Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Je typický studená a šedivá zima ve městě, kde se nic neděje. Claudia žije s dlouholetým přítelem Michaelem. Docela jí to vyhovuje. Po práci spolu denně chodí do místního baru. Nebo se flákají s přáteli. Claudie má nudnou práci. Nudné přátele. Nudný život. Ale jen dokud se neobjeví Charlie. Před pár lety svedl Claudii, zlomil jí srdce a zmizel. Teď se vrátil, aby začal tam, kde předtím skončil a odvedl Claudii s sebou kamkoli, jenom pryč z tohohle hrozného města. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (12)

kingik 

všechny recenze uživatele

Mile dojemný a lidský příběh o hledání toho pravého. Edward Burns se nemusí stydět za svoje režijní vedení, ačkoliv spíše sahal po televizním zpracování. Za daných prostředků se z filmu nevytratilo komorní kouzlo a film si ubíhá ve svém pomalém až nevzrušivém tempu. Lauren Holly si ještě v té době mohla dovolit hrát přitažlivé ženy, protože dneska by už po ní neštěknul ani ten Voříšek (z Primy) co to melu, ze zapadákova, tam mělo být. Burns se moc nezměnil a Jon Bon Jovi je pořád lepší rocker než herec. Dohromady sympatický příběh, který jedny bude nudit a druzí si v něm najdou příjemnou romantiku. Mé hodnocení: 60% ()

Avalon820 

všechny recenze uživatele

Ono v podstatě na tomto filmu není nic vyloženě špatného, bohužel pro něj je však zpracován velmi průměrně, nezajímavě a pro leckoho také značně nudně. Ve mně ovšem žádnou horoucí nelibost nevyvolal - Burns se snažil vykreslit příbeh a atmosféru městečka, kde se neděje zhola nic, což se mu ostatně za pomocí pěkných záběrů a příjemného soundtracku povedlo, nicméně samotné toto téma (potažmo takováto jeho podoba) je natolik divácky neatraktivní, že samo o sobě zazdívá jakýkoliv potencionální úspěch. A je to škoda, protože mně osobně se vstupní idea tohoto snímku líbila. ()

Reklama

kleopatra 

všechny recenze uživatele

Těžko říct, zda Jon Bon Jovi potěšil svoje fanoušky účastí v tomto filmu, kde hraje k uzoufání nudného chlapa v nudném městě, kde jeden den je jako druhý - ráno do háku, večer pivo, karty a kámoši, snoubenka, která se nechce vdávat, protože muž jejích snů jí kdysi opustil a Jon není ta správná záplata. Měla jsem pocit, že Edward Burns (si ještě k režii urval roli lamače srdcí) by si rád střihnul film á la Mike Nichols, ale myslím, že se přecenil. Udělat totiž film o obyčejných lidech a jejich frustracích ve městě, kde chcípl pes, aby zároveň s tím nechcípl i film, není až taková brnkačka. Přesto, za poměrně přitažlivé obsazení a za tu dojemnou snahu, za 3*. ()

zdenny 

všechny recenze uživatele

Vcelku jednoduché lokální drama z amerického maloměsta, kde se vůbec nic neděje. Mne ale dokázala vtáhnout atmosféra a trochu překvapivý závěr. Hlavní premisou filmu je dilema průměrného člověka v zapadlém městečku, které nám dává otázku - žit slušný, ale šedivý a monotónní život anebo zkusit něco jiného, neplánovaného. Můj názor je ten, že je jen málo těch, kteří svůj osud nepřijmou. Nevím, zda to je dobře anebo špatně. Pravdou ale je, že světový řád stojí na té šedé a průměrné většině, která prostě nemá - nebo nechce mít - na výběr. ()

Galerie (5)

Zajímavosti (2)

  • Edward Burns má kromě režie a hlavní mužské role na svědomí i scénář. (rawboy)

Reklama

Reklama