Reklama

Reklama

R.O.D: The TV

(seriál)
  • USA R.O.D: The TV
Japonsko, (2003–2004), 10 h 50 min (Minutáž: 25 min)

Předloha:

Hidejuki Kurata (komiks)

Scénář:

Hidejuki Kurata

Hudba:

Taku Iwasaki

Hrají:

Čiwa Saitó, Hiromi Hirata, Šóko Kikuči, Sacuki Jukino, Šin'ičiró Miki, Ai Nonaka, Iššin Čiba, Micuki Saiga, Masami Iwasaki, Hiroši Naka, Mai Kadowaki (více)
(další profese)

Epizody(26)

Obsahy(1)

Uplynulo již celých pět let od momentu, kdy mladá agentka Yomiko Readman, známá jako The Paper, překazila velmi sofistikovaný plán na získání nadvlády nad světem, který vešel ve známost jako "Human Annihilation Mission". Yomiko Readman však náhle a bez vysvětlení zmizela, což překvapilo především její kamarádku, úspěšnou autorku knih Nenene Sumiregawu. Tato událost ji zasáhla natolik, že má od okamžiku, kdy Yomiko zmizela, problém cokoli napsat. Nenene se snaží ve svém volnu vypátrat, co se mohlo její kamarádce stát, a to je kromě její popularity dalším důvodem, proč na sebe poutá stále více pozornosti. Tím se ovšem také dostává do nebezpečí, a tak je jí při některých cestách jejím starostlivým editorem přidělena ochranka. Během autogramiády v Hong Kongu se tak Nenene setkává se sestrami Anitou, Michelle a Maggie, které jí zachrání život díky svým schopnostem ovládat papír. Nenene sestry upoutají, protože schopnosti, které mají, jsou velmi podobné těm, které měla i Yomiko Readmen. Díky sérii nečekaných událostí sestry nakonec doprovází Nenene zpět do Tokia, stávají se jejími ochránkyněmi i nepříliš ohleduplnými spolubydlícími.

R.O.D the TV je volným pokračováním krátké série R.O.D. z roku 2001 a sleduje boj nesourodé čtveřice mladých dívek proti temné organizaci v čele s tajemným panem Carpenterem, jehož cílem není nic menšího, než ovládnutí světa... (Jeoffrey)

(více)

Hrají

Reklama

Reklama