Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Sú zelené a dostali sa do kontaktu s rádioaktívnym odpadom, ale je s nimi sranda, ako s máloktorými živočíchmi. O kom je reč? No predsa o Ninja Korytnačkách. Máloktorý animák Vás sprevádzal detstvom, ako tento. Už prvé zábery z teaseru hovoria, že pôjde naozaj o veľký projekt, ktorý má pod palcom trikový mág Kevin Munroe. Film je vyrábaný CGI technológiou, ktorá zaručuje naozajstnú kvalitu. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (3)

Trailer 2

Recenze (369)

hippyman 

všechny recenze uživatele

ne, už prostě nejsem malej kluk, aby mě uspokojily rádoby vtipnodrsný hlášky a primitivní scénář. a jakoo, absenci trhače, kranga, roxtýdyho a bíbopa a všeho toho retropotěšení z mých mladých let na úkor nějakých pseudopříšer a oživlých soch, to tvůrcům prostě neprominu... a odkdy sekla ejpril se zprávama na kanálu 6? no... potěšilo jen pár scén, zejména souboj rafa a lea na střeše v sympatickém nulo-jedničkovém dešti. z velké nostalgie zavírám obě oči, převazuji je čtyřmi barevnými páskami a dávám za tuhle usínačku smírných 50% ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Želvy Ninja mě v mládí dost zasáhly, ale jenom na určitou dobu, pak jsem na ně tak trošku zanevřel, a později zase trošičku rozpomněl no a pak se mé želvoninžovské mládí uzavřelo uplně a já občas v zájmu debaty zavzpomínal jak se vlastně ty čtyři želvy z kanálu jmenovali. A ejhle, Američani si natočili další kus do paškálu a kdybych to měl zhodnotit, tak bych dneska řekl, že průměr je to rozhodně zasloužený a na zdejším hodnocení evidentní. Jediné co mi na celém filimu vadilo, a to docela dost, je zásadní a nevyzpitatelná animace, bez které se tento film neobejde, ale těžko jsem si na ní musel zvykat. Je jiná, snaží se být zajímavá, je správná ninžovská, ale stále je to jenom animace, která rozhodně nepatří mezi nejlepší, ale zase také ne mezi nejhorší. Myslím si, že být malý kluk, tak se bavím, dneska už přecijenom na takovéto filmy jen tak nenarazím tak často. Nostalgie mi ale nedá neříct, že originální želvy ninžové, a možná ještě ty hrané jsou pro mě jako pro kluka něco, na co se prostě nezapomíná. Tohle je kus filmového umění, které dle mého uvážení vůbec vzniknout nemuselo a přišlo mi to všecko tak trošku na nic, jako plno takovýchto filmů. ()

Reklama

Hrabka 

všechny recenze uživatele

Poměrně vydařený návrat želvích hrdinů na scénu. Já osobně bych uvítal lepší děj, ale jinak zpracování bylo dobré a o akci nebyla nouze. Na tento animák jsem se kouknul spíš z nostalgie a určitě toho nelituji. Je to prostě v pohodě film pro milovníky a fanoušky Leonarda, Rafaela, Michelangela a Donatela. 60% ()

kinej 

všechny recenze uživatele

Vlastně se asi dá říci, že film dopadl dobře. Charekter tohoto komiksu totiž jakékoliv filmové ztvárnění k tomu, aby bylo pojato hlavně jako zábava pro děti. A tak snad nějakou lepší zábavu ani nelze očekávat. Nicméně digitální animace mi přišla ve srovnání s jinými filmy slabá. Horší ja teké namluvení postav, zejména želvy pornášejí své dialogy jakoby bez prožitku. ()

Psema 

všechny recenze uživatele

60 % - Želví renesance v odpovídajícím vizuálním pojetí slaví úspěch. Skvělé souboje a vtipy jsou přesně ve stylu starých časů s pořádným temnem za pasem. Jen škoda příběhové klišovitosti, do níž želváci upadají každých 15 minut, a skutečně nevydařeného začátku ve stylu: musíme nějak osvětlit, proč tam není Trhač, aby nám ten dav fanoušků neutrhl hlavu. A ten cliffhanger na závěr? No fujky, ale stejně... We are back, dudes. ;) ()

Galerie (22)

Zajímavosti (8)

  • Ačkoliv se film z převážné části odehrává v New Yorku, za jediný prokazatelně společný bod se skutečným New Yorkem lze označit Brooklynský most. Zbytek města je smyšlený. (Džejkop)
  • V roce 2003 dostali zelenáči znovu šanci, když je jako producent dostalo do ruky Mirage Studios, tedy vydavatel první komiksové série z roku 1984. (Rodriguez)
  • Keď vchádza Splinter (Mako) do kuchyne, pospevuje si akúsi pesničku. Je to starobylá japonská uspávanka. (riso677)

Související novinky

Die Teenage Mutant Ninja Smith

Die Teenage Mutant Ninja Smith

19.01.2007

Dovolím si navázat na svou vůbec první novinku a doplnit informace z ní. Opětovně půjde o nějakou tu drobnou informaci o novém projektu Tarantina a Rodrigueze s názvem Grind House a o Kevina Smithe,… (více)

Reklama

Reklama