Reklama

Reklama

Hunter x Hunter

(seriál)
  • Japonsko ハンター×ハンター
Japonsko, (1999–2004), 35 h 30 min (Minutáž: 22–24 min)

Předloha:

Jošihiro Togaši (komiks)

Hrají:

Hozumi Góda, Juki Kaida, Džunko Takeuči, Kazuki Jao, Kóhei Kowada, Reiko Kiuči, Kendži Tačibana, Urara Takano, Jošikazu Nagano, Akiko Kimura, Júki Tamaki (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(4) / Epizody(92)

Obsahy(1)

Mladý chlapec Gon Freaks se chce stát hunterem. Jeho otec jím byl též a nad to je to prestižní povolání. Jenže stát se hunterem není jednoduché, musíte projít náročným testem, který vyzkouší hranice vašich fyzických i psychických schopností. Gon se příhlásí a při plnění testu se spřátelí s dalšími kandidáty, Leoriem, Kurapicou a mladým asasinem Killuou. Pozná také svého budoucího protivníka, vražedného kouzelníka Hisoku. HUNTER X HUNTER je ukázkový shounen. Testy, souboje, nadpřirozené schopnosti. Ladění seriálu je podobné u nás známějšímu seriálu NARUTO. I hlavní hrdinové obou sérií jsou si povahově vcelku podobní. Televizní série nemá ukončený děj, rozuzlení divák nalezne až ve třech navazujících OAV. (Subjektiv)

(více)

Recenze uživatele ravalah k tomuto seriálu (1)

Hunter x Hunter (1999) 

Co do pribehu, je Hunter x hunter skvely, vyborny scenar a spickova dejova linie, ktera se neustale meni a vyviji neocekavatelnymi smery, ze je schopna v podstate porad prekvapovat. Postavy jsou vynikajici, jejich rozdilnost, ktera je spojuje, jejich rozdilne nazory, ktere dokazi rozumne konfrontovat, jejich schopnosti, ktere jsou jednoznacne originalni. Informace o pokracovani pribehu v OVA mne potesila Subjektive, diky za ni. I tak zatim zejmena kvuli tomu debilnimu zakonceni (jak takove konce nazyva pritelkyne) davam 4 hvezdy. Ale pokud bude stat to OVA za to, zvysim to na 5. ()

Reklama

Reklama