Reklama

Reklama

Balambalambalam

  • Jižní Korea 바람바람바람 (více)

Obsahy(1)

Bong-soo (Ha-kyun Shin) je uťápnutý manžel, jehož manželství s Mi-young (Ji-hyo Song) zajelo do nudného stereotypu. Navíc se snaží o dítě, ale Mi-young se nedaří otěhotnět. Seok-geun (Sung-min Lee), Bong-sooův švagr, je naopak velký svůdník, který svou ženu celé roky podvádí, protože věří, že to jeho manželství dodává šťávu. Stejnou radu dá i Bong-soovi. Ten ho poslechne a začne si s krásnou Jenny (El Lee). (LangiJ)

(více)

Recenze (2)

LangiJ 

všechny recenze uživatele

Další korejský snímek, který nevybočuje z průměru, spíš je lehce pod ním. Vzhledem k tématu to nemělo ten správný šmrnc, chemie mezi manželskými a mileneckými páry moc nefungovala a femme fatale El Lee taky nebodovala. Jen sem tam něco pobavilo. Velkým překvápkem pro mě ale bylo, že se jedná o jakousi korejskou verzi české komedie Muži v naději. Děj je až na menší obměny hodně podobný a okopčili i některé scénky - kulec a tanga jako gumička do vlasů, houpací křeslo, rozjeté auto v přírodě... Nejspíš tam těch podobností bude víc, ale Muže v naději si už moc nepamatuju. I přesto však musím konstatovat, že česká verze je v tomto případě lepší. ()

Lacike 

všechny recenze uživatele

Názov mi síce bol povedomý, ale aj tak som netušil, že to je viacmenej remake českého filmu. Holt české filmy nesledujem a neverím, že by sa mi česká verzia s ich tradične neznesiteľnými dialógmi a trápnymi hereckými výkonmi páčila viac. Zato kórejská ma nadchla. Jednak ma od začiatku bavili všetky postavy (Ha-kyun Shina mám rád už od filmu Joint Security Area a konečne sa vo filme objavila nejaká sexy kórejka El Lee) a zároveň zápletka ponúka dostatok zábavných situácií, ktoré mi nepripadali tradične ázijsky prehnané alebo trápne. Miestami je film aj dojímavý a nadchlo ma aj skvelé vyústenie u všetkých postáv. Holt asi to bude film, ktorý viac sadne chlapom ako ženám, keď už to je film o záletníkoch. 8/10. ()

Reklama

Galerie (38)

Reklama

Reklama