Reklama

Reklama

Hvězda mexického fotbalového klubu Santiago Munez (Kuno Becker) tu v souboji o Světový pohár FIFA stojí proti spoluhráčům ze španělského Realu Madrid a reprezentantům Anglie Charliemu Braithwaiteovi (Leo Gregory) a Liamu Adamsovi (JJ Feild). Santi chce zvítězit a pozvednout cennou trofej nad hlavu jako hold svému zemřelému otci a rodině, kterou nechal v Los Angeles a Madridu. Charlie a Liam zas od vítězství očekávají přerušení čtyřicetiletého pohárového půstu svého klubu. Na cestě k fotbalové slávě musí všichni tři překonat řadu překážek a pokušení. Největší boj ovšem musí svést se svými osobními problémy, které se znatelně podepisují na jejich výkonech na hřišti. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (141)

D@ve 

všechny recenze uživatele

SPOILER "Úplne nový produkčný tím, režisér a scenárista" to pěkně pos*ali....To, že se neobtěžovali z detailama bych ještě přežil (fakt jsem nevěděl jak si vysvětlit ten pohřeb hned během mistrovství), ale proč všude montovali ty 4anglicke fanoušky (byli na svatbě i na pohřbu) a proč si nedali praci s tím aby nebylo tak zřejmé že herce do zápasů dávali skrz zelené plátno nepochopím. Dějová linie absolutně nepochopitelná...nevim kolik to má společného s fotbalem (ve srovnání s prvním a druhým dílem) ale rozhodně by tento film neměl mít společného nic (počínaje názvem) s výborným 1. dílem. Jsem zklamán zklamán a ještě jednou zklamán!!! ()

Frajer42 

všechny recenze uživatele

Tahle gólová série měla skončit u druhého dílu. Tento omyl je úplně mimo. Týká se tentokrát reprezentací, ovšem náš hlavní hrdina se před začátkem pochopitelně zkopne, takže je to o něm a bez něj. Kluci mají mimofotbalový život srovnatelný s černokněžníkem Mario Balotellim, takže to tak potom na hřišti vypadá. Tento díl je laciná fraška a milovníky předchozí série jistě zklame. Ti, kteří se chtějí pouze bavit, a tento film je úsměvný víc než by sám chtěl, nějakým exkluzivním kouzlem 2* vykouzlí. Šup sem s nimi. Možná je někdo bude chápat, jako mou skrytou zlomyslnost k nalákání dalších lidiček, kteří tuhle hrůzu brzy zhlédnou a pak budou nasraní. ()

Reklama

jonyyy 

všechny recenze uživatele

Koho proboha napadlo po dvou dílech vystřídat hlavního hrdinu a odstrčit ho na druhou kolej, stejně jako vlastně celý fotbalový námět. První dva díly byly čistě sportovní kousky s jasným cílem a směrem a ve trojce se najednou autoři pokusili místo fotbalové pohádky o hlubokomyslné drama, což se absolutně nepovedlo. Dobré alespoň v tom, že jsem si připoměl jací velikáni v té době hráli. 50% ()

Hanys_ 

všechny recenze uživatele

S původními díly toho moc společného nemá. Ze staré party zůstal jen Kuno Becker a ten je tady spíš jen takové křoví. Celý třetí Gól je vlastně takové podivné romantické drama, které ale překvapí svou drsností (oproti minulým dílům tady nejde vše hlavním hrdinům na ruku). Jinak úbytek v rozpočtu jde už hodně vidět. Na ty zápasy se už totiž fakt nedá dívat. ()

honza7 odpad!

všechny recenze uživatele

Takže si to zrekapitulujeme. Gól 1 - super film, který ukáže, jak se i z kluka co si čutá pralesní ligu se může pod velkým drilem a šikanou spoluhráčů může stát hráč premier league. Gól 2 - názorná ukázka toho, jak se z začínající hvězdy světového formátu může stát nafoukaný blbeček, který myslí jen na sebe a lehce se dostane do problémů. Opět krásně natočené. Gól 3 - Telenovela o absolutním hov.... o absolutnímu ničemu! Neustále rodinné krize, prostě řešení blbostí, které s fotbalem nesouvisí. Prostě blbiny kraviny hovadiny na usnutí a konec, který divák očekává už na začátku... Lituju dne, kdy jsem se rozhodl koukat na tyhle filmové Velmi křehké vztahy! ()

Galerie (10)

Zajímavosti (7)

  • Charlie Braithwaite (Leo Gregory) nastupuje na zápasy majstrovstiev sveta v drese s číslom 26. V skutočnosti však môžu hráči na majstrovstvách sveta používať len dresy s číslami 1 až 23. (baruss)
  • Filmovalo sa v štúdiách na viacerých miestach ako Nottingham, Leicester a Lincolnshire, a nové dramatické prvky sú zmiešané s originálnym filmom German FIFA World Cup, nakrúteným v roku 2006. (ČSFD)
  • Ve filmu při čtvrtfinálovém zápasu Anglie proti Portugalsku střídá Aarona Lennona Liam Adams. Ve skutečném zápase na MS 2006 střídal Jamie Carragher, který následně neproměnil pokutový kop a Anglie vypadla z MS. (ČSFD)

Reklama

Reklama