Reklama

Reklama

Kariseuma talchoolgi

  • Jižní Korea 카리스마 탈출기 (více)

Recenze (6)

Shit 

všechny recenze uživatele

Průměrná středoškolská komedie, která pobaví tak napůl, jelikož vtipných scének je pomálu a hlavní postava se z velký části chová zbytečně moc zbaběle a nesmyslně, ale naproti tomu je Yun Eun-hye skvělá. ()

tombac 

všechny recenze uživatele

Standardní jihokorejská středoškolská komedie s malou přísadou v podobě pěstních bitek, z nichž ta úvodní oplývá stylizací podobnou Matrixu či první scéně z My Wife is a Gangster. Školními lavicemi se nese zvěst o výborném bojovníkovi, jenž nemá problém vyřídit bandu pořízků a při boji s oblibou používá řezák. Do jedné třídy přestoupí nový student Han-soo a všichni okolo pojmou podezření, že on je tím legendárním bojovníkem... Mám vcelku rád teenagerovské jihokorejské komedie. Legend of Seven Cutter ničím nevybočuje z davu a někomu se asi bude zdát slabá a napaří ji 2 hvězdy, ale já se u ní bavil. Ani mi nevadilo pár prvoplánových nechutností (slintání do sešitu, chobotnička pod trenkama a její následná konzumace aj.), ani místy přepjaté komedianství. Velice se mi zamlouvala charismatická ústřední hrdinka, jež ráda boxuje (pro mě velké plus). Že jí někdo může odmítat, to jsem fakt nechápal :-) ()

Reklama

mi0 

všechny recenze uživatele

Nebolo to vôbec zlé ale zase ani nejak extra dobré. Proste filmík do pohody, nad ktorým netreba rozmýšľať. Tie 4* sú asi trochu nadhodnotené, ale tak svet sa kvôli tomu nezhrúti a pri Eun-hye mám sklony vždy trochu nadhodnocovať :D ()

t_gon 

všechny recenze uživatele

Po středních školách koluje legenda o bojovníkovi, jež bez problémů vysekal 30 členů gangu a jejich šéfa poznamenal 7cm dlouhou jizvou. Vše se stihne nastínit v úvodní bitce, která je až nechutně předigitalizovaná. Poté následuje komedie z prostředí středních škol, kde na jednu nastupuje nový žák, kterého mají všichni za onu legendu. V záplavě dalších korejských kousků Legenda ničím nevyčnívá, ale na druhou stranu ani nezapadne mezi vyloženě špatné kousky. Školní gang působí jako příjemná komediální složka, najdou se zde i romantické chvilky, když si bude nový žák hledat cestu ke sličným spolužačkám nebo lásky ze školního kabinetu. No a když už dojde řeč i na pár „odvážnějších scének“ po vzoru importu ze západu, tak je to na rozdíl od nich tak nějak příjemné a opravdu pobaví. Konečná bitka je zde již tradičně pěkně zpracovaná, jak choreografií a údery tak dalšími prvky, které na „teen komediích ze školních korejských lavic“ máme tak rádi… ()

Galerie (10)

Reklama

Reklama