Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Sakaguchi je poutník s jediným cílem, najít záhadnou rakev, která podle pověstí splní přání každému, kdo ji otevře. Jiní ovšem věří, že se v ní ukrývá bohyně ničení, a tak ji chtějí za každou cenu ochránit. (Kiyoshi)

Recenze (5)

Adrian 

všechny recenze uživatele

"Shinobi-style" pakaren potrava pre otaku boys & girls ;-). Zatial co pri Shinobi sa este pribeh dal zniest aj sam o sebe, tak v Death Trance je "vyprava za ziskanim truhlice, ktorej otvorenie by uvalilo na Zem apokalypsu" uz cisto iba povinnou vyplnovacou vatou medzi akcnymi sekvenciami, ktore aj napriek premenlivej kvalite tvoria jediny dovod zhliadnutia filmu. To mame za to, ze reziserom celku je choreograf bojovych sekvencii, doteraz uzko spolupracujuci s Ryuhei Kitamurom. Ostane Death Trance sa nielen v prevedeni akcnych scen podoba viac ako je zdrave na Kitamurove najslavnejsie kusky - Versus a Azumi (Tak Sakaguchi - Kitamurov objav ako aj dvorny herec, je iba spickou ladovca). 5/10 ()

molotov 

všechny recenze uživatele

Na filmu je dost vidět, že je laciný. Triky mají značně proměnlivou kvalitu, příběh jen na ozdobu a akční scény jsou často nepřehledné a jejich choreografie je spíše průměrná. Naštěstí je ve filmu spousta orginiálních nápadů, které ale bohužel zabíjejí ty dost pochybné, kterých tu je taky dost. ()

Reklama

YURAyura odpad!

všechny recenze uživatele

0/10 Sice jsem to "videl" jenom v originale s francouzskymi titulky, ovsem jak musi byt vsem jasne o nejake dialogy tady vubec nejde, takze mi to k posouzeni stacilo. Celkove bych to prirovnal k takove lepsi drevarne, kde se nehraje za bile a zelene, ale za sikmooke bez vyznani. Mece swisti, rakety letaji, kosti praskaji v habitu takreceneho asijskeho tajemna. Nuda v tom nejryzejsim slova smyslu ()

Monoxid 

všechny recenze uživatele

Naprostá kravina, která je snesitelná snad jen pro fanoušky herce v hlavní úloze. Souboje, z chrámu jdeme do doupěte feťáků, souboje, přeskupení záporáků, souboje, objevení nových sil, souboje, v jaké to máme být době? Aha, to je fantasy! Mysleli jste si, že je to meč, ale je to puška! :D Ještě nějaké souboje, nevíte, kdo se ještě probere a kdo už ne, a končí to... jako začátek dalšího souboje! ()

t_gon 

všechny recenze uživatele

Copak se asi honilo hlavou pana Y. Shimomury, než se pustil do tohohle dílka, hmm. Řekl bych asi nějak takhle : Tak do čeho bych teď píchnul???Asi si udělám zase klasickou rubačku švihnutou Fantasy žánrem. Ono když se podívám na Shinobi a Princess Blade , jež slavily celkem úspěch, tak bych to měl jasné i já. Hmm, takže co k ději...A, už vím : lesy jsou populární, takže nechám nějakého Avatara šmatlat po lese...ne ne, ať mu není smutno a nebojí se, tak bude Avatarů více (a komu by se nechtělo trajdat pěšky, tak si klidně může zkrátit cestu na "motorce"). Ale aby nešmatlaly po prázdnu, tak k tomu přidám "mocný" artefakt (to diváky jistě přitáhne). Tak to bych měl k ději - mám artefakt, pár hrdinů (jejich minulost a důvody proč se tahají a bojují o onen tajemný a mocný artefakt, jsou vedlejší a pro obecenstvo jistě nedůležité, proto tam žádné nebudou...). Co dál, ó ano, souboje - aby to nebyl pouze "plagiát" podobných snímků, tak si tyhle souboje říznem "KašparoZombíky" a "PavoukoVampíry" a dáme jim pěkně do držky "MixStylem" Boxu, Kung-fu, Wrestlingu, no vono i ta Capooera a BreakDance nebude naškodu, takže šup tam s nimi. A kdyby ani ruce, nohy nepomohli, tak přijdou na řadu zbraně - takové typické "samurajské" - jako revolver, "mix Tomfy a uzi, KatanoBrokovnice, kapesní DvouMetrová Bazuka"... Zapomněl jsem na něco...Jistě hudba - přece si nebudou v lese pohvizdovat, takže jim pustím něco na cestu a vezmu to pěkně od podlahy a lesem zaburácím s pořádně drsným "Metalem". Že se to nehodí - ne to bude bomba uvidíte...A konec necháme nějaký otevřený, zakončený velkým stylem v melodramatickém souboji...Jo bomba, začínám točit!!! ()

Galerie (9)

Reklama

Reklama