Reklama

Reklama

Epizody(10)

Obsahy(1)

Abhské Hvězdné síly vyhrály rozhodující bitvu u Aptické brány, čímž kompletně rozbily obranu Spojeného lidstva. Nyní však začala nová operace: Operace lovec, při které se musí vyhladit všechny zbývající flotily Spojeného lidstva. Basroil, loď 4. flotily, byla vyslána do systému Lobnas na misi. Lafiel a Jinto byli přiřazeni jako místodržitel a zástupce místodržitele tohoto systému, jejich úkolem je vypořádat se s vládou planety, která se nachází v systému, a uzákonit vládu impéria. Nevědí však, že se jedná o vězeňskou planetu Spojeného lidstva a miliony vězňů chystají vzpouru, proti které samozřejmě nemají dozorci šanci. (Jigvell)

(více)

Recenze (7)

Jhershaw 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Těžko psát komentář po tak dlouhé době, kdy si z děje skoro nic nepamatuju, nicméně.. Jsem rád, že druhá série opustila prostředí vesmírných lodí a vrátila se na zem. Tedy na planetu. Zajímavější a napínavější než první série. Jo, Lafielino "Baka" mi zní v uších stále ^_^ ()

Genryuusai 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Velice dobře zrežírované, to se musí nechat. I když to ze začátku nemá takový spád, vše se (ohledně rychlosti ubíhání děje) v dobré obrátí. Každopádně mi to tak přišlo, ale možná to bylo jen tím, že sem byl ze začátku dějem docela zklamán. Pro vytrvalé to rozhodně doporučuju shlédnout na jeden zátah, i když se to může zdát jako mrhání dobrým anime.)) ()

Roby 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tahle prakticky třetí řada je o fous lepší jak řada druhá Seika no Senki, ať tak či onak pro mě jasné pěti hvezdičkové ohodnocení. Příběhy o Jintovi a Lafiel rotříděné do 3 řad a několika dalších ova jsou jednoznačně tím lepším co jsem kdy v anime kruzích viděl. ()

Radek.SCH 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

O fous lepší než Seikai no senki, ale i tak to na Seikai no monshō nemá. Konečně jsme se i na chvíli dostali zpátky na zem, souboje jsou odsnunuty na vedlejší kolej a hlavní prostor je věnován evakuaci vězňů z ostrova, přičemž nám hned v prvním záběru tvůrci zdělí, že Jinto umírá, aby jsme deset dílů čekali na... hádejte. No, když je ještě Seikai no senki III a na plakátě je mimi jiné Jinto? Jo, správně. Tak člověk vlastně jenom čeká a hádá, jakou cestičkou se k tomu konci dopracujeme. A udělat opět jednu sérii, o trapných deseti dílech, ve kterých se navíc skoro nic nestane (rozuměj neposuneme se ve válce skoro vůbec dál a vztah Jinto-Lafiel je už od půlky Seikai no monshō stále na stejném místě)? 13+1+13+10+2 jepodle mých výpočtů 39, takže kdyby se z toho udělala jedna série, pokud možno s jednoduchým ne-nutno-překládat názvem (např. Lafiel), nebylo by to lepší? - 70 % ()

Five By Five 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Oproti predchádzajúcej sérii je tu menej bojov, čo je plus, pretože to znamená hlbší a ešte zaujímavejší príbeh... Dosť mi síce skazili zážitok z pozerania (a hlavne zo začiatku) tým, že už v úvode prvej časti ukázali ako to dopadne s jednou z hlavných postáv (a v druhej to samozrejme nezabudli pripomenúť), ale ten koniec to zachránil... ()

JohnyTrava 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Rozhodne lepšie ako druhá séria, hlavne ťah skrátiť stopáž, len pri jednej udalosti bol múdry. Opäť sa vraciame na planétu, ale práve pre rozdelenie dvojice sa stráca to čaro z prvej série, hoc úvod vyznel zaujímavo a nevedieť o tretej sérií, bol by určite silnejší. Komu sa zaľúbila prvá séria nech pokojne druhú sériu preskočí /aj tak ju hneď zhrnú/ a pustí si rovno túto. Ostatné ostáva po starom. 8 bodov. ()

3KAVKY 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Zase o něco lépe nakreslené. Lafiel jakožto princezna vládnoucího rodu Abhu se stala díky velkou rychlostí postupující opreace Lovec, místodržitelem trestanecké kolonie Spojeného lidstva na planetě, tušim, Lobnas II. Jinto s hraběcím titulem se stal jejím zástupcem a v této nové roli se jakoby našel. Kolonie se však otřásá ve vězeňsko-politických bouřích. Na zajímavou zápletku je tedy zaděláno. Navíc nepříznivý vývoj této už tak zlé situace, dá rozvinout vztahu mezi Jintem a Lafiel, která i přesto, že Abriel nepláčí, uroní pro Jinta slzu. Víc ale už spoilerovat nebudu. Ne tak pěkné jako předcházejcí řada, ale přesto velmi kvalitní sci-fi. ()

Reklama

Reklama