Reklama

Reklama

School Rumble

(seriál)
  • Japonsko スクールランブル (více)
Japonsko, (2004–2006), 21 h 40 min (Minutáž: 25 min)

Série(2) / Epizody(52)

Obsahy(1)

School Rumble je japonský anime seriál, který vznikl na motivy stejnojmenné 17-svazkové mangy mangaky Jina Kobayashiho. V seriálu nechybí romantické chvilky ani vtipné situace. Hlavní ženskou postavou je potrhlá středoškolačka Temna Tsukamoto, která není ničím výjimečná, ale má mnoho přátel. Zamiluje se do záhadného a podivného Oji Karakumy a snaží se mu všemožně dát najevo, co k němu cítí. Kenji Harima, obávaný školní delikvent, expert na boj zblízka, se zblázní do Tenmy, ačkoliv ona je zamilovaná do někoho jiného. Nechápavost a zabedněnost Tenmy a Kenjiho tak vede k nespočtu humorných nedorozumění. (Džejkop)

(více)

Recenze uživatele JohnyTrava k tomuto seriálu (2)

School Rumble (2004) 

"Suki", tak tento seriál dal tomuto slovu nový význam, nie že by ho zmenil, ale obohatil takou zábavnou formou, akú som ešte nevidel. Seriál si musíte zamilovať hádam už od prvého dielu. Mnohouholník moc nemusím, ale v tomto prípade, musím urobiť výnimku, pretože to stojí zato. Každá postava ma čosi do seba, aj keď mojím favoritom bola Sawachika ( scény, keď dôjde k nepochopeniu s Harimom, patria medzi moje najobľúbenejšie), ale však uvidíme čo dá druhá séria. U mňa jednoznačne 100% ba aj viac, ani raz som sa nenudil a nestáva sa mi, že by som sa musel pri anime nahlas smiať, ako tu kde je veľmi vysoká koncentrácia humoru. PS. harimov "manga ending" sa mi páčil viacej, fakt som veril, že to tak je :). Nuž čo už *****. ()

Nigakki (2006) (S02) 

Myslím, že rovnako dobré ako prvá séria ak nie ja lepšie, polygon sa motá čoraz viac a ja váham medzi Sawachikou a Yakumou, jediné čo ma zarazilo bol koniec. Ale čo už sú tu predsa ešte aj ďalšie OVA , hoci by som prijal aj ďalšiu sériu, dobre je jak je. No a na záver len dodať, že nevedno či Harimu ľutovať alebo sa nad ním diviť. Bude to tým,že "Senchimentaru Our Generation" 10/10. ()

Reklama

Reklama