Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Dylan trpí nevyléčitelnou nemocí. Díky televizní show má možnost splnit si poslední přání.  Carol má jediného syna Dylana, který trpí nevyléčitelnou nemocí. Zúčastní se televizní show, kam je pozván, aby mu splnili jeho největší sen. Dylan si přeje strávit víkend se slavnou supermodelkou. Carol, kamarádi i celý televizní štáb jsou připraveni udělat cokoli, aby splnili jeho poslední přání. Dylana čeká nejlepší víkend jeho života! (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (50)

slovan1 

všechny recenze uživatele

Hodně pohodový film. Cesta za snem ,který se člověku těsně před smrtí může splnit. Snímek je označen jako "komedie", ale tak jednoznačně bych to neviděl... Docela dobře by se zde hodil i žánr "drama", jelikož snímek o umírání k tomu prostě musí vybízet. Poslední přání je vtipné, jako teen komedie a zárověň dojemné, jako správne drama, které člověka nenecha chladným. Michael Angarano mě hodně překvapil. Na herce, kterého neznám se této role ujal jako zkušená filmová star. Sunny Mabrey zase okouzlila krásou a sympatičností. ()

Madluska 

všechny recenze uživatele

Nevím, jestli se u běžných komedií má bulit, jenže tohle ani nebyla běžná komedie. Smutný příběh kluka, který toho v životě ještě moc nestihl a už by se s ním měl loučit, tak nějak velkou zábavu k popukání neslibuje. Přesto je na co se dívat a nad čím přemýšlet. A sem tam i nějaký ten fórek zazněl (Máti: "Co já s tebou budu dělat?" Synek: "Pohřbíš mě!"). P.S.: Nevíte, kde je možné potkat charismatického sportovce s dobrým srdcem, otevřenou náručí, kukučem Johnnyho Messnera a hlasem Jana Šťastného? :-) ()

Reklama

emma53 

všechny recenze uživatele

Jestliže se někdo pouští do filmu na téma umírání, měl by to velmi zvážit, protože to vždy nemusí skončit úplně nejlíp. Viděla jsem víc filmú s tak smutným námětem a nemohu se ubránit dojmu, že v tomto případě to bylo všechno až příliš nereálné a účelově pojaté. A co se týká zařazení do žánru komedie/drama o tom bych také polemizovala, protože komediálních prvkú, alespoň tak jak já jsem to osobně vnímala, bylo minimálně. Emotivně to bylo nicméně působivé a za to dávám zlatou střední trojku. ()

freddy 

všechny recenze uživatele

Příběh o pohodovém umírání. Po skončení tohoto filmu mne sužovaly rozpaky. Měla to být komedie, a tak jsem čekal komedii. Ale zasmál jsem se jen několikrát. Moc vtípků tu opravdu nebylo a ani žádná zapamatovatelná hláška. Ale na druhou stranu to byl tak neuvěřitelně pohodový film, který se mi opravdu docela líbil, a tak jsem se dostal do rozpaků. Nedávno jsem dal dvě hvězdičky komedii jen za to, že to komedie nebyla a zasmál jsem se tam jen asi jednou. A tohle je naprosto podobný případ. Ale zároveň mne tenhle film nadchnul, a to je to, co té druhé komedii chybělo. Film Poslední přání, to je citlivě, ale zároveň pohodově podaný příběh o 16letém klučinovi Dylanovi, který co nevidět zemře. Ale má kolem sebe svou milující matku, dobré kamarády, pohodového doktora a slavného fotbalistu, kteří ho podporují a pomáhají mu. Díky pomoci doktora může Dylan vzít svou matku do luxusní restaurace, díky pomoci bohatého fotbalisty se může podívat do New Yorku a perfektně si to tam užít spolu s kamarády. Prostě neuvěřitelně pohodový film o tom, že umírání nemusí být vždy smutné. A ten závěr není nijak zvlášť přeslazený, ale je natočený decentně a perfektně zapadá do kontextu filmu. Jinak herecké výkony byly velmi kvalitní a hercům jsem vše uvěřil. Takže i když jsem se nedočkal salv smíchu a vtipných hlášek, přesto dávám čtyři hvězdčky, protože ten film je dobře udělaný, má hlavu i patu a mně se líbil. ()

Aluska88 

všechny recenze uživatele

Nevím, proč mě toto srovnání napadlo zrovna u tohoto filmu, ale stalo se. Přijde mi, jako chutný, hezky vypadající pomeranč, ze kterého ovšem tvůrci nevymáčkli všechnu šťávu. Velmi slušný potenciál, chytlavý námět, sympatičtí herci, ale nedostalo se mi něčeho výrazného v ději, co jsem očekávala a přála si. Bylo to hezké, milé, příjemné, ale chybělo tomu něco, co by z toho udělalo ještě lepší Poslední přání. ()

Galerie (7)

Zajímavosti (1)

  • Natáčanie snímky prebiehalo na autentických miestach v americkom štáte Pennsylvania a meste New York. (MikaelSVK)

Reklama

Reklama