Reklama

Reklama

VOD (1)

Yankee Irving je velký fanoušek baseballu. Jednoho dne najde na hřišti zakutálený baseballový míček, který k jeho velkému překvapení mluví! A právě míček Screwie se stane Yankeeho společníkem při hledání ukradené pálky. Vzácné pálky, která patří jednomu z nejlepších hráčů na světě. Najít ji není takový problém, ale dopravit ji k jejímu majiteli, to už bude horší. Yenkee má totiž v patách největšího švindlíře v dějinách sportu, který chce pálku získat za každou cenu. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (25)

T2

všechny recenze uživatele

Rozpočet $-miliónovTržby USA $14,523,101Tržby Celosvetovo $16,627,188Tržby za predaj DVD v USA $5,943,446 //počet predaných kusov 330,375 ()

Fiftis 

všechny recenze uživatele

Poviete si to čo ja - animovaná snímka, ktorej hlavnou témou je baseball asi nemôže zaujať deti v strednej Európe, ktoré ani nevedia čo to je. Ale ono to zafungovalo a páčilo sa to aj mne - ktorému baseball nič nehovorí. Neznámy film, o ktorého existencií som dlho ani netušil ma pozitívne prekvapil. Treba ale povedať, že je skôr určený pre deti asi od 10-12 rokov, pretože sa nezameriava na komediálnu stránku, ale hlavne na napínavý a dobrodružný príbeh, ktorý menších neosloví. Máme tu zaujímavé postavy - baseballovú loptu a pálku. Hlavný hrdina zažije množstvo dobrodružstiev a nebezpečí na cestách a ja môžem len odporučiť nadšencom animákov. ()

liquido26 

všechny recenze uživatele

Příjemně koukatelná oddechová pohádka z prostředí sportu jehož tajemství a kouzlo mi navždycky zůstane asi utajeno. ()

FFilipCZ 

všechny recenze uživatele

Animáků nikdy nemám dost a vždy rád narazím na nějaký "nový kousek", i když je třeba staršího data a určen spíše pro dětské publikum. Samozřejmě nic světoborného zde nehledejte, ale pokud máte rádi animáky stejně jako já, dočkáte se příjemné animace, povedeného českého dabingu (který takřka nikdy nezklame) a pár vtipných scének/hlášek především od Screwieho. Naopak co Vás nepřekvapí je klasický příběh "from zero to hero" se sportovním nádechem. ()

frashmaker 

všechny recenze uživatele

Možná jsem v tomto období trošku povolnější vůči animovaným filmům, ale tohle se mi prostě zase líbilo. Mám rád ameriku, ten její humbuk okolo baseballu a amerického fotbalu. Mám rád tu atmosféru tamních let minulých. Tenhle film je plný krásných jednoduchých animací, je tam troška srandy, roztomilosti i mírného napětí. Co víc si přát. Tento typ filmu asi jen těžko lze natočit lépe. Hezčeji a chytřeji.... ()

gogos 

všechny recenze uživatele

Tak jsem si dal s bratránkem další animák. Přímné grafické zpracování, dobrý děj, občasná dávka vtipu. bohužel se jedná o podívanou skutečně pro děti od 4 tak do 12 let... víc asi ne... ()

c.tucker 

všechny recenze uživatele

Spíše podprůměrný animovaný snímek. Špatný scénář bez vtipu. Opradu infantinost, která i přes svoji krátkou stopáž ve více částech spíše nudí než baví. ()

Magneto 

všechny recenze uživatele

Tak toto bola jedna z tých infantilnejších 3D animačiek tohoto roku...Chýba tomu tvrdší vtip ale ináč v pohode oddychovka... ()

Koda 

všechny recenze uživatele

Malý zázrak je prostě film, který neomrzí, ale ani nějak ničím moc nepřekvapí. Příběh o klukovi Yankee, který se snaží zachránit uloupenou pálku a zkamarádí se s ní i s mluvícím míčkem. Film je hloupoučký od pohledu, že kromě něj nikdo nezaregistruje pohyb těchto věcí. Na druhou stranu ale i celkem poutavý, když se klučina snaží vrátit pálku a vždy mu ji čórne ten vagabund. Nakonec to nejlepší? Scénka jak z filmu Strašpytlík. Oceňuji starší dobu, kde se to odehrávalo, včetně aut a písní. Takže zlaté 3 hvězdy. ()

Han22 

všechny recenze uživatele

Jednoznačně animák pro nejmenší - vždyť nikde jinde by nemohl 10letý kluk pomoci vyhrát světovou sérii. S ohledem na jiné animáky dávám jen 2*, ale mé infantilní já se výborně bavilo :-) ()

Ripley 

všechny recenze uživatele

Oddychovka určená především dětskému publiku,ale i tak se mi to líbilo.Animace nebyla vůbec špatná a příběh nenudil. ()

Olík 

všechny recenze uživatele

S trochou nadsázky opravdový malý zázrak....tedy alespoň a našich končinách. Když vezmu v potaz tradici, kterou se baseball pyšní za mořem a fakt, že tento příběh plný stop, odkazů a narážek na tuto kolektivní pálkovací míčovou hru dokáže zabavit české školkou povinné děvčátka, které věří, že Babe Ruth je jedním z Mickeyho klubíku, outfielder zlý čaroděj a Světová série kadeřnická soutěž panenky Barbie, tak myslím není třeba dalších vět. ()

Vabr 

všechny recenze uživatele

Je to vážně super oddechovka, u které jde na 100% vypnout. Postavy jsou vtipné, sympatické a jednoduché, ale stačí to. Vtipy jsou legrační a sem tam praštěný (dost často i omylem) a zasmál jsem se u nich hodněkrát. Jeden z takových těch omylů bylo „Negro league" nebo nějak tak, šílená jízda s tou Negro ligou ve skákajícím busu a obecně agresivní chování postav, což bylo možná zapříčiněné 30. lety? Nevím, ale bylo to dost cringe a fungovalo to, záměr ne-záměr. Mluvící basebalka a míček byly super a bavily mě... stejně tak zloduch, který je nejspíš i dosti trapný, ale mě to absolutně nevadilo. Příběh samotný je nereálný, ale co už, o zábavu bylo postaráno a sympatické postavy také, takže to, že jim světovou ligu vyhraje nějaký random děcko a pak se veze v průvodu, ve kterém se vezou i ti tuláci, kteří se nepřičinili vůbec ničím, mi vůbec nevadilo. Vyhodnocení: Rozhodně se jedná pro mě o jednu z těch animovaných klasik 🥰 ()

marshall 

všechny recenze uživatele

Spíše průměrný animák, u něhož zaplesá nejedno srdce pětiletého diváka, který nehledí na dětské a jednoduché dialogy, či na neúplně propracovanou animaci jednotlivých pohybů. ()

Scraffy 

všechny recenze uživatele

Ja som tomuto dielu nevedela nejako prísť na chuť. Animácia a aj samotný príbeh nie sú moc oslnivé a celkovo je tu všetko čo sme už videli. ()

Reklama

Reklama