Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Atraktivní Kate Armstrongová je kuchařka tělem i duší. Nemá rodinu, přítele ani koníčky, jen svou práci, která je pro ni vším. Na jednu stranu díky tomu získala místo respektované šéfkuchařky luxusní manhattanské restaurace, na druhou to však pro její poněkud výbušnou povahu znamená spoustu potíží. Její život se nečekaně změní, když její sestra Christine zahyne při autonehodě a ona se musí postarat o její desetiletou dceru Zoe. Majitelka restaurace Paula vnutí Kate týden volna, ona je však ve snaze postarat se o dítě zcela bezradná, tím spíš, že dívenka, otřesená ztrátou maminky, jí situaci příliš neusnadňuje. Další šok Kate čeká v restauraci. Paula totiž přijala nového kuchaře, sympatického, věčně veselého Nicka Palmera, který její strohou kuchyň plnou kmitajících kuchařů proměnil v uvolněné místo zářící úsměvy personálu, kteří stíhají i bez Katina velení. Zmatená šéfkuchařka se s Paulou kvůli tomu pohádá. Nedaří se jí skloubit práci s péčí o dítě, s nímž se přes veškerou snahu nedokáže sblížit. Naštěstí je tu Nick, kterému se podaří Zoe rozveselit. Na její přání musí Kate s Nickem strávit neděli a trojice prožije krásný a pohodový den. Kate se dokonce začne s Nickem i Zoe sbližovat. Těžce však nese jeho popularitu v podniku. A když mu Paula nabídne stálé místo, pohádá se s ním. Nick kvůli ní nabídku odmítne a z podniku odejde. Utíká také Zoe, když zjistí, že se s Nickem rozešla. Je možné v takové chvíli ještě všechno zachránit? (Nova Cinema)

(více)

Recenze (275)

JohnyD 

všechny recenze uživatele

Radšej by som si pozrel ako si Nick otvorí reštauráciu v San Franciscu bez uplakanej tety Kate. Abigail Breslin by mohla prísť pomôcť Nickovi cez prázdniny. Ťažká nuda a bez Eckharta by to dopadlo ešte horšie. Premarnená šanca. 5/10 ()

Gulde 

všechny recenze uživatele

Bylo by to i hezké, kdyby se to ovšem neřídilo standardně tupým posloupným scénářem jako každý romantický film, tedy: 1.) narazí na sebe zcela rozdílná dvojice, která se nikdy nemůže dát dohromady; 2.) dají se dohromady a všechno je skvělé; 3.) objeví se komplikace a všechno se zdánlivě rozpadá; 4.) uvědomí si, že jejich vztah je přece silnější než nějaké komplikace a dají se znovu dohromady a žijí radostně po zbytek života; Bohužel tohle je ukázkový scénář, kterým se doopravdy snad každý americký romantický film ve svém jádru řídí, a je smutné, že zřejmě nedokáží přijít s ničím novým. Kdyby do scénáře dokázali scénáristé vnést trochu invence, těžili by z toho nakonec všichni - od kojících matek, které by to zhltly už jen proto, že je v popisu slovo "romantický", přes normální diváky, až po prudérní imdb/čsfd kritiky, které jinak nechává tento typ filmů chladný jako arktické ledovce. Neříkám, že tenhle konkrétní film je vyloženě špatný, to zase ne, ale vlastně jsem už v ten moment, co jsem viděl oba hlavní aktéry krátce po té, co jsem omylem v televizi na tenhle film zabrouzdal, věděl, jak tohle celé dopadne. A to by podle mě být nemělo. Jsou to uznávám filmy, u kterých si má člověk mozkově odpočinout, ale to ještě neznamená, že to nemusí být všechno stejné. ()

kaze 

všechny recenze uživatele

Pozrela som si tento film, lebo som chcela zabudnúť na problémy a chcela som si oddýchnuť. A na to tento film je! Je to oddychovka, ktorá je milá a citlivá. Je to síce povrchné, ale na dnes večer ma to zabavilo. Hudba bola super. Nessun dorma je podľa mňa ta najkrajšia skladba sveta! ()

Milwa 

všechny recenze uživatele

Na nic nehrající si romantická komedie na sobotní osamělé odpoledne. Klasický scénář o opuštěné úspěšné ženě, kterou musí přijít zachránit princ na bílém koni respektive bílé zástěře. Nečekejte složitosti, ani umělecký přínos, prostě odpočinkový film s milými herci a asi skvělou šafránovou omáčkou...3 a půl...ta půl je za Pavarottiho Nesum Dormu (fakt nevím, jak se to píše:-) ), zahráli mi ji dokonce několikrát.. ()

rgrohol 

všechny recenze uživatele

Toto je komedie, kde chybí vtip a romantika, kde chybí vášeň. Film si plyne svým ospalým tempem podle už nespočetněkrát viděného schématu. A celkový dojem nezachrání ani krásná Catherine Zeta-Jones, jejíž postava je velmi nesympatická a odměřená. ()

Rehooo 

všechny recenze uživatele

Pěkný americký film, který se odehrává okolo jídla. Půvabná Zeta-Jones a sympatický Eckhart jen podtrhují tento film. ()

jane1106 

všechny recenze uživatele

Další nudný a nezajímavý produkt o jedné pohledné ženské, která žije svou prací (ovšem zdálo se mi to, nebo v několika záběrech Catherine poněkud nelichotivě nasvítilli?), s jedním typickým "hollywoodským" problémovým spratkem (nic proti Abigail, ta je sama o sobě skvělá) a jedním "mužem snů", který to celé maličko zamíchá, aby ale nakonec přece jen zůstal oním pravým princem. A chuťové buňky mi polechtalo snad jen to jeho tiramisu. ...Zzzzzzzz... ()

Eva_Krejcova 

všechny recenze uživatele

Tohle je velmi příjemný film ráda jsem se na něj dívala Aaron Eckhart je fakt dobrý jako kuchař i Catherine Zeta-Jones nebyla špatná. ()

vojo 

všechny recenze uživatele

Veľa krát videné, lepšie zahraté, lepšie natočené... Nedokázal som sa zžiť zo žiadnou postavou snaha o vyžmýkanie nejakých citov sa tvorcom absolútne nepodarila. ()

BathoryMan 

všechny recenze uživatele

Neviem čím to bude ale pravdepodobne už začínam stárnut,ked dávam prednost takýmto romantickým jednohubkám pred serioznymi filmami!Alebo ma tým asi nakazila priatelka!Naozaj neviem!Ale sila je asi to,že u tohto filmu som sa aj celkom dobre bavil a Catherine Zeta-Jones mi prišla celkom sympatická rovnako ako Aaron Eckhart,ktorý si po filme Towelhead získava pomaly moju priazen! ()

koniklecka 

všechny recenze uživatele

Takový pohodový film. Proč musejí všichni komediím a romantickým filmům dávat nízké hodnocení? Copak nevěříte na dobré konce? Občas i ty se dějí. Jinak miluju italskou kuchyni a když na to koukám, jak vaří pizzu a špagety a podobně, dostávám hroznou chuť. A když se to zkombinuje s Aaronem Eckhartem a Caterine, tak je to prostě fajn film na večer. ()

hEROic 

všechny recenze uživatele

nahodou prijemne prekvapeni... kdekdo rekne tuctova romantarna, ja rikam zabavna romantarna :) Eckhart byl vybornej... 70% ()

Axident 

všechny recenze uživatele

Dávám tři kvůli sympatiím ke kulinářskému tématu. Eckhart byl v rámci žánru celkem v pohodě, ač ho moc nemusím, ale Zetu bych oželel, páč jí nemusím vůbec No Reservationsmůj názor nezměnilo, ba naopak. Ale jako naprosto nenáročný, rodinný, dojáčkový film navečer to šlo a nelituji času. ()

Wargoo 

všechny recenze uživatele

Vcelku milý film, s dobrým obsadením. Aaron je sympaťák, a Catherine je (bola) krásna žena. Ja osobne som milovník dobrého (a všetkého) jedla, takže sledovať prípravy najrôznejších dobrôt dráždilo moje chuťové bunky ako dlho žiadny film. Sice predvidateľný dej, ale milý. A malá Abigail Breslin je talentovanejšia než polka Holywoodu !!! 4**** a 71,894 % ()

Reklama

Reklama