Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Atraktivní Kate Armstrongová je kuchařka tělem i duší. Nemá rodinu, přítele ani koníčky, jen svou práci, která je pro ni vším. Na jednu stranu díky tomu získala místo respektované šéfkuchařky luxusní manhattanské restaurace, na druhou to však pro její poněkud výbušnou povahu znamená spoustu potíží. Její život se nečekaně změní, když její sestra Christine zahyne při autonehodě a ona se musí postarat o její desetiletou dceru Zoe. Majitelka restaurace Paula vnutí Kate týden volna, ona je však ve snaze postarat se o dítě zcela bezradná, tím spíš, že dívenka, otřesená ztrátou maminky, jí situaci příliš neusnadňuje. Další šok Kate čeká v restauraci. Paula totiž přijala nového kuchaře, sympatického, věčně veselého Nicka Palmera, který její strohou kuchyň plnou kmitajících kuchařů proměnil v uvolněné místo zářící úsměvy personálu, kteří stíhají i bez Katina velení. Zmatená šéfkuchařka se s Paulou kvůli tomu pohádá. Nedaří se jí skloubit práci s péčí o dítě, s nímž se přes veškerou snahu nedokáže sblížit. Naštěstí je tu Nick, kterému se podaří Zoe rozveselit. Na její přání musí Kate s Nickem strávit neděli a trojice prožije krásný a pohodový den. Kate se dokonce začne s Nickem i Zoe sbližovat. Těžce však nese jeho popularitu v podniku. A když mu Paula nabídne stálé místo, pohádá se s ním. Nick kvůli ní nabídku odmítne a z podniku odejde. Utíká také Zoe, když zjistí, že se s Nickem rozešla. Je možné v takové chvíli ještě všechno zachránit? (Nova Cinema)

(více)

Recenze (275)

Paity 

všechny recenze uživatele

Chápu, že romantické snímky mohou mít jakoukoli zápletku (bohatý a prostitutka - Prettywoman, láska vzniknuvší prostřednictvím IT technologií - Láska přes internet apod.). Ale udělal film o tom, jak se do sebe zamilují dva kuchtíci po té, co se samozřejmě nemohou vůbec vystát a jeden druhému by pomalu škodil? ()

Radim 

všechny recenze uživatele

Film se bude líbit jen ctitelům žánru. Mírně nadprůměrná romatická komedie, kde hlavním plusem je ústřední dvojice a zajímavé prostředí špičkové kuchyně. Jasně - konec je předvídatelný, ale u romantické komedie to jinak nejde. ()

ThomasL 

všechny recenze uživatele

Drama? Na začátku docela ano, když šéfkuchařce umře sestra a dostane na triko výchovu neteře. Komedie? Ani omylem!!! Romantika? Tak to až na konci, kdy šéfkuchařku balí Aaron Eckhart. Zbytek je jen dívání se na nepříjemnou ženskou, která neví, co se životem a vybíjí si to v práci. ()

mirkaaa 

všechny recenze uživatele

Romantický film, který se mi celkem líbil, i když nepatří mezi mé nejoblíbenější. Viděla jsem i originál – Recept na lásku, který mám na dvd a pokud mohu srovnat, řekla bych, že originál je o něco lepší, ale opravdu jen nepatrně. ()

Prochy38 

všechny recenze uživatele

Celkem příjemná rodinná komedie. I když s hořkým nádechem. Na nedělní odpoledne pohoda. C. Zeta-Jones nijak neexceluje, A. Eckhart to samé. Neurazí, ale ani nijak nenadchne.... ()

unagi 

všechny recenze uživatele

Príbeh ženy, korá má svoje zásady a je na nevydržanie. Vynikajúca kuchárka, ktorá nestrpý kritiku na svoju prácu či dokonca pripravené jedlo. Ženu, ktorú zmení dievčatko po strate matky a jeden kuchár, ktrorý sa nechcene vtlačil do jej remesla. Maximálne čítajúci film. Samozrejme všetko skončí šťastne a všeci sa majú nesmierne radi, všetko vychádza a toto všetko ma nebaví. Tuctový snímok, ktorý nezanechal vo mne nič. ()

Hanes88 

všechny recenze uživatele

Prostě taková pěkná průměrná rodinná romantická komedie :-). Jinak nevím co bych tak tady vypisoval. Sympatičtí herci a děj taky není špatný. 58% :-). ()

Mikeowka 

všechny recenze uživatele

Průhledné od začátku až do konce. Ale pro mě, pseudogurmánku a skrytou romantičku, báječná a dojemná podívaná... ()

peetriss 

všechny recenze uživatele

K mému překvapení vůbec ne špatná nenáročná mainstreamová romantická jednohubka, která se nebojí stejně odlehčit jako zvážnit. Milá tříbodová (kuchařka - neteř - kolega kuchař) vztahovka vezoucí se na kulinářské vlně s dobrým obsazením: Catherine Zetou - Jones se nedá nic zkazit, je sympatická, navíc se na ní hezky kouká, Aaron Eckhart přirozený sympaťák a Abigail Breslin milá, byť někdy protiva, ale to je vzhledem k nedávnému psychickému otřesu pochopitelné. Průměrné, nikoli však otravné, naopak svým způsobem milé. ()

AlchENEMY 

všechny recenze uživatele

Kdybych neměla tak ráda to vaření, tak je to možná míň,...ale jinak normální pokoukání, nic speciálního ani špatného :) ()

Yardie 

všechny recenze uživatele

Čekal jsem opět nějakou romantickou rádoby komedii, ale byl jsem mile překvapen. O komedii tedy rozhodně nešlo. Ani té romantiky tam nebylo nijak moc extra, alespoň dle toho, na co jsme zvyklí. Každopádně byl film velice zajímavě natočen, bylo zvolené takové pomalejší melancholické tempo, nebylo to vůbec "sladké" a spíše mi to připomínalo, zvláště v první polovině, takové rodinné drama. Mě osobně se na to celkem dobře koukalo a musím říci, že se mi to i líbilo. Byl to takový zvláštní film. Slabších 70%. Howgh! ()

Cement73 

všechny recenze uživatele

Take pomalé a predvídatelné romantické motovidlo-film. Zeta-Jones vyšla velmi sympaticky, ale nie je to nic co by som musel vidiet este raz. ()

suzanne1997 

všechny recenze uživatele

Tenhle film jsem už jednou hodnotila, ale musím své hodnocení zlepšit, ze čtyř hvězdiček na pět, nedá se mu nic vytknout, je dokonale promyšlený, vůbec jsem se u něj nenudila, ten děj jsem ani nechtěla předvídat, beru ho takový, jaký je. I když je mi líto, že Zoeina maminka umřela, ale všechno nakonec dobře dopadlo. Na tuhle komedii se klidně podívám znovu, protože jednoduše nemá chybu a doporučení? Doporučuji ji, já nevím, nejde určit, komu ji doporučit, podívejte se sami a uvidíte sami, jestli se Vám líbí nebo ne. ()

mira007 

všechny recenze uživatele

Jednoduchý předvídatelný romantický film z prostředí šéfkuchařů. Zeta je sexy a fajn, ale Eckhart mi nesedl. Jednou na relax a dost. ()

muoaner 

všechny recenze uživatele

Nemastný, neslaný, totálně bez chuti předvídatelný film, který stojí za to dodívat v připadě, že máte daleko ovladač a nelze přepnout na jinou stanici kde dávaj ještě větší blbost. ()

RomanHyde 

všechny recenze uživatele

Zcela impotentní romantická slátanina. Hollywoodská produkce se zase jednou ukázala. Tohle "Koření života" je opravdu pokrm nemastný, neslaný a hlavně nekořeněný.... možná spíše polotovar, který je potřeba jen vytáhnout z mražáku, vybalit, ohřát v mikrovlnce, polít kečupem aby se to dalo konzumovat a co nejrychleji zapomenout na to že jsem své tělo tímto ošidil... Je libo fastwood ala Planet Hollywood? Tohle je jeho produkt! Dokupte si už jen hranolky navíc a colu, ať to rychleji uteče! ()

cherita 

všechny recenze uživatele

Buď se tvůrci prali při natáčení s nízkým rozpočtem nebo padly všechny prachy za Catherine Zetu-Jones, protože takhle levně vyhlížející romantickou komedii made in USA jsem už dlouho neviděla. Dějově i obrazem odpovídá Koření života spíš romantickým filmům z německy mluvících zemí než hollywoodské produkci a obávám se, že až ho jednou budou dávat v neděli odpoledne na nově, naprosto se mezi těmi Srdci k pronajmutí a Láskami na prodej ztratí. ()

Maslord 

všechny recenze uživatele

Film vhodny tak akurat pre rozmaznane americke pubertiacky. Klasicky trapnoamericky snimok o nicom. Drama je to koli okolnostiam, akym sa neter dostane do opateri nafucanej "sefkucharke", romantika pretoze ofucanu "sefkucharku" zlakuje fesi "kuchar nr.2" a komedia, pretoze je to vsetko totalne smiesne. ()

Reklama

Reklama