Reklama

Reklama

Motel smrti

Trailer 2

Obsahy(1)

Když rozhádaným manželům (v podání Kate Beckinsale a Lukea Wilsona) dojde benzín rozhodnou se přespat v nedalekém motelu. Brzy však zjistí, že se ocitli ve své nejhorší noční můře. Zdejší majitelé je sledují na každém kroku pomocí skrytých kamer a začne jim jít o život, když zjistí že se stali jen loutkami ve vražedném pornu… (Reiniš)

(více)

Recenze (388)

mil@n.fanatik 

všechny recenze uživatele

Slušný thriller (horor). Jednoduchý, ale dramatický. Ne, že bych se nějak bál, ale ze bych se nudil, to taky říct nelze. Slušná podívaná... 60% ()

Tomco 

všechny recenze uživatele

Snuff tematika sa mi síce hnusí, no vo filmoch sa na ňu zvyčajne dobre pozerá. Aj Vacancy je svižne nakrútená jednohubka - plná klišé postupov, ale s fungujúcou atmosférou. Nie sú to síce Revízori, ale Antal ma rozhodne nesklamal. A koniec koncov, na čo aj tieto dva úplne odlišné kúsky porovnávať? 70% ()

klerik 

všechny recenze uživatele

Nie je to horor. Hudba je pôsobvejšia než to, čo sa deje na plátne. Cituje to síce všetko možné od PSYCHA po MISERY, ale stále je to len obyčajný béčkový triler. Ale celkom zábavný a slušne natočený. Logika konania postáv nie je moc premyslená, ale občas skrátka poteší pozrieť si niečo takto jednoduché vo väčšej produkcii. Na Motel smrti sa nepozerá zle, ale mňa osobne bavili viac oba filmy JAZDA DO PEKIEL... ()

Chrustyn 

všechny recenze uživatele

Docela příjemné překvapení. O filmu jsem nic nevěděl a očekával další z řady nezáživných duchařských hororů. Film mě však vyvedl z omylu a dostalo se mi velice slušného a chvílemi opravdu napínavého thrilleru. Duchové zde nejsou naštěstí žádní a místo nich tu je partička magorů, která ráda masakruje zákazníky svého motelu a ještě si to rádi natáčejí. Tento motel jedné noci navštíví i manželsý pár, který má těsně před rozvodem a samozřejmě oni se nenenechají zabít tak snadno jako předchozí návštěvníci. Zápletka tedy naní nijak originální a film je plný známých klišé jako rozhádaní manželé, které dá bezvýchodná situace opět dohromady nebo fakt, že vrahové se občas úkažou z nenadání na místě na kterém ještě před chvílí nebyly. Ale i tak se jedná o dobře natočený thriller se slušným výkonem spíše komediálního Lukea Wilsona a jako vždy dobře vypadající Kate Beckinsale, který nekazí ani "americký" nevěrohodný konec. ()

korbitch22 

všechny recenze uživatele

režisér Antal,který ve svojí domovině natočil úžasné revizory,dostal pozvánku do ameriky a začal plodit jednu sračku za druhou.nedávno zprznil predátory,o chlup dřive natočil prozměnu totálně podprůměrný horor,který je opět nechutně nadhodnocen na čsfd.antal nám servíruje ošuntělý příběh dvou manželů,kteří se po smrti syna vlastně nenávidí a někde uprostřed samoty jim kiksne auto,klasika.ubytují se v divném hotelu a začnou se dít rádobi děsivé věci.....slibně začinající horor,který se změní v laciný thriller,parta zabijáků nemá žádné charisma,kate a luke evidentně nechápou,proč že to hrají v takovém braku,filmu chybí napětí,dobrá hudba a něco co by ho vyvedlo z omšelého klišé.rádoby dojemný konec,kdy kate všechny vykosí a manžílek jí zachrchlá do ucha,jak moc ji miluje...sorry ale kdyby mišlo o život,tak bych miloval asi i paroubka,konec nudný a předvídatelný... 61% what the fuck? ()

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Nelogické chovanie postáv nie je jedinou slabinou tohto filmu, na tie sme v béčkach zvyknutí. Problém vidím aj v nesplnení základnej definície thrilleru či hororu. O horore nemožno hovoriť ani v najmenšom, to už trápny seriál Duchovia (1997) bol "strašidelnejší". No a ako thriller chýba filmu niečo nové, niečo, čo sme nevideli, pretože tých hotelových snímkov sme tu už mali mnoho. Film však nemá prekvapenie, zvrat, proste žiadny wow moment. Nabehne na zaujímavú líniu, lenže nedokáže k nej nič pridať. ()

heyda 

všechny recenze uživatele

Solidní thriller s výborným napětím, logickými postupy i přemýšlením postav a skvěle vybranou hudbou. Avšak na 4 hvězdičky mi tam trochu něco scházelo. To, jak umřeli ti maskovaní šílenci, mě docela zklamalo a chování toho hlavního maniaka mi přišlo docela směšné. Zbytečně přehrával. Ke všemu, když si přičtu ty chybky, které tam evidentně jsou (např.: poklop v koupelně zakrytý dečkou po návštěvě vraha), tak musím zůstat na třech, ale slušných hvězdičkách. Není se za co stydět, ale chtělo by to jisté úpravy, aby to mohlo sahat do těch nejvyšších vod. 65% ()

MontyBrogan 

všechny recenze uživatele

Baví ma predstava, ako sa maskovaní vrahovia nenápadne plazia tunelom plným potkanov, aby do kúpeľne potenciálnych obetí záhadne položili jablko. ()

honajz 

všechny recenze uživatele

Klady: žádné detailní záběry na usekané nohy, ruce, vypíchané oči. Zajímavá atmosféra. Dobrá kamera. Solidní herecké výkony hlavní dvojice. Zápory: Předvídatelné, nelogické, bez konce. SPOILER - herdek, ty tunely, to byla blbost! Vemte si, než násilníci přiběhli po čtyřech do nějakého pokoje motelu, jak byli špinaví a udýchaní, a to měli ještě vylézt nahoru a zmasit dvě hystericky řvoucí oběti. To, že je napadlo použít spojovací dveře až těsně před koncem, když se snažili najít jakýkoliv způsob, jak utéct, stejně jako pokus vylézt oknem v koupelně, to taky podceňuje inteligenci diváka. Atd. atd. KONEC SPOILERU ()

Jinny 

všechny recenze uživatele

Motel smrti nemá objevné téma, nicméně zpracování je poctivé jako jednička na desetidolarovce. Čím tenhle film zaujme oproti záplavě hororů/thrillerů vzniklých ve stejné době, to je zacházení s postavami. Ústřední pár nejsou šašci na odstřel, nepřicházejí s geniálními plány, ale naštěstí jsou dost chytří na to, aby jejich plány někdy fungovaly. A film je oba bere vážně. A naopak - antagonisti nejsou žádní ďáblové, jsou to pořád jenom lidi. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Hm tak já z toho zrovna moc odvařený nejsem. Neříkám že bych se u toho zrovna unudil k smrti, ale uzýval to ano. Sice to trvá jen 80.min, ale pro mě to byla celá věčnost. Atmosféra se po celou dobu vleče jako smrad, náznaky napětí se tu objeví jen párkrát za celou dobu. Navíc tolik nelogičností (ať už v chování postav, nebo situace)! Asi nejvíc se mi líbily ty kazety v pokoji a závěrečných pět minut filmu. Samotný nápad nebyl sice zrovna dvakrát originální, ale jistý potenciál bych tu našel. Jen to chtělo trochu sundat nohu z brzdy a připustit plyn. Za mě takovým 45%. ()

claudel 

všechny recenze uživatele

Nebylo to špatné, sice žádná velká lekačka a napětí nic moc, ale rozhodně to nepatří mezi ty podprůměrné produkty - Hostel, Mlha apod. ()

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Zdá se, že zdejší padouši viděli Kate v indiánském oblečku v Klik - život na dálkové ovládání a chtěli si natočit nějakou vlastní scénku. Inu, kdo by nechtěl. Tohle je přesně případ, nad kterým člověk/divák zůstane rozkročen. Na jednu stranu hrozně jednoduché, předvídatelné, prosté a místy dost nelogické, na druhou stranu mi to vždycky přišlo hrozně napínavé a s atmosférou, navíc mezi Kate a Lukem to fakt funguje, díky za ně. Mrzí mě ten hrozně rychlej a prostoduchej konec, který jasně ukazuje, že tvůrci věděli co chtějí natočit, celé to postavili na atmosférickém rozjezdu, pak se chvíli plácali, ale vůbec nevěděli, jak to zakončit, tak to prostě střihli na první dobrou v posledních pěti minutách. Korunu tomu všemu nasazuje megafail českého dabingu, který tísňovou linku v závěru nechal (v rámci úspor) promluvit hlasem jednoho z padouchů, což vzhledem k tomu, že to bylo o několik desítek minut dříve použito jako napínací moment, je fakt do nebe volající... ()

Jenda 

všechny recenze uživatele

Přes všechna klišé, kterých film nabízí pohříchu mnoho, je hlavním plusem Motelu smrti napětí a krátká stopáž. I když lze při troše snahy odhadnout vývoj filmu na dlouho dopředu, nic vám nebrání neodhadovat a užít si tenhle thriller ()

ARI50 

všechny recenze uživatele

Žádné bečko to pro mě není, já v tom vidím mnohem víc, děj filmu je pro mě dobře promyšlené, herci jsou velmi sympatičtí, drama filmu je skvělé a to nemluvím o atmosféře která se povedla, já tenhle motel mám rád. ()

MáŠa 

všechny recenze uživatele

Příjemný horůrek, kterýmu lehce uvěříte, že by se něco podobného mohlo jednou stát. Tématem je skutečnost, co se stane, když rozvádějící se pár přijede do motelu, odkud většinou hosté už neodjíždí. Hrají známé hollywoodské hvězdy, je krátká stopáž, servíruje se nám zajímavý a zajímavě i zpracovaný děj. Možná nejde o úplně nejoriginálnější věc, prostě taková klasa, ale to už bychom nesměli pomalu chodit do kina. Já chválím, příjemná jednohubka. ()

Související novinky

Maďarský Predátor a odložená Red Sonja

Maďarský Predátor a odložená Red Sonja

24.06.2009

Jsou tady nové informace o dvou filmech z produkce Roberta Rodrigueze. Minulý týden jste v našich novinkách četli, že průvodcem mimozemských lovců na třetím safari na Zemi bude zřejmě Neil Marshall.… (více)

Reklama

Reklama