Reklama

Reklama

Bezcharakterní podnikatel William Bank při stavbě luxusního hotelu a herny využil a pak podrazil a okradl obchodního partnera Reubena Tishkoffa. Ten se zhroutil a po silném infarktu leží v nemocnici, kde ho s celou partou navštíví jeho přítel, podvodník Danny Ocean. Podle doktora potřebuje apatický pacient něco, pro co by žil, a podle Dannyho je tím pravým řešením pomsta. Rozhodnou se proto v den slavnostního otevření Bankovo kasino vyloupit a současně zabránit udělení prestižní "Ceny pěti diamantů". Ta má podobu náhrdelníku a získaly ji zatím všechny Bankovy podniky. Vypracují plán, podle nějž má skupina hráčů vyhrát pět set milionů dolarů ve hrách, které bude mít Danny se svými parťáky pod kontrolou. Livingston je přijat k blackjacku, bratři Malloyovi upraví sadu kostek a zajistí jejich doručení do kasina, o výsledky rulety se postarají dálkově ovládané kuličky a uplacení krupiéři. S pomocí velkého vrtáku se parta chystá vyvolat otřesy podobné zemětřesení, které by na chvíli vyřadily sledovací systém z provozu. Místo kontrolora zaujme Saul. Situaci nečekaně zkomplikuje porucha vrtáku, a tak se parta obrátí na Terryho Benedikta. Je to sice jejich nepřítel, ale současně je mu Bankův nový podnik trnem v oku. (TV Nova)

(více)

Recenze (616)

POMO 

všechny recenze uživatele

Tak elegantne hodená hracia kocka, že hoci má na každej hrane rovnaké číslo, i tak je potešenie sledovať jej let až do zastavenia. Zábavná a sympatická štýlovka, ktorá ma potešila dokonalými kvádrami Brada Pitta, animálne príťažlivou MILFkou Ellen Barkin (nemáte niekto recept na ten parfém?!) a mrakodrapovo-hotelovým magnátom Al Pacinom. Plus k tomu na telo ušité role pre Andyho Garciu, Vincenta Cassela a Davida Paymera a večne nad vecou usmiaty Danny Ocean Clooney. Steven Soderbergh parádne ukočíroval desiatku veľkých kohútov, z každého vyždímal čo sa dalo a ešte si pri tom zarelaxoval. Síce nie až tak skvelé ako prvý diel (rýchlejšie prešumiteľné a "jednohubkovejšie"), ale na druhú stranu prehľadnejšie a uvolnenejšie než rozporuplná dvojka. ()

Lima 

všechny recenze uživatele

Hm, docela příjemné. Ale zhruba 10 minut po skončení filmu jsem už nevěděl, o čem to vlastně bylo. Tak kdy budou Dannyho parťáci 15...? ()

Gemini 

všechny recenze uživatele

Do třetice to tentokrát není všeho dobrého, pan Ocean tentokrát přišel a zase vodešel, a nikdo se kvůli tomu nevěšel. Jedním uchem tam, druhým ven, zkrátka jsem čekal něco podstatně snáze sledovatelného, s více a údernějšími vtipy, a tak vůbec lepšího. Povinný privátní dialog Clooney-Pitt taky nezafungoval, prostě trojka už je zbytečná a pozor, Al Pacino jako záporák je slabší než Andy Garcia v jedničce. Jsem zklamán, proto je možné, že lehce podhodnocuji, ale tahle 50%ní komédie by to na víc než šedesát nevytáhla ani kdyby na místě Ellen Barkinové (přičemž vzhledem k věku této dámy a jejím dosavadním estetickým výkonům ooobrovský respekt) exhibovala zlá, zlá, zlá Famke Janssen;) ()

Matty 

všechny recenze uživatele

Steven Soderbergh (doufejme, že) do třetice všeho nablýskaného sezval partičku svých starých dobrých známých, nově přizval starého dobrého Ala Pacina, Elen Barkinovou a vzal je na dovolenou. Tentokrát se ani nenamáhal platit jim cestu do Evropy, správně odhadnul, že stejně dobrá zábava je čeká třeba v Las Vegas. Město hazardních hráčů, ráj všech zlodějů a podvodníků – podvod bude jenom jeden, zato masivní. Na nic jiného, na nějaké vztahy mezi postavami (ženské hrdinky mladší padesáti let zcela chybí), na nějaké rozpustilé promenády celebrit (třeba Bruce Willis jako Bruce Willis), již nezbyl prostor. Film je i bez nich zamotaný až až. Stejně jako u předchozích dvou dílů jsem měl občas hlavu plnou otázek typu „co je to za chlápka?, „pro koho pracuje?“, „jaký cíl sleduje?“, přičemž již odmítám připisovat vše vlastnímu trotlovství. U jiných filmů podobný problém nemývám (příliš často), Soderbergha proto podezírám ze zákeřné snahy odvést pozornost od mdlého scénáře prostého vtipů či svěžích nápadů. Zocelen třemi sériemi Podfukářů, jejichž libovolná epizoda je zábavnější než libovolná epizoda Parťáků, byl jsem připraven na pointu „přechcávačku“, která ukáže, že hlavní hrdinové měli celou dobu navrch. Problémem třetích Parťáků je, že se to ani nesnaží vyvrátit, Clooney a jeho kumpáni vše zvládají s naprostým nadhledem, nic je nedokáže rozhodit a nikdy se nedostanou do úzkých. Je to jenom neškodné bruslení po nablýskaném povrchu – s jasně vytyčenými mantinely, bez snahy porušit pevně daná pravidla. To je hlavní důvod, proč hodnotím hůře než v případě lehoučce experimentující dvojky, která byla nejspíš stejně prázdná, ale alespoň to dokázala umněji (a déle) skrývat. Nic proti ničemu, máte-li slabost pro filmy situované do pokojů s luxusním nábytkem, v nichž elegantně oblečení herci hodinu připravují dokonalý plán na oškubání jiných elegantně oblečených, avšak mravně ještě zkaženějších herců, aby jej během hodiny následující zrealizovali, nejspíš dostanete svou dávku čehosi. Já však nedokážu přenést přes srdce, že při natáčení byla naprosto opomenuta existence diváka. A opravdu nemám důvod všem těm bohatým sympaťákům nezávidět, jak dobře se nejspíš bavili. 65% Zajímavé komentáře: POMO, pshimi, Silence, Triple H ()

Enšpígl 

všechny recenze uživatele

Dannyho parťáci už dokázali okrást kde koho ve velkém stylu. Teď se jim však povedla loupež největší -- okradli mě o veškerou špatnou náladu a postupně ji měnili v neskutečně zábavnou dělovou kouli a tu pak do mě vpálili takovým způsobem že jsem připomínal panáka co se na sedačce na pohon zvaný smích houpe doředu a dozadu. Hrozně se mě líbí, jak slovo "problém", tahle parta považuje za nejvtipnější výraz na světě a absolutně nic je nevyvede s míry. Všichni nahodí úsměv, zůstanou totálně v klidu, Pitt si oblíkne další úžasný hadry a problém je vyřešen. Tohle fakt nemá chybu. To co provedli Al Pacinovi s prachama v casinu bylo neskutečně sexy. Sem rád, že Julie Roberts odešla smrdět jinam a místo ní přisla šarmatní Ellen Barkin. Naopak Andy Garcia do týhle série prostě patří a i ve třetím díle to dokázal. A Al Pacino ? Ten je jako já - dokonalej vždy a všude. Něco bych všem rád doporučil. Přeneste si tu pohodu z tohoto filmu do svýho života, pak pochopíte proč jsem dal pět hvězdiček. Jo a ještě dvě věci. POMO, ty se sháníš po receptu na ten parfém? Správnej frajer přece zbalí holky i bez omamného parfému a my jsme správný frajeři, ne ? :). Vzkaz pro Davida - "Dave, až příště budeš říkat, že přivedeš do kina sexy holky, tak si představuji holky v tangách z krajkozovou podprdou, oblečenou do průsvitných šatiček a ne ublafanou američanku,byť sexy:)" ()

Isherwood 

všechny recenze uživatele

Soderbergh si moc nepolepšil. Od schizofrenosti přešel k přeplácanosti, ve které divák aby vtipků a dobré pohody pohledal pod lupou. Tolik lupičských motivů, tolik hráčů na jednom poli a přitom se film soustředí víceméně jenom na postavy Dannyho s Rustym a zbytek nechává pouze přicmrndávat. Dvě hodiny egoisticky bezbřehé nudy, bez koulí, nadhledu a hlavně originálního kasaštyku. Celou dobu na mě Parťáci působili dojmem, že nekradou pro zábavu, ale pro to, aby měli na nájem. Smutné. ()

Radyo 

všechny recenze uživatele

Už žhavím nojbůk, hekuju přes web intranet ňáký masérský herny tady v Ňúdžersý a rozklíčovávám metodiku výher, abych obral ty zatracený zbohatlíky na lidským neštěstí o poslední cent, ehm, chcí říct halíř! To by v tom byl čert, abych s pomocí Excelu, Pinnacle Studia a mikrosoftí Kalkulačky nerozbořil celej ten prohnilej systém dostihů a sázek! ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Taková fajne a s grácií nastavovaná kaše. Dannyho parťáci vždycky byli o tom samém a ani ve třetím díle nebude žádná výraznější výjimka. Herci předvádí slušnou práci a jsou hlavní devizou celé triloge Dannyho parťáků. Tím to ale končí. Vlastně mě na tenhle film nic netáhlo a nakonec to byl vcelku dobrý dvouhodinový odpočinek. Bez ale nějakých výraznějších emocí. ()

Toren 

všechny recenze uživatele

5/10. Lepší jak dvojka, horší jak jednička. Nevím... tahle série mi fakt nesedla. Herecký koncert je to jediné, co bych považoval za pozitivní a už i ty překombené heisty mi nepřijdou nikterak zajímavé. Je tam kupa scén, která mi v rámci příběhu přišla úplně mimo mísu a jen jako nabubřelá vata. Jo, řemeslně pěkný, všechno děsně elegantní a na správným místě, ale totálně prázdný a recyklující zápletky a linky z minula. Fakt ne. ()

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $85miliónovTržby USA $117,154,724Tržby Celosvetovo $311,312,624Tržby za predaj DVD v USA $49,101,105 //počet predaných kusov 2,902,888║ Partia prešibaných zlodejíčkov za pomoci niekdajšieho nepriateľa v podaní Andy Garciu sa vracia a znovu predvedie skvelú show a ukážu nám ako zničiť majiteľa nového kasína v podaní Al Pacina. "Jedno z mála vydarených tretých pokračovaní roka 2007!" /videl v kine: 75%/ ()

imf 

všechny recenze uživatele

Potřetí kradou a stále ještě nemají dost! Steven Soderbergh se po roztodivně vykolejené dvojce vrací v trochu klidnějším stylu s pokračováním, které snad až příliš opatrně navazuje na starší bratříčky. Žádné velké překvapení, žádné výstřelky, ale zároveň žádné průšvihy. Hvězdné obsazení dělá snímku čest, rodinná atmosféra podlézá všemi škvírami a řemeslná jistota vás udrží v dobré náladě od začátku do konce. Snad jen Al Pacino příliš nezapadnul mezi "staré známé" a zápletka je trochu improvizovaná, ale to jsou šmouhy, které smaže jediný úsměv George Clooneyho, jediný převlek Brada Pitta a jediný pohled na Matta Damona. Dejte mezi to pluska a za rovnítkem vám vyjde sousloví příjemná zábava. A to je víc než slušný výsledek. (70%) ()

Djkoma 

všechny recenze uživatele

V každém rozhovoru s nějakou hvězdou snímku Dannyho parťáci si čtenář všimne neustálého opakování kvalit nejen snímku, ale i zábavnosti natáčení apod. Bohužel musím říct, že se to v takové míře, jak jsem očekával, nepřeneslo do snímku samotného. Ano, jde o zábavný film s hodně velkými hvězdami, ale... nepobavil jsem se tolik. Pro mě zůstává stále vrcholem druhý díl, v kterém všichni předvedli nadhled a sebe parodii v míře nevídané. V třetím díle se "pouze" všichni vtipně tváří, ale výsledek je na hranici mezi pobavením a nudou. Několik hezkých a příjemných drobností, které dotváří film a atmosféru kasina, nelze Stevenu Soderberghovi upřít, avšak to nestačí. Barevná čísla nad lidmi představující kolik již v kasinu vyhráli je fajn nápad, ale pouze fajn. Mrzí mě, že SS je režisérem, který není schopen dostat maximum ze svých herců. Pravděpodobně na place spíše panuje kamarádská atmosféra, protože jsou všichni známí herci, tak oni sami vědí jak hrát. Bez tvrdé ruky režiséra však málo kdy herci předvedou ve svém výkonu "něco navíc". Hereckých hvězd je tu možná už příliš a s velkým očekáváním přivítán další člen elity Al Pacino tentokrát nepotěší jak každý očekával. Už se podle mě svým rolím tolik nevěnuje, jako dřív a proto je jeho záporák lehce obyčejný hamižný hajzlík bez ničeho navíc. To trochu zamrzí, ale na druhou stranu nezklame trojice Clooney-Damon-Pitt, i když poslední jmenovaný už nemá ve snímku tak velkou roli, jak by si hlavně ženská část publika žádala. Celkově jde tedy o slušné zakončení trilogie(pokud tomu tak opravdu bude), ale jistě ne nejlepší díl trilogie. Doufám, že se všichni znovu potkají, aby konečně ze sebe dostali to nejlepší co v nich je. ()

Renton 

všechny recenze uživatele

Scénář: Brian Koppelman, David Levien .. You're analog players in a digital world. A přece to nějak (?) zvládnou. Dvě hodiny stylové (či sterilní) zábavy bez sebemenšího náznaku napětí nebo gradace. Vše běží přímočaré do předem naplánovaného vyústění a ta lehkost je místy až směšná. Občasná pomrknutí a vtipné zásahy do soukromí herců (Pitt vs Clooney) skrze plátno sice fungují, pobaví, ale je jich poskromnu, než aby se jim podařil zahustit už značně rozředěný nápoj. Stále má známou, příjemnou, osobitou chuť, ale dojem vymizí zatraceně rychle. Soderberghu, už se na tu podělanou partu vyser, máš (doufám ještě) na víc! 50%. ()

KarelR 

všechny recenze uživatele

Do třetice všeho.. špatného. Brad se přišel najíst, Pacino si přišel zakřičet a Barkinová přišla svést Bourna. Ostatní si na natáčení užili spoustu legrace a prohráli svoje honoráře v ruletě. Výborně chlapci. Až budete přístě pořádat společnou dovolenou, nechte kameru doma. ()

Superpero 

všechny recenze uživatele

Víc než důstojné pokračování jedničky. Vše skvěle odsýpá a divák nestačí žasnout, jak skvěle je to zase všechno vymyšlené. Decentní humor funguje výtečně a divák se baví. Jako bonbónek film obsahuje vtipnou parodii na Kmotra. ()

Fr 

všechny recenze uživatele

Souboj klasiků ve světě zlodějů se systémem založeným na umělé inteligenci... Mnohem lepší než dvojka, s počítačovým pokrokem roste i ,,lupičská" vynalézavost a hlavně scénáristický potenciál ve vymýšlení důmyslnějších vychytávek loupeží. Herecké party jsou opět bez chyb, vše je okořeněneno přítomností Al Pacina. S.Soderbergh režíruje bez chyb a opravdu se na to dobře dívá... ()

Nathalie 

všechny recenze uživatele

Příliš drzí syčáci, ti Dannyho parťáci. V lasvegaském ráji, s diváky si hrají. Přicházejí potřetí, bez manželek, bez dětí. Místo lupu odveta. Kostky, karty, ruleta, Nemám ani ponětí, kam se skrylo napětí, Dramatická rovina, pohřbila Al Pacina. Té lupičská chásce, svědčí trable v lásce. Nudná Ellen nespraví, že chybí něžné pohlaví Podivné motivy,přemíra techniky. zápletka bez šťávy v zakletí logiky. Stopáž smíchu? Minut pět. Když se škádlí George a Brad. Místo hravé koniny, dvě seriózní hodiny. 40 zklamaných procent... ()

Dever 

všechny recenze uživatele

Soundtrack David Holmes: 1. Not Their Fight [1:17] ,2. 11, 12 & 13 [1:57] ,3. Benedict Returns [1:48] ,4. Kensington Chump [1:40] ,5. Trapdoor Man [1:07] ,6. Laptops [0:56] ,7. Zippo's [0:41] ,8. S***! S***! S***! [2:02] ,9. Dice Men [1:54] ,10. Diamond Location [1:08] ,11. The Nose [2:30] ,12. Caravan/Puccio Roelens [3:28] ,13. Bergamasque, Claire de Lune No.3 - Isao Tomita [5:51] ,14. Grand Opening [2:12] ,15. Earthquake [1:35] ,16. Fender Roads [2:38] ,17. Snake Eyes [2:57] ,18. All Sewn Up [3:14] ,19. This Town - Frank Sinatra [3:02] ,20. Soul Town - The Motherhood [2:29], ()

Související novinky

Soderbergh jde od parťáků ke špiónům

Soderbergh jde od parťáků ke špiónům

21.01.2024

Není to tak dávno, co jsme tu psali novinky ohledně světa Dannyho parťáků. George Clooney (Gravitace) se totiž nechal slyšet, že existuje hotový scénář, který by byl přímým pokračováním posledního… (více)

Sex, pravda a video

Sex, pravda a video

01.05.2008

Tak tahle zpráva přímo žadonila o bulvární titulek. Soderbergh ve světě luxusní prostituce, Soderbergh chce pornohvězdu, Soderberghovy zážitky s profesionální přítelkyní nebo něco takového. Steven… (více)

Bradova špionáž

Bradova špionáž

24.04.2007

Tahle zpráva se do 5 sekund sama zničí... Ne, nečeká vás senzační potvrzení starých drbů o tom, že Brad Pitt by měl nahradit Toma Cruise v dalších nemožných misích. Tahle představa zůstává v… (více)

Reklama

Reklama