Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Mezinárodní terorismus je hrozbou, která se nemilosrdně šíří do všech světových stran. Žádná země si nemůže být jistá, a nemůže proti tomuto novodobému moru bojovat samostatně. Francouzská tajná služba má jen kusé informace o chystaném teroristickém atentátu. Jedinou cestou, jak získat konkrétní místo a způsob atentátu, je infiltrace vlastního člověka do sítě teroristů. Operaci vede Nathalie, která vytipuje muže, jenž si odpykává trest za krádež ve vězení v Dunkerque. Podaří se jí ho přesvědčit a ve velmi krátké době provést nejnutnější výcvik. Léon má za úkol dostat se do blízkosti vůdce teroristické akce Bilala, který se pohybuje na trase mezi Karáčí, Bruselem a Paříží. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (2)

CrazmydRed 

všechny recenze uživatele

Nie je to zrovna typ filmu, ktorý by som zámerne vyhľadávala, ale tak, dalo sa to pozerať. Postava Anne Brochet mi lezie na nervy, presne takto to vyzerá, keď niekto bez úspechu vytvorí "silnú" ženskú ... ()

andy60 

všechny recenze uživatele

Film sestává ze dvou dílů, oba jsou umístěny na jednom dvd, což chválím. Co mně však vadilo je skutečnost, že dvd neobsahuje český dabing, pouze titulky. Škoda, protože film mně přišel zajímavý a napínavý. ()

Reklama

Galerie (4)

Reklama

Reklama