Reklama

Reklama

Balambalambalam

  • Jižní Korea 바람바람바람 (více)

Obsahy(1)

Bong-soo (Ha-kyun Shin) je uťápnutý manžel, jehož manželství s Mi-young (Ji-hyo Song) zajelo do nudného stereotypu. Navíc se snaží o dítě, ale Mi-young se nedaří otěhotnět. Seok-geun (Sung-min Lee), Bong-sooův švagr, je naopak velký svůdník, který svou ženu celé roky podvádí, protože věří, že to jeho manželství dodává šťávu. Stejnou radu dá i Bong-soovi. Ten ho poslechne a začne si s krásnou Jenny (El Lee). (LangiJ)

(více)

Recenze (2)

Lacike 

všechny recenze uživatele

Názov mi síce bol povedomý, ale aj tak som netušil, že to je viacmenej remake českého filmu. Holt české filmy nesledujem a neverím, že by sa mi česká verzia s ich tradične neznesiteľnými dialógmi a trápnymi hereckými výkonmi páčila viac. Zato kórejská ma nadchla. Jednak ma od začiatku bavili všetky postavy (Ha-kyun Shina mám rád už od filmu Joint Security Area a konečne sa vo filme objavila nejaká sexy kórejka El Lee) a zároveň zápletka ponúka dostatok zábavných situácií, ktoré mi nepripadali tradične ázijsky prehnané alebo trápne. Miestami je film aj dojímavý a nadchlo ma aj skvelé vyústenie u všetkých postáv. Holt asi to bude film, ktorý viac sadne chlapom ako ženám, keď už to je film o záletníkoch. 8/10. ()

LangiJ 

všechny recenze uživatele

Další korejský snímek, který nevybočuje z průměru, spíš je lehce pod ním. Vzhledem k tématu to nemělo ten správný šmrnc, chemie mezi manželskými a mileneckými páry moc nefungovala a femme fatale El Lee taky nebodovala. Jen sem tam něco pobavilo. Velkým překvápkem pro mě ale bylo, že se jedná o jakousi korejskou verzi české komedie Muži v naději. Děj je až na menší obměny hodně podobný a okopčili i některé scénky - kulec a tanga jako gumička do vlasů, houpací křeslo, rozjeté auto v přírodě... Nejspíš tam těch podobností bude víc, ale Muže v naději si už moc nepamatuju. I přesto však musím konstatovat, že česká verze je v tomto případě lepší. ()

Reklama

Reklama