Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Atraktivní Kate Armstrongová je kuchařka tělem i duší. Nemá rodinu, přítele ani koníčky, jen svou práci, která je pro ni vším. Na jednu stranu díky tomu získala místo respektované šéfkuchařky luxusní manhattanské restaurace, na druhou to však pro její poněkud výbušnou povahu znamená spoustu potíží. Její život se nečekaně změní, když její sestra Christine zahyne při autonehodě a ona se musí postarat o její desetiletou dceru Zoe. Majitelka restaurace Paula vnutí Kate týden volna, ona je však ve snaze postarat se o dítě zcela bezradná, tím spíš, že dívenka, otřesená ztrátou maminky, jí situaci příliš neusnadňuje. Další šok Kate čeká v restauraci. Paula totiž přijala nového kuchaře, sympatického, věčně veselého Nicka Palmera, který její strohou kuchyň plnou kmitajících kuchařů proměnil v uvolněné místo zářící úsměvy personálu, kteří stíhají i bez Katina velení. Zmatená šéfkuchařka se s Paulou kvůli tomu pohádá. Nedaří se jí skloubit práci s péčí o dítě, s nímž se přes veškerou snahu nedokáže sblížit. Naštěstí je tu Nick, kterému se podaří Zoe rozveselit. Na její přání musí Kate s Nickem strávit neděli a trojice prožije krásný a pohodový den. Kate se dokonce začne s Nickem i Zoe sbližovat. Těžce však nese jeho popularitu v podniku. A když mu Paula nabídne stálé místo, pohádá se s ním. Nick kvůli ní nabídku odmítne a z podniku odejde. Utíká také Zoe, když zjistí, že se s Nickem rozešla. Je možné v takové chvíli ještě všechno zachránit? (Nova Cinema)

(více)

Recenze (275)

mkubalikova 

všechny recenze uživatele

O trošku lepší, než jsem podle recenzí čekala. Ale asi to bylo dáno okamžitým rozpoložením. Mám chuť na špagety :-D 60% ()

after.rain 

všechny recenze uživatele

Autori tejto sračky zrejme zabudli na to, že jeme preto, aby sme žili... nežijeme preto, aby sme jedli. Keď sa už všetko má točiť okolo nóbl žrádla a aj sa tomu podriadiť, tak keby to malo aspoň nejaký stráviteľný príbeh alebo iskru... lenže ani len to nie... Záverom už len toľko, že Aaron Eckhart pre mňa ostáva najnesympatickejším hercom v celej galaxii. ()

hot_spot 

všechny recenze uživatele

Jednohubka připravená z provařených ingrediencí, která je pro zběhlejší konzumenty objevná asi tak stejně jako gulášek z hospody. Neurazí, nenadchne. ()

P1tr 

všechny recenze uživatele

Nadějný nápad, který nebyl zcela vůbec využit tak, jak by se slušelo. Koření života je ucházející romantická komedie. Nemůže za to scénář a ani moc režie, nýbrž herci. Catherine Zeta-Jonesové to zase jednou sluší a Aaron Eckhart zase hraje příjemného chlápka. Bohužel, jeho excentrický kuchař dostává ve filmu málo místa, což je škoda. Obzvláště z jeho postavy by se dalo vytřískat více humoru, což je ingredience, která tomuto filmovému chodu chybí nejvíce. Koření života se bere povětšinou až moc vážně a nic moc se v něm neděje. Film prostě plyne a nebýt herců, nikdo o něj ani nezakopne. ()

giovanni3 

všechny recenze uživatele

Zvláštní romantika.. Kuchařské prostředí v kterém vznikne láska, které je okořeněné přítomností ,,poděděné,, malé holčičky.. Scénář by šel shrnout do pár vět - Top kuchařka ,,podědědí,, holčičku a vezme si volno, na její místo dorazí jakýsi hezounek co k ní vzhlíží, ona ho nesnáší (bojí se o místo) nastává velká láska.. Teď z toho uděláme menší drama = zlý hoch dostane nabídku na můj flek => hádka.. A nakonec velké shledání a zakopání válečné sekery a dokonce vlastní restaurace.. Jak prosté.. až moc prosté... Kdyby byl scénář víc promyšlený a rozvinutý, tak bych klidně šel hodnocením nahoru (herci mi vyhovovali, prostředí též), ale takto zůstanu na průměru = 3z5 ()

tommmy89 

všechny recenze uživatele

Niektoré filmy sú ako keby stvorené na "posteľný relax". Občas filmy pozerám len z princípu, aby som si niečo pozrel, na druhej strane sú filmy, ktoré pozerám pretože sa na ne teším už veľmi dlho tzn. s veľkým očakávaním. No a táto sorta, kam patrí tento film sú filmy, keď človek leží pred telkou s pocitom, že by aj išiel spať, ale ešte sa mu nechce. Po čase sa už pritvárajú oči, no prichádza ťažké zistenie, že ten film naozaj nie je až taký zlý. V tom prípade sa človek nabudí a začne ten film pozerať s veľkou chuťou. Áno, tento film som si pozrel večer po dlhom dni a bol som rád, že dávajú niečo zaujímavé, na to že je to len v telke. Bohužiaľ ale po tretej reklame som vypol telku, dopozeral som si to až na druhý deň. P.S.: Pekná romanca a zaujímavý príbeh, odporúčam !4* ()

Melios 

všechny recenze uživatele

Klasická komédia o "nevraživosti osudu", ktorá vyniká svojou produkčnou nápaditosťou a štýlovými postavami spojených s jedlom, z ktorých som nie raz počas filmu hladoval. Len ten soundtrack je nejak kostrbatý. ()

Witta 

všechny recenze uživatele

Dávám 4 hvězdy a to hlavně za herecký výkon malé Abigail Breslin, která na sebe výrazně upozornila už v Little Miss Sunshine a zde znovu dokazuje, že v jejím případě se ještě máme na co těšit. ()

dopita 

všechny recenze uživatele

Začátek filmu je celkem v pohodě. Prostředí restaurace a všudypřítomný bašty má něco do sebe. Jenže s ubývajícím časem film ztrácí na tempu a na zajímavosti, aby k závěru nejen nudil, ale skoro až otrávil. To vše s příliš upjatou Catherine Zeta – Jonesovou a nesympatickým Aaronem Eckhartem, mezi kterými nota bene není žádná chemie. ()

thorewi 

všechny recenze uživatele

Šílená nuda bez špetky energie - chtělo by to o dost více okořenit, aby to byl dobrej film. Ani jeden z herců mi není sympatický a jejich hraní je nudné, stejně jako režie a scénář, který je vskutku "originální". ()

Hanys_ 

všechny recenze uživatele

Málo jídla, málo romantiky...Nějaké to koření mi tam prostě chybělo. Eckhartova živelnost byla pro film asi plus, nicméně z No Reservations se žádná romantická klasika určitě nestane. Jen další z řady filmů "vidět a zapomenout"...5.5/10 ()

Giggs 

všechny recenze uživatele

Prijemna, vtipna romanca, ktoru zraža zbytočna dramaticka vsuvka. Žanrovy mix v Holywoode proste nevedia tak, aby nechutil priliš sladko. ()

Reklama

Reklama