Reklama

Reklama

Poslední polibek

  • USA The Last Kiss (více)
Trailer

Michael a Jenna spolu chodili tři roky a teď se chtějí vzít …až do okamžiku než Jenna zjistí, že je těhotná. Najednou si Michael uvědomí, že navždy přijde o svůj bezstarostný život a bude muset zabezpečit rodinu. Na svatbě svého přítele potká studentku Kim, která ho svede a díky ní svět kolem sebe začně vnímat jinýma očima. Tragikomedie o rozchodech, láskách a trápeních dnešních třicátníků. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (325)

Renton 

všechny recenze uživatele

Scénář: Paul Haggis .. Bravíčko. Úžasná mozaika vztahů mladých lidí na životní křižovatce. Nebylo by se ani třeba rozepisovat - tento snímek se Vás svým intenzivním obsahem buď dotkne a následně strhne, nebo kolem prosviští bez emocionálního zachvění… K dokonalému souznění mi chybí jen trochu „obyčejnější“ prostředí - pravda, americká vyšší třída je nám na hony vzdálena, ale jinak postavy řeší a bude řešit stále ty stejné problémy jako asi každý z nás. A celek převyšuje vzpomínané Garden State o několik tříd (IMHO nesrovnatelné filmy). Především má lepší scénář - ruka zkušeného matadora jde zejména v dialozích poznat. Zážitek vydatně gradují taktéž herci (Zach bez debat válí a ta kočenka Rachel co mu zkomplikuje čekání na oné křižovatce je taktéž výtečná) a umocňuje výborný písničkový podklad. Pět jak vyšitých. ()

aluna 

všechny recenze uživatele

Je to hezkej film, ze života, to je pravda. S většinou protagonistů jsem schopná se (dřív nebo později za pár let) ztotožnit, jen ne, a to je trochu problém, s hlavním hrdinou....kluk, co zbouchne svojí holku, chová se k ní, jakoby bylo všechno tak, jak si vždycky přál, a odmítá nejen vyvstávajícímu problému čelit, ale dokonce si ho i přiznat, a tak místo toho, aby tomu všemu předešel, probral svoje obavy s ní (ona má, vsadím se, dost podobný) nebo s kamarády, zachová se jako naprostá sobecká svině. Ne, že by se to nemohlo stát, to bohužel jo, ani si nemyslím, že je kvůli tomu člověk rovnou nenapravitelně špatnej, ale tenhle film stojí a padá s pochopením hrdiny...a já sice naprosto chápu jeho strach a to, co se mu honí hlavou, ale nechápu řešení, který si zvolil. ()

Reklama

movie 

všechny recenze uživatele

Docela dobrý generační snímek o různých stadiích partnerských vztahů. Hlavní postava filmu, Michael si zrovna zařizuje život se svojí těhotnou přítelkyni Jenn a zároveň potkává mladou studentku, se kterou by si ještě mohl užít předtím než se dostane do chomoutu. Oproti tomu jeho kamarád z práce je už nějakou chvíli táta, ale dítě ho od jeho manželky spíš odděuje než naopak. A maminka Jenn si zase ve svých padesáti letech prochází typickou kryzí a přemýšlí, zdali její život a manželství nebyl jen promarněný čas ... ()

Handle 

všechny recenze uživatele

Takže, předem upozorňuji, že můj komentář bude možná příliš subjektivní, ale prostě nemůžu dát vyšší hodnocení, protože si to jen "možná zaslouží". Pro mě je to prostě jen protivný film o lidech, kteří nevědí, co chtějí. Zakládat rodinu, čekat dítě a pak dělat takový blbosti, tak pardón, ale to mě fakt nezajímá, to je jejich blbost. Koukat se na to hodinu a půl fakt nepotřebuju. Pak už nás samozřejmně jen čeká "oh, promiň, jsem takový vůl, udělal jsem chybu...", prostě zrovna dvakrát nemusím lidi, kteří nevědí, co chtějí a pak fňukají. A pokud je Vám víc let a ztotožňujete se s touhle "pravdou", která nám tady byla ukázána a chcete se snažit argumentovat tím, že jste byli "mladí a blbí", tak Vám chci jen říct, že já mám třeba i do třiceti ještě daleko, ale rozhodně vím, že pokud nechci rodinu, tak nechci a pokud chci, tak chci. No a jinak k filmu - Herci slušní, i když nic extra. Ale hlavně nechápu, co na tom byla "Komedie"'. Podle mě tam nebyly ani komediální prvky, spíše jen rádoby psychologické drama, které je však spíše po celou dobu nudné a nic se tam neděje, nic nás nepřekvapí. Díky, nechci. 40%. ()

mm13 

všechny recenze uživatele

Nepochopím, prečo sa také vynikajúce postavy museli v poslednej tretine filmu premeniť na bábky v rukách umelo vykonštruovaných zápletiek a neuspokojivých, lacno dramatických, miestami dokonca klišoidných vyvrcholení. Škoda typovo presne obsadených, neznámych mladých hercov a potenciálu, ktorý sa ukrýval v ich nasadení. ..."haggistyle", čo narobíš? ()

Galerie (21)

Zajímavosti (9)

  • Když Michael (Zach Braff) usne při čekání na Jennu (Jacinda Barrett) na verandě, můžete si všimnout vyrytých iniciálů "Z.B." (Zach Braff). (HappySmile)
  • Hlavní představitel Zach Braff se podle svých slov také trochu podílel na scénáři a "okořenil pár dialogů". Také napsal závěrečnou scénu odehrávající se na verandě. (HappySmile)
  • Do role Jenny byla původně obsazena Rachel McAdams, ale nakonec byla nucena film nenatočit kvůli jiným závazkům. (HappySmile)

Reklama

Reklama