jenže není, je to drama. Myšlenka je dobrá, i když extrémní pro lepší kontrast. Za celou dobu jsem se ale nebyl schopen do filmu dostat, abych ho měl pod kůží, kromě dnes již zesnulé Jang Jin-yeong, mi byli všichni nesympatičtí. Silný byl snímek maximálně v tom, jak vás chce unudit, stopáž zabila vše. Za mě se tohle teda nepovedlo. ()

Reklama

Reklama