Reklama

Reklama

Epizody(14)

Obsahy(1)

Haruka a Takayuki spolu právě začali chodit. Vlastně jim k tomu dopomohla Haručina kamarádka Mizuki, která se přitom taktéž do Takayukiho poněkud nešťastně zamilovala. Než se ale tenhle milostný trojúhelník stačil naplno rozvinout, stala se Haruka obětí autonehody a upadla do komatu. Haruka sice spala, ale život běžel dál, a když Haruka po třech letech oči znovu otevřela, tak do světa, který byl úplně jiný než ten, na jaký byla zvyklá. (Beldaran)

(více)

Recenze (30)

WildevilCZ 

všechny recenze uživatele

No prostřední díly vykreslovali jak je hlavní hrdiny duševně slabý a anime mě neustále přesvědčovalo, že hlavní hrdina jedná nereálně a hloupě. Proč hloupě a nereálně? Protože to co provedl své přítelkyni, by asi nikdo normální neudělal, přiřemž sama přitelkyně měla asi nervy z oceli. Když ale pominu tyto věci tak i přesto to bylo kvalitní romantické drama, jen mohlo to mí o pár dílů méně, nebo film by to učitě byl překrásný 90%--------PS: Už mě unavují rádoby romantické anime seriály kde jedna z hlavních postav (vždycky příšerně milá dívka) musí utrpět nějakou ránu osudu (nejčastěji je srazí auto), aby mohli potom diváka citově vydírat. ()

Cracker 

všechny recenze uživatele

Ďalšia romantická a tragická citová vydieračka ktorej som opäť dobrovoľne podľahol. Atmosféra je veľmi, ale veľmi depresívna, melancholická a nejedného diváka určite dojme k slzám(ore mo). Zápletka postupne graduje, možno pred koncom troška kríva, ale napríklad taký posledný ending je veľmi dojemný. Čo sa týka príbehu, máme k dispozícii opäť 2 alternatívne konce, lepšie som prijal prvý, čiže originálny. Mitsuko mi bola od začiatku sympatickejšia aj napriek tomu že sa ...veď uvidíte. Určite si ''Kimi ga nozomu eien'' pozriem ešte aspoň jedenkrát, pretože som to všetko zhltol za pár hodín a o 4 ráno som asi už celkom jasne nepremýšľal. ***SPOILER*** Toto je asi vôbec prvý krát, kedy som v anime videl dievčinu s oranžovými vlasmi prehrať love-fight ;) ()

Reklama

Ceres 

všechny recenze uživatele

Skutečná pecka, u které jsem nečekal, že to půjde tak bombasticky jen s zápletkou, která je typická spíše pro levné telenovely. S jakou přesvědčivostí dokázali podat tento skvělý příběh je mi záhadou, zatracení Japonci (to myslím v dobrém). Hodně dlouho sem se musel zbavovat pocitu, který ve mě zakořenil po shlédnutí tohoto animé, navíc ma skvělý soundtrack. Další perla mezi animé. ()

Mi Nü-Chai 

všechny recenze uživatele

Jak naložit s nápadem na milostný trojúhelník okořeněný komatem, za který by se vám v hraném filmovém zpracování téměř každý, s výjimkou skalních konsumentů (možná spíše konsumentek, ale nechci zapomínat i na citlivá srdéčka dlící v tělech s chromozomy XY) uštěpačně vysmál? Udělejte z něj anime, málokteré oko zůstane suché a i ti nejzatvrzelejší odmítači cukrové vaty nebudou škudlit hvězdami. Dobrá, vím, že se zde jedná o adaptaci dating simu, který by byl patrně poutavější než seriál, už jen z pravděpodobně většího vžití se do děje jako člověk-hráč než člověk-divák, takže výše uvedená domněnka je lichá...leč po zhlédnutí cca pěti dílů a následném čtení nadšených reakcí, při kterém jsem nevycházela z údivu, cože to je zase celým širým internetem vynášeno do nebes, se mi do mozku vloudila s neodbytností a průrazností střely dum-dum. V mých (suchých) očích je Kimi ga nozomu eien slaboučká limonáda s pitomou zápletkou plná až dojemně protivných charakterů, provedená ucházející, avšak nikterak výjimečnou, natožpak snad zajímavou kresbou i animací. [viděno cca pět dílů, víc po mně nikdo nemůže chtít] ()

LordSnape 

všechny recenze uživatele

Ze začátku jsem tomu nevěřil, ale tento anime seriál si mě naprosto podmanil. Milostný trojúhelník je starý jako lidstvo samo, ale v "Kimi ga nozomu eien" jsou všechny pocity vykresleny tak detailně... Vše navíc v pozadí umocňuje nádherný klavírní doprovod. Žádný německý či americký romantický film se mu nemůže rovnat! Rozhodně se nejedná o žádnou praštěnou telenovelu, ale spíše o romantické drama, které vám vyrve srdce z těla. Kolikrát jsem si říkal jak bych se asi zachoval já sám na místě hlavního hrdiny. Nejspíš bych to udělal úplně stejně. Lidé aniž by si to uvědomovali stále někomu ubližují. Všech 14 dílů jsem shlédl za jediný den, což se mi ještě nikdy u žádného seriálu nestalo. Rozhodně doporučuji, ale připravte si pevné nervy a spoustu kapesníků. (A takhle skončil fanoušek hororů) 9/10 ()

Galerie (10)

Reklama

Reklama