Reklama

Reklama

Černé ovce

  • Nový Zéland Black Sheep (více)
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Henry (Nathan Meister) se po letech vrací domů s úmyslem odprodat svému bratrovi Angusovi (Peter Feeney) svůj podíl rodinného majetku. Po příjezdu se však v důsledku genetických pokusů prováděných na ovcích, které má na svědomí právě Angus ocitne nečekaně uprostřed pekla na zemi. Zmutované ovce prahnou po lidském mase, jsou velmi nebezpečné a je jich čím dál víc. (Tygrys)

(více)

Diskuze

Farskeho12

Farskeho12 (hodnocení, recenze)

Tak máme tu Vraždiace a to doslova vraždiace ovečky a Herryho.Herry ako už vieme má strašnu až smrtelnú fobiu z ovec.Ale čo urobíš taka náhoda.Jejo ovce zmutuju a budu ho chciet zožrat.

petersmelik

petersmelik (hodnocení, recenze)

tak toto ma vôbec neoslovilo.Vraždiace ovečky ? To som si myslel že sa aspon viac zasmejem.Moje hodnotenie 2* 30%

dolin1

dolin1 (hodnocení, recenze)

1) Já s tím, že je to komedie snad polemizoval? Snad jsem jen řekl, že je to blbost. Nebo snad, když je film komedie, tak to u tebe automaticky znamená, že to nemůže být blbost? 2) Jako vrchol argumentový diskuze jsem se tedy dokonce snížil k tomu, že jsem si přečetl ty komentáře. No popravdě? Mám na to tedy stejně pádnej "protiargument" (a ne, že bych chtěl polemizovat o žánru) - Rob Roy, Malarkey, Tuxedo, Douglas... Nejsem v tom sám. 3) Neopakuju se, řeknu jednou názor a pak už jen reaguju znova a znova na přiblblý komenty typu hirnlego. Vždycky a v každý diskuzi, protože se vždycky najde s prominutím nějakej pitomec, kterej musí urážet.

Xeelee

Xeelee (hodnocení, recenze)

Pozooor :-D dolin1 nemá čas a přitom všude (i tady) diskutuje jak o život.dolin1: Na ty komentáře sem odkazoval, abych ti ukázal, že tvý tvrzení, že se film bere vážně, je naprosto nesmyslnej a že žánr komedie tu je správně. To že si je přečíst nechceš je naprostej vrchol věcný a vyargumentovaný diskuze. To si fakt vytisknu a nechám zarámovat :-) Když píšeš, že tu lidi neumí nesouhlasit (víme jak jsi to myslel, ale příště se dvojitý negaci radši vyhýbej), tak se tak nechovej ty sám. Ono to pak tak nevyzní ;-) A já se nesnažím změnit tvůj názor na film. Jen se ti snažím vysvětlit, že tvá nutkavá potřeba bez jakýchkoliv argumentů reagovat na příspěvky lidí s jiným názorem tu spoustu lidí otravuje, když to napíšu slušně. Stačí to napsat jednou a nemusíš se pořád opakovat.

dolin1

dolin1 (hodnocení, recenze)

hirnlego: film se mi nelíbil, je to podle mě blbost  vs. "musím ostatním otevřít oči, neb já jediný jsem prozřel a pochopil" . Jsi schopná pobrat tu nuanci? "...urážení inteligence konkrétního jedince a urážení inteligence celé určité skupiny příznivců toho kterého filmu jsou si docela dost podobné..." - zajímalo by mě, kde urážím čí inteligenci. Tím, že napíšu, že Černé ovce jsou podle mě (!!) kravina? A nejsi takhle náhodou (ostatně jako velký procento ženskejch a - jak jsem poznal celkem nedávno - i filmovejch fanoušků na CSFD) spíš trošku vztahovačná?? A skutečně si myslíš, že tím, že mě nazveš jánevímjak, že tím něco získáš? Podle mě je to prostě ubohý. ******************* Xeelee: Nemusím tu snad dělat detailní rozbor a vyargumentovávat, proč je to podle mě pí*ovina (i když bych mohl). Děkuji, ale nemám na to čas ani chuť. Nemusíš se cítit dotčeně, že jsem nereagoval na tvůj argument. Popravdě - ty doporučené komentáře jsem si ani nepřečet a ani nehodlám. Já na to MÁM názor. Selhává to jako všechny žánry. Není to horror, není to komedie, dokonce ani jako žánrovej mix to není dobrý (znám mnohem MNOHEM lepší), není to vtipný, nemá to dobrej scénář, dialogy, prostě NIC. Není to ani vtipný, ani strašidelný, jak by člověk teda od žánrovýho mixu očekával. Kromě samotnýho úchylnýho nápadu se zmutovanejma ovcema, kterej by nemusel sám o sobě bejt špatnej, to nemá prostě VŮBEC nic, kromě slušný kamery. To je trošku málo a těžce pod mejma nárokama. Já názor nezměním, ani když si přečtu dalších sto, na to je moc definitivní. Tak to zkrátka obvykle dělám. Vy se se mnou holt poperte, jak potřebujete, klidně tu budu dál ignoranta, debila, deprivanta a já-nevím-co-ještě. Já se znám, lidi, co mě maj rádi, mě znají taky a to mi stačí; vás všechny, co tu do mě šijete mám beztak na špičce vocasu.

Xeelee

Xeelee (hodnocení, recenze)

dolin1: Něco mi uniklo? Píšeš o argumentech, ale sám se oháníš jakousi dojmologií, kterou tlačíš pod parou všem ostatním. Stačí se podívat na tvý argumenty v týhle diskuzi. Když někdo argumentuje a ty se ani neobtěžuješ na něj reagovat, tak se nediv, že tě nebude mít rád. Píšeš, že se film bere vážně a píšeš, že je to sračka. Oháníš se komentáři ostatních, ve kterých ale většinou lidi píšou, že to je komedie. Ty jsi opravdu strašnej ignorant.

hirnlego

hirnlego (hodnocení, recenze)

Zas ta stará známá písnička "musím ostatním otevřít oči, neb já jediný jsem prozřel a pochopil", bla bla, to už se vážně nedá číst. Jen bych podotkla, že urážení inteligence konkrétního jedince a urážení inteligence celé určité skupiny příznivců toho kterého filmu jsou si docela dost podobné, nemyslíš? Někdo (já) dělá to první, ty otravuješ tím druhým, takže se pak nediv, že se na tvé plky chytne víc ublížených uživatelů najednou. Nadáváš na netolerantnost a sám jsi tak netolerantní, jak jen to jde. Jsi pokrytec a nelíbí se mi tvůj obličej ¦-] ..Škoda, že nejsme ve volné, tam by mi to spamování nervalo srdce tolik, jako u této kvalitní komedie - přijď někdy pobejt.

Ale jinak ses vlastně v závěru hezky popsal sám, takže bych si bývala ani nemusela namáhat prstíky: "V týhle zemi totiž žijou netolerantní, zabejčený a hloupý lidi.." (miluji národně uvědomělé jedince).

dolin1

dolin1 (hodnocení, recenze)

Já to chápu, že bereš - ovšem modelovej průběh je vždycky stejnej, jako tady teď. Tady totiž lidi neumí nesouhlasit. Neumí vyargumentovat protinázor slušně. Vždycky se najde nějaká/ý hirnlego, co napíše něco podobnýho, jako ty tady. Je to nejen neslušný, ale i těžce kontraproduktivní, protože pak jde jakákoli debata do háje. Občas holt dostanu záchvat nutnosti se bránit (zejména před těmi obzvláště "tolernatními uživateli") a pak jsem třeba i méně slušnej, ale pochybuju, že kdy jsem zavdal tu příčinu prvotně svojí neslušností já. Bavíme se tu o filmech, proboha - každý může mít názor, jaký chce. Mě prostě spíš přijde ignorantské a ubohé, když tu dochází pravidelně k urážlivým a osobním atakům na někoho, kdo má jinej názor, než většina. Pravda je, že já píšu víceméně jen negativní reakce tam, kde hrubě nesouhlasím s většinovým hodnocením - takže čemu se vlastně pak můžu divit... Ale nedokážu prostě mlčet, když hrubě nesouhlasím. To neznamená ani to, že jsem ignorantskej chudák, ani že jsem bla bla bla, já už ani nevím, co všechno jsem tady byl. Jen nemám potřebu ani čas vypisovat svoje kladný názory tam, kde by byly na místě a pokud, tak jen napíšu komentář. Když se pak hlasování víceméně shoduje s mým názorem, nemám potřebu vstupovat do diskuze. Jen mám například potřebu hájit špatně hodnocenej film, když si myslím, že je místní komunita k němu příliš tvrdá nebo ho jen nechápe. Potřebu diskutovat, proč je tu vice versa nějakej dobře hodnocenej film podle mě nesmyslně přechvalovanej. Že si tím nabíhám, je mi jasný. V týhle zemi totiž žijou netolerantní, zabejčený a hloupý lidi a musí se to zákonitě projevit i v diskuzích. A hlavně se jim to musí opakovat pořád dokola, ať si jsou nas*aný, jak chtěj - jinak se tu nic nezmění.

hirnlego

hirnlego (hodnocení, recenze)

Neboj, beru v potaz i tvou účast v jiných diskusích (ne, nebudu vyhledávat konkrétní příspěvky, děkuji za optání). Pokud potřebuješ mít poslední slovo, buď něžný ¦¬*

dolin1

dolin1 (hodnocení, recenze)

hirnlego: Že se vám otevírá kudla v kapse není jaksi můj problém. Já primárně nikoho neurážím, jen říkám, co si myslím. Jako třeba zde - klasickej příklad. Nikoho jsem slovně neatakoval, jen jsem prostě řekl, že ten film je neskutečná kravina. Co na to hirnlego? "Dolin je ignorantský chudák" Jdi do kouta a styď se.

hirnlego

hirnlego (hodnocení, recenze)

dolin1: Toho kterého uživatele posuzuji (posuzujeme) především podle způsobu prezentace jeho názorů ve zdejších diskusích/komentářích - pokud neplácá úplné hovadiny a umí své názory formulovat tak, aby se drtivé většině ostatních hned neotvírala kudla v kapse, nevidím v odlišném vkusu absolutně žádný problém. Že to tobě nedochází, je jen další ukázkou tvého ignoranství. Popojedem.

Já na to ve Varech koukala v nepodroušeném stavu mysli, takže teorie o "špecích" není příliš šťastná & "chujovina na entou" to samozřejmě je - a tak to mají mazlíčci rádi.

dolin1

dolin1 (hodnocení, recenze)

Podle vás jsem mimo, podle mě to ovšem sedne jak pr*el na hrnec. Já se tomu taky ve Varech tlemil po špeku, ale to neznamená, že to není chujovina na entou. Mám holt názor, jakej mám a Bára nebára - když někdo podle filmovýho vkusu soudí druhýho, tak je ignorantskej chudák sám...

Xeelee

Xeelee (hodnocení, recenze)

dolin1: Promiň, ale tady si opravdu hodně mimo (dokonce víc než jinde). Naprosto chápu, proč to Bára napsala zrovna sem.

hirnlego

hirnlego (hodnocení, recenze)

Už v několikáté filmové diskusi si potvrzuji, že dolin je ignorantský chudák (chtěla jsem to napsat jinak, zaobaleněji, ale jsem TAK strašně líná a ta dvě slova jsou TAK strašně výstižná).

Xeelee

Xeelee (hodnocení, recenze)

dolin1: Vždyť je to komediální horor. Komedie je i u žánrů tady na ČSFD. Zkus si přečíst třeba komentáře uživatelů novoten, Mordenroth nebo gr8 escape.

dolin1

dolin1 (hodnocení, recenze)

Podle mě se bere úplně stejně "vážně" jako ten Kameňák. Jedna věc je, když chce někdo natočit odvázanej "komediohorror" a druhá věc je, když z toho vyleze nezáživný, ubohý a stupidní cosi, čemu se může smát jen někdo pod vlivem omamnejch látek. Předpokládám, že takhle vysoký hodnocení těchhle stupidit od top uživatelů má tento podtext, viz. komentáře u Black Sheep.

Xeelee

Xeelee (hodnocení, recenze)

dolin1: Víš jakej je rozdíl mezi Černými ovcemi a Kameňákem? Tenhle film se nebere vážně. Jak by taky mohl, když jsou hlavními aktéry krvelačné zmutované ovce. Stačí se podívat na plakát.Na Zombie Strippers se těším. Prej nejlepší bad movie roku. Na počet hodnocení je u tohodle typu filmu 50 % docela dost a průměrný hodnocení sedmi lidí z topky je 77 %.

dolin1

dolin1 (hodnocení, recenze)

Tak tohle + Zombie Strippers, to jsou pro mě nejhorší filmy ever, to už radši i ty Troškovy Kameňáky všechny tři a dvakrát, než znova tyhle dvě zhovadilosti...Jo ještě jim drsně šlape na paty ta kanadská Bathory...

Xeelee

Xeelee (hodnocení, recenze)

Pajika: Já Černé ovce viděl v kině a strašně mě to bavilo :-)berg.12: Návrat vražedných rajčat vypadá opravdu zajímavě ;-)

Pajika

Pajika (hodnocení, recenze)

Až teprve včera jsem měl možnost shlédnout tento film a dvě hvězdičky ode mne si film zaslouží snad jen díky tomu,že jsem fanda do hororů a tento měl jakousi podobu klasik hororů z let 85-90 minulého století..PS:jsou opravdu hodnocení uživatelů zde registrovaných myšleny vážně od samotných uživatelů? Respektuji ale názory každého jedince,musím ale konstatovat a dát na slova mé manželky:"Jak se můžeš dokázat dívat a dodívat na takovou blbost."....

ratsoui

ratsoui (hodnocení, recenze)

Pochopil někdo tu mentolovou nebo jakou omáčku? Proč to tak zasyčelo? Je to i v traileru...

Dzelgier

Dzelgier (hodnocení, recenze)

no nevim - tak nejhorší to nebylo, ale už to NIKDY znova vidět nechci - ***

hirnlego

hirnlego (hodnocení, recenze)

Mrhálku, já bych konečně ráda slyšela, kde tam je těch "hodně vážných keců", dík.

hirnlego

hirnlego (hodnocení, recenze)

tak co, ovečky - těšíme se, těšíme? www.kviff.com/cz/program/73/ těšíbeee

AcHeRoN

AcHeRoN (hodnocení, recenze)

Tak na tuto vec sa velmi tesim !!! :) Trailer som videl desiatky krat. Stale mam z toho pocit, ze su dost inspirovany svojim krajanom a starsim kolegom Peter Jacksonom. Dufam, ze im to vyjde.

Carline

Carline (hodnocení, recenze)

Jelikož jsou ovečky moje absolutně nejoblíbenější zvířata, tak tenhle film prostě vidět musím!! Vraždící ovečky, ovcodlak! Jupíííí...!!!

Malarkey

Malarkey (hodnocení, recenze)

Oli: tohle ti nepříjde inteligentní? ;) na novym zelandu delaj pokusy na ovcích ovcím se to nelíbí začnou vraždit, vraždící ovce vraždí příjde parta lidí začne vraždit ovce ovcím to vadí tak vyvraždí partičku a nakonec poslední člen zabije pána oveček a to je vše...to tě to ani neláká?

berg.12

berg.12 (hodnocení, recenze)

Jehňátka konečně přestala mlčet! Zabijácký ovcodlak! Tak tenhle film ve mě vzbudil přibližně stejnou zvědavost a chuť ke shlédnutí jako "Návrat vražedných rajčat".

Dan9K

Dan9K (hodnocení, recenze)

Dudek: je fakt, že vážně pojatý animal horor je ještě krapet zábavnější :-)

Dudek

Dudek (hodnocení, recenze)

Trailer vypadá velmi zajímavě, škoda jen, že se v poslední době tvůrci hororů tolik pouští do kombinace svého žánru s komedii. U Black Sheep to ale chápu, mohlo by to být super! Jen doufám, že se i u nás najde distributor.

kwietitze

kwietitze (hodnocení, recenze)

Ovčo-dlak, lidé měnící se v ovce-to má až filosofický nádech! Koukám, že nám novozélandský splatter-horor mutuje v něco existenciálního (bo na NZ je 4x víc ovcí než lidí, heh)...po hafo járech potenciální horor, kde se zasměju a nebudu mít výčitky svědomí.

Dan9K

Dan9K (hodnocení, recenze)

super! Další zvířecí horor! Král to všech filmových žánrů!

Avathar

Avathar (hodnocení, recenze)

OMG! Trailer vyzerá absolútne neodolateľne. Ovce dobýjajúce sa do domu, ľudia mutujúci na ovce...na tom sa proste musíte rehotať! Som zvedavý, či sa to vôbec dostane do distribúcie. Tak či tak, tento úlet si nenechám ujsť!

monolog

monolog (hodnocení, recenze)

Jak to říkal animátor Zdeněk Miller, když vymyslel Krtka? Je strašně těžký, přijít s nějakým novým zvířátkem. Psi, kočky, kačeny, myši, kojoti, hmyz, pštrosi, králíci, ptáci... Skoro všechno už je.
Teď tu máme ovce.
Zajímalo by mě, co přijde příště. Vraždící tasemnice?

POMO

POMO (hodnocení, recenze)

Jonathan King ma evidentne rad ranu tvorbu Petera Jacksona. A to je len dobre. :)

farfalino

farfalino (hodnocení, recenze)

Nejdřive šíléně krávy, pak ptačí chřipka a teď ná nás utočí sněhobílé ovečky. No doufám, že to bude komedie a aspoň se nasměju. :-)

petero

petero (hodnocení, recenze)

Ty vole, vraždiace ovce ... Pháááááhahááááááááááááá... Vyzerá to fakt dobre.

formelin

formelin (hodnocení, recenze)

lol .. tak tohle je co proboha ?? .. ze by silene ovce vrazdili .. hh... twe ..

Související novinky

Všechny cesty vedou do Varů

Všechny cesty vedou do Varů

29.04.2007

Mezinárodní filmový festival Karlovy Vary svůj 42. ročník odstartuje již 29. června a tedy by bylo na místě trochu poodhalit program nejprestižnější české filmové události. Předběžná filmová nabídka… (více)

Reklama

Reklama