Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Dr. Bowman je vědec a pracuje na objevu speciálního séra, které by mohlo uchránit svět před zhoubnou virovou nákazou. Jednoho dne je ve své laboratoři přepaden a při potyčce je infikován látkou, která ještě nebyla testována. Nezůstane to bez následků. Zmutuje do podoby obřího hmyzu. (oficiální text distributora)

Recenze (37)

-bad-mad-wolf- odpad!

všechny recenze uživatele

Nebylo to tak zoufale stupidní, jak jsem čekal. Respektive, nebylo to tak stupidní, aby to bylo zábavné. Tenhle film je špatný tak nějak "standartně", dá se celkem v klidu (hehe) vydržet, ale... Klišé. Klišé. Klišé. A ještě jednou klišé. Plus hora (taktéž klišovitých) blbostí. Leckteré záběry okatě kopírují Vetřelce nebo Mouchu, ale na mysl mi padnul při zásahu SWAT teamu i Terminátor 2. Všechno je předvídatelné, všechno je hloupé, obyčejné, kopírované odjinud. Bohužel, vyloženě špatné opravdu ne. Nesnáším nesmyslné přeměny lidí v cokoliv během několika sekund, nesnáším gigantické výbuchy, které padouch i přes pobyt v epicentru přežije, stejně jako hrdiny, kteří si po vytažení z trosek opráší ramena a klusem se opět vydají za monstrem. Nesnáším křičící a neutíkající lidi, nesnáším miliardakrát viděné záběry se siluetou padoucha přebíhající v pozadí, nesnáším idiotsky se chovající policii, nesnáším hrdiny, kteří navzdory delšímu a bližšímu setkání s netvorem vždy bez škrábnutí vyváznou. Už nikdy víc. ()

hippyman 

všechny recenze uživatele

tahleta kafkovská sranda mi pila krev míň, než jsem čekal... snímek svou stupiditou celkem pobavil a dokonce i poučil, že standartně dvoukřídlý hmyz má 4 křídla a 4 končetiny místo šesti, když je pocákán kyrasem, vystaven mutaci a neschová se před radiací za stůl... 50%. [6. PFF Čakovická Be(´)čka] ()

Reklama

Ruut 

všechny recenze uživatele

Komáři jsou mrchy. Pěkně otravný hmyz co pořád bzučí kolem a pije lidem krev. Komár z tohoto filmu měří přes dva metra. Naštestí nebzučí a saje místo krve i mozky a jné príma věci. Mosquito Man je o fous lepší, nákladnější a zábavnější než spřízněná Larva. Hororový moment jsem v něm nenašel ani jeden. Není natolik špatný aby byl nechtěně vtipný nonstop a to je možná tentokrát škoda, protože filmaři měli očividně vetší rozpočet než většina ekohororů posledních let. Ale koukat se na Komára dá aniž by člověk utrpěl větší ujmu na zdraví. Maximalně pak DVD s tímto hitem rozpleskne. A je to. ()

igi B. odpad!

všechny recenze uživatele

Další hmyzoidní produkt z distribuční líhně MagicBoxu. Entoentity jsou koukám nějak ve vydavatelské módě, a tak neprodaný (neprodejný) náklad tohoto blivajzu na dvd skončil po "Larvě" (viz. více komentář u oné) coby další vskutku >horrorroborrorro< příloha k marnému časopisu (tentokráte DVDMAG - fakt plátek jak kluci sami říkají pro magory :-)... - - - P.S. ...Jo a ta hláška na obalu dvd zní přesně: "Nic horšího jste neviděli". No tak asi tak nějak... Fakt někdy člověk žasne, komu toto slouží... :-( ()

Deimos 

všechny recenze uživatele

DVD/// Obsazení 3/10 Děj 6/10 Hudba 5/10 Efekty 7/10/// +pěkně to ten komár rozjel, Corin Nemec, film nenudí -slabé obsazení/// No bál jsem se že to bude horší. Čekal jsem celkem sračku, jakejch jsou na DVD tuny. Ovšem tohle byla příjemná podívaná, která zabavila, rychle utekla a ani si člověk neuvědomí, že je to film, který patří do kategorie, kterou jsem zmínil výše. Takže není to tak strašné, dá se na to v pohodě koukat./// Celkem 54%/// ()

Zajímavosti (1)

  • Film sa odohráva v americkom meste Baltimore, v štáte Maryland, avšak bol kompletne natočený v Bulharsku. (Jello Biafra)

Reklama

Reklama