Reklama

Reklama

Bleach - Sennen Kessen-hen

(série)
  • Japonsko 千年血戦篇 (více)
Trailer 7
Japonsko, (2022–2024), 20 h 48 min (Minutáž: 24 min)

Předloha:

Tite Kubo (komiks)

Kamera:

Kazuhiro Jamada

Hudba:

Širó Sagisu

Hrají:

Masakazu Morita, Fumiko Orikasa, Kentaró Itó, Šunsuke Takeuči, Ajana Taketacu, Júki Ono, Jumi Učijama, Nacuki Hanae, Ajumi Cunemacu, Masaja Onosaka, Romi Paku (více)
(další profese)

VOD (1)

Epizody(52)

Obsahy(1)

Po deseti letech se vrátilo jedno z nejpopulárnějších šónen anime na světě, aby konečně byl jeho příběh uzavřen stejně jako v jeho předloze.
Kurosaki Ičigo a všichni jeho známí po všech dobrodružstvích ještě stále nemají ani trochu klidu. Ve světě živých začalo mizet nepřirozené množství „prázdných“ a ve stejnou dobu se také ve Společenství duší začala ztrácet spousta obyvatel ve čtvrti Rukon. Situace se ještě zhorší ve chvíli, když na Ičiga zaútočí arrancar, který se představí jako Asguiaro Ebern a zvěstuje mu návrat Yhwache, padlého krále quincy, přičemž ve stejnou dobu na Společenství duší zaútočí organizace zvaná Wandenreich, jenž je složená z quincy, kteří jsou samotným Yhwachem vedeni a vyhlásí válku proti všem šinigami se vzkazem: „Za pět dní ode dneška bude Společenství Duší vyhlazeno Wandenreichem.“ Historie a pravda, jenž byla doteď utajována, konečně vychází na povrch, když se dozvídáme, že všichni quincy kromě Uryu Išidy a jeho otce Ryukena zdaleka nevymřeli. Kurosaki Ičigo musí ještě jednou pozvednout svůj zanpakuto mimo běžnou rutinu bojování s prázdnými a vyrazit do posledního velkého boje o osud Společenství duší a světu živých. (CarnTheNunya)

(více)

Videa (35)

Trailer 7

Galerie (314)

Zajímavosti (3)

  • V epizodě řekne kapitán Mayuri Ichigovi, že pokud je zničen Bankai Zanpakutō, tak je neopravitelný. Přesto kapitán Komamura v souboji s Aizenem použije Bankai a Aizen mu jej zničí. Komamurovi v podstatě zůstane v ruce jen jílec a záštita. Nemělo by tedy být možné, aby Komamura nadále používal svoji Zanpakutō. Přesto ji použije, aniž by mu ji Ōetsu Nimaiya opravil. (Aporol)
  • V epizodě je odhaleno, že původním Kenpachi byla kapitánka Unohana. Jméno Kenpachi vždy užívá jen ten nejsilnější Shinigami. V jednom čase tak může být pouze jeden Kenpachi. Že je kapitánka Unohana Kenpachi bylo v seriálu několikrát naznačeno. Nejčastěji jí samotnou, když někoho o něco žádala se zvláštním úsměvem, kdy využívala svého neobvykle vysokého Reaitsu, aby požádaného zastrašila a přiměla udělat přesně to, co potřebovala. (Aporol)

Reklama

Reklama