Reklama

Reklama

SAS: Máte na to?

(seriál)
  • Česko SAS: Výcvik speciálního komanda (více)

Kdo dokáže přežít během deseti dnů tvrdý výcvik britské speciální jednotky známé jako SAS? Vybraní dobrovolníci absolvují nesmírně náročný a krutý výcvik jedné z nejelitnějších speciálních jednotek světa. (oficiální text distributora)

Recenze (9)

Tom_Lachtan 

všechny recenze uživatele

Nemůžu si pomoct, ale sledovat bandu osob, kterak se plouží písečnými dunami zbrocení potem a mající na nohou puchýře velikosti tří mexických dolarů je trochu zvrhle zábavné a ne že ne! Ona je to docela zábavná kombinace reality-show a dokumentu, jistěže, jsou tam věci, na kterých by se mohlo zapracovat (větší náhledy do psychologie a sociálního podloží účastníků, víc faktů a ukázek reálných SAS, efektivní mučení atp.), jenže jako ukázka náročnosti fyzické i psychické... Proč ne. ()

CiPR 

všechny recenze uživatele

Docela nenápadný snímek, který jsem díky Youtube našel. Díky moc. Během těchto dokumentů mam hned nutkání nastoupit do armády a vstoupit to této legendární jednotky S.A.S. Zpracování by mohlo být lepší a hodně věcí se často opakuje, ale což. Rád jsem se dozvěděl něco o akcích této skupiny a jak se zachovat jako rukojmí například. Zajímavé komentáře během ukázek, ukázka bojové techniky, která je nasazená během všech akcí. Je mi jasné, že se sice neřekne vše ale i ta troška je velmi dobrá. Určitě se někdy podívám znovu. 80%. ()

Reklama

Big Bear 

všechny recenze uživatele

SAS je pojem. Za druhé světové tak zle zatápěli Němcům, že vzteklý Hitler vydal rozkaz střílet jejich členy bez ohledu na právo se stát v případě dopadení válečným zajatcem. Pro něj ti chlapi byli nepezpeční a škodná. Kuna v kurníku :-). Seroš se nese v duchu nejlepších britských tradic této speciální jednotky. Výcvik zvládnou jen ti nejodolnější. Pracujete doma jako hasič? Vyběhnete s maskou a kyslíkovou láhví do pátého patra? Myslíte si, že na to máte..udělat takový výcvik. Uvidíte sami až se vám nohy budou podlamovat vyčerpáním, až při vzpomínce na děti se robulíte jako malí kluci... Vedoucí důstojník má pro vás připraveno hafo špeků. Pokud zvládnete jednu etapu, čeká na vás hromada dalších. Ale nevěste hlavu, pokud už nemůžete nebo nechcete dál, stačí na nástupu vystoupit řady a potupně nasednout do pískového Defenderu .. :-) . Ačkoliv by mně to hodně zajímalo, rovnou si odpovím: Na tohle bych neměl! * * * * ()

kukkik 

všechny recenze uživatele

Konečně začínají na Fandovi dávat pořádné seriály. Jenom bych chtěl vidět, jak dlouho by soutěžící vydrželi, kdyby měli zvládnout výcvik Specnaz.. Když se nad tím tak zamyslím, tak jediné co mi na celém pořadu vadí jsou kamery. Dovedu si představit tu ''autentičnost'' když jste uprostřed džungle v maskáčích, v taktickém maskování obličeje, se zbraní v ruce, snažíte se dělat co nejmenší hluk, mazat stopy a nebýt vidět a přitom se kolem vás co chvíli motají a do ksichtu vám strkají objektiv 2-3 kameramani v bermudách a červených trikách co jsou vidět už od hranic, přičemž dupou jako sloni a za sebou nechávají stopu v porostu jako když projede kombajn. A nemluvě o tom, že Dermotovi už vůbec ale vůbec nevadí stát uprostřed ''mise'' soutěžícím za prdelí a dělat krutopřísný shrutí situace tak hlasitě, že i kdyby snad posádka přijíždějícího člunu nedejbože přehlídla ten houf německejch turistů s kamerama pobíhajích dokola křovím, tak aby dosáhla momentu ''překvapení'' musela by si i s lodivodem nacpat bahno do uší a dívat se na nebe (ano Dernie, chlap co v letním oblečení a s dvoumetrovým kameramanem před sebou stojí na břehu řeky je fakt vidět docela z dálky). ()

Marze 

všechny recenze uživatele

Shlédl jsem díl v džungli a další v poušti. Zdá se, že uspěli ti, kteří se věnují triatlonu s doplňkovými sporty. Já sportovní námahu ve vedru a vlhku miluju. ()

Galerie (2)

Zajímavosti (1)

  • V dokumente vystupoval John McAleese, muž ktorý sa zúčastnil oslobodenia iránskej ambasády v Londýne 5. mája 1980. Pri akcii zabil 4 z 5 teroristov a stal sa inšpiráciou na vytvorenie postavy kapitána Johna Pricea z hernej série Call Of Duty. (TMNT)

Reklama

Reklama