Reklama

Reklama

Akaki yotsuba no Clover wo sagase

  • Japonsko 紅き四つ葉のクローバーを探せ (více)
všechny plakáty

Obsahy(1)

Konohamaru se zamiloval do spolužačky z akademie, ale ta se má k jeho smůle brzy přestěhovat do jiné vesnice. Jenže na místě zvaném Akagahary rostou červené čtyřlístky, které prý plní přání, takže je tu ještě naděje, že dívka ve vesnici zůstane. A tak Konohamarovi s Narutem začíná "speciální" mise: Najít červený čtyřlístek. (janilla)

(více)

Recenze (6)

Hitman_47 

všechny recenze uživatele

Vnuk třetího Hokage, Konohamaru, se zabouchl do své spolužačky, ale problémem je, že ona zmíněná se brzy stěhuje pryč z Konohy. A tak Konohamaru spolu s Narutem vytvoří tzv. "Konohamaru corps" a první mise zní: Získat rudý čtyřlístek, který plní přání. Super oddychový díl s jednou hromadnou bitkou na konci jako bonus. ()

L3G1ON4R 

všechny recenze uživatele

První a nejslabší speciál vypráví o zamilovaném Konohamaru-kun, který společně s Narutem jdou do zakázané oblasti, jenž se dříve využívala pro trénink a povyšování ninjů. Kde jinde by měl být červený čtyřlístek. Jak už to bývá nic není zadarmo, a tak tým sedm společně s Konohamaru-kunem projdou menším výcvikem v boji. ()

Paulo.cz 

všechny recenze uživatele

Tenhle Naruto filler mě náhodou dost bavil. Konohamaru je skvělá postava a v Shippuuden bude ještě propracovanější. Zas tu nemáme nějaké extra souboje, ale jde o misi před chuninskou zkouškou, tak tam nemůže byt nějaký silný soupeř. Krátké a zábavné pro mě krásných 75%. ()

Riivy 

všechny recenze uživatele

Týchto špeciálov som dosť bál, ale zase na druhú stranu to bol celkom príjemný relax... Zvlášť tá posledná scéna.... ()

BigBen87CZ 

všechny recenze uživatele

Vemte opravdu otřesný filler a natáhněte ho na délku filmu ... no tfuj ... kdo dostal tenhle nápad, zasloužil by pořádně přes prsty ... ()

Reklama

Reklama