Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Netradiční drama vypráví o jednom němém nájemném vrahovi (Ha-kyun Shin), kterému není nic svaté. Být vrahem je jeho parketa a je v tom hodně dobrý. Vraždění lidí si přímo užívá. Jednoho dne se v baru potkává se sympatickou dívkou a náhle se jeho styl života mění. (Kamca_)

Recenze (66)

DavidS. 

všechny recenze uživatele

Tohle opravdu umí jen Jihokorejci - vezmou hrdinu, co vypadá jako jojo, obohatí ho bizarními a směšnými kamarády, přidají prvky absurdity, milostnou linku, flashbacky a na závěr z toho vykřešou syrové a dojímavé drama, kde každý prvek této žánrové koláže padne přesně na své místo...O audiovizuální stránce mluvit netřeba... ()

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Zvláštní film. Příběh o němém nájemném vrahovi zní skvěle, avšak tenhle nebyl ani zdaleka žádný profík, ale šílený nemotora a introvert. Po akční stránce to nemá tudíž vůbec, co nabídnout. Akce je málo a většinou skončí jedním bodnutím nožem do břicha( who cares?? !!) Anebo scéna kde příjde do bytu za účelem sejmout 4 chlápky s pistolí a přitom uklouzne, spadne a začne střílet do stropu ? Tohle už celkem zavánělo s komedií. Musím sice uznat, že si film udržel mou pozornost, najdou se zde i světlé momenty (intenzivní první sex) ale očekával jsem Akční film, nikoliv Drama. Nadhodnocené. ()

Reklama

Shit 

všechny recenze uživatele

V koreji maj nějak v oblibě ty nájemný zabijáky, ale vůbec to neni na škodu, opět se jedná o výbornej film se zajímavou a netradiční hlavní postavou a promyšleným přiběhem, kterej, jak je na Koreu zvykem, skvěle pracuje i s flashbacky. Druhý skouknutí znamená o hvězdičku víc, fakt skvělej příběh i charaktery a nevšední filmovej zážitek, takových kvalitních thrillerů moc neni ()

Flipnic 

všechny recenze uživatele

Mne tohle teda naprosto zklamalo. Vizuální orgie jak je u Korejců zvykem, pokoukáníčko výborný. Ale jinak je to fakt blbost. Tak strašně jsem se nudil, celou tu dlouhou stopáž. naprosto dětinskej příběh, trapnej, ubohej, nezajímavej ... kterej se kříží s mlátičkama, zabíjením, krví, probodáváním noži ... Děj o ničem, jakési drama němého dětinského gangstera, který to umí s nožem a nesympatické ženské a malýho kluka, který se na něj přilepí ... Úplně o ničem, nic mne tam nezaujalo a podstatu filmu jsem pochopil až na konci ... a jak jsem byl rád že je konec a bylo mi jedno, kdo to přežil a kdo ne. Ten film je prostě totálně naivně postavenej a nehledě na ztvárněný je to nebetyčná nuda a trapárna. Bohužel, tady to u mě Korejci projeli na plné čáře ... Většině lidem se to líbí, nechápu proč, mě prostě ne a už bych se na to nikdy nepodíval ... ()

neoBlast 

všechny recenze uživatele

Pár silných scén se najde (např. závěr), ale celkem je No Mercy for the Rude nuda. Atmosféra ne nepodobná (dnes už klasice) Guns and Talks mi prostě nesedí. Dobře napsaný ústřední charakter se utápí v množství nic neříkajících scén až moc často. Hodně zajímavé jsou detaily, kdy do naprosto vážného příběhu někomu něco vypadne nesmyslně z rukou, či zakopne (úmyslně!). Zajímalo by mě na co mysleli scénárista a režisér při jejich zakomponování. Hudba a kamera samozřejmě - jak jsme v Koreji zvyklí - v pořádku. 65 % ()

Galerie (11)

Reklama

Reklama