Reklama

Reklama

Eonniga ganda

  • Jižní Korea 언니가 간다 (více)

Obsahy(1)

Na Jung Jooina první láska nedopadla dobře a ona ani po mnoha letech neodpustila Jo Hanimu, že ji odkopl. Bohužel její nenávist k němu zasahuje i do jejího běžného života. Jednoho dne se ji naskytne příležitost vrátit se do minulosti a ona má možnost pomoci svému mladšímu já, aby se nezamilovala do Jo Haniho, ale do spolužáka Tae Hoona, který ji měl vždycky rád, ale ne všechno půjde podle jejích plánů. Podaří se jí změnit minulost? (andiek05)

(více)

Recenze (15)

Pethushka 

všechny recenze uživatele

Film stojí na perfektním nápadu, který byl moc dobře využit. So-young Ko je neokoukaná a sympatická herečka, která si mě hned získala. Příběh je to poutavý a lehce komické situace se podařily. Jsem mile překvapena a nemám co vytknout, protože jsem se po celou dobu fantasticky bavila. Finální taneček neměl chybu. Skvělé! 4,5* ()

tombac 

všechny recenze uživatele

Žijeme ve věku moderních technologií, takže archaickou zlatou rybku, či džina v lampě nahradil současnější nástroj na plnění přání. Proč takové lákadlo nevyužít - po zklamání v lásce se vrátit v čase a své mladší já pomocí rozličných postupů popostrčit do té správné náruče. Sice lehce fantastické, ale ideální dějové podhoubí pro typicky příjemnou korejskou romantickou komedii. Ano, i v Eonniga ganda Korejci ukázali, že jsou v tomto žánru mistry. Podle mě film nemá na nejlepší reprezentanty jihokorejského romkomu, MSG a spol., ale srdíčko spolehlivě zahřeje. Zvláště když hrdinové snímku sehrají scénku podobnou mé nejoblíbenější s Keirou ve fantastické Love Actually :-) ()

Shit 

všechny recenze uživatele

U project makeover sem měl trošku problém s tim, že mi postavy ve filmu nějak nepřirostly k srdci, sice Ko So-young je opět krásná, mimochodem fakt nevim odkud se ty pěkný korejky neustále berou, ale tak nějak sem z celýho filmu neměl ten pohodovej pocit,. jakej bych asi u podobný komedie měl mít, krom toho sem se mockrát nezasmál ()

Dragoni 

všechny recenze uživatele

Zajímavá změna v jednotvárných, ale přesto krásných korejských snímcích - myšlenka vracení v čase, zde byla pojata velice výborně a my jen můžeme těžit z příběhu, kterým nás provádí láskou zklamaná So-yound a snaží se napravit a možná i vylepšit své mládí. Díky příležitosti, která se ji naskytne a to cestování v čase, jako třicetiletá se přesune do doby, kdy chodila na střední školu a snaží se sama sobě pomoci dobýt srdce svého idola, ovšem vše nejde podle plánu .... 90% ()

sniper18 

všechny recenze uživatele

Je to vydarená romanticky ladená komédia. Má výborný príbeh o unudenej tridsiatničke pracujúcej na módnych prehliadkach, ktorá nie je spokojná so svojim súčasným životom a ľutuje zlé rozhodnutia z mladých čias, hlavne keď na strednej škole uprednostnila hudobníka, pre ktorého bola len jednou z mnoha pred inteligentným, ale bojazlivým spolužiakom, ktorý ju mal skutočne rád a ani po rokoch na ňu neprestal myslieť a keď sa jej pomocou zvláštneho programu v počítači podarí dostať do minulosti presne do čias, keď chodila na strednú školu, rozhodne sa vystupovať ako vzdialená príbuzná a svoju mladšiu verziu presvedčiť k správnemu rozhodnutiu. Ale nie je to také ľahké, ako pôvodne očakávala. So spracovaním som veľmi spokojný, z filmu s touto tématikou sa samozrejme nikdy žiadny kult stať nemôže, na to nemá potenciál, ale tu prakticky ani nemám čo vytknúť, vôbec nič ma nenapadá, dej je výborne podaný, bavilo ma to od prvej do poslednej minúty, film ani na okamih nepoľaví a to ani počas tejto v rámci žánru nadpriemernej dĺžky, stále si to udržuje správnu úroveň zábavnosti a romantiky, ktoré mi presne sadli, všetko je to v jednotlivých situáciách správne dávkované. Poteší aj viacero zaujímavých výborne zvolených prvkov, hlavne situácia s matkou a páči sa mi tu aj množstvo maličkostí, ako tie, v ktorých hlavná hrdinka niečo ovplyvní, ako napríklad život budúcemu futbalistovi Park Ji-Sungovi. Takže dej je tu podaný vynikajúco. Herecké obsadenie je výborné, s hlavnou hrdinkou Ko So-Young som sa stretol prvýkrát, ale musím si na ňu dávať pozor, je tu perfektná v každom ohľade, nič nemôžem vytknúť ani jej veľmi príjemnej mladšej verzii v podaní Jo An, ktoré to celé skvelo ťahajú, ale spokojný som aj so všetkými zvyšnými postavami, ako dobre podanými rodičmi alebo inteligentným sokom v láske v oboch verziách. A čo sa týka réžie a technickej stránky, tak v rámci žánru je to špička, lepšie sa tu už zvládnuť nedalo. Ako som už spomínal, tento film nemá potenciál na skutočný kult a to je aj jediný dôvod, prečo mu nedávam plné hodnotenie, inak ani neviem, čo tu môžem vytknúť, to je skutočne len pár nepodstatných detailov, je to výborne zahrané, natočené a aj vymyslené. Dokonalá oddychovka, ktorá zaručene zdvihne náladu a jednoznačne najlepší film na podobnú tému. 79% ()

molotov 

všechny recenze uživatele

Moc příjemná a vtipná romantická komedie. Příběh o třicátnici, která není tak úplně spokojená se svým životem a dostane příležitost cestovat časem, aby si splnila své sny a pokusila se zlepšit svou budoucnost. Maximálně je využit potenciál přesunu v čase, jako fotbalového fandu mě obzvláště potěšila narážka na jednoho nejmenovaného korejského fotbalistu hrajícího za Manchester United. Po skončení filmu jsem ještě dlouho zůstal v takovém příjemném oparu, že nemůžu nedat maximální hodnocení. ()

Hellboy 

všechny recenze uživatele

Zápletka s cestováním v čase je samozřejmě naprosto nedomyšlená, ale z nějakého důvodu mi to nevadilo. Tohle není taková ta komedie, kde holka tyranizuje kluka, ani takovej ten doják, kde jeden z hlavních hrdinů umře, nebo kde je sourozenec hlavní postavy duševně zaostalý. Je to komediální drama, které ale díkybohu netlačí na city diváka a proto se na to dá bez problémů koukat. ()

Folpa 

všechny recenze uživatele

Další z milých překvapení. Skvěle využitý potenciál, jak využít znalosti ze své doby v minulosti. Krásná Ko So-young a to taneční vystoupení Lee Beom-sua? Perfektní :) ()

Tyckin 

všechny recenze uživatele

Celkem pohodové, nicméně občas až moc prdlé a nedostatečně zábavné pokoukání na téma cestování v čase, víceméně ve všech ohledech se tento snímek drží v průměru. ()

Ivuse 

všechny recenze uživatele

Pohodový film pro pohodový večer :-) Pěkný nápad, sympatická herečka, vtipné, romantické, milé... po shlédnutí se dostaví příjemný pocit. :-) ()

AdiegoA 

všechny recenze uživatele

Další podstivá jihokorejská romantická komedie, velmi silná v kramflecích. Romantická i komediální linie většinou fungují dobře a melancholické zahrání na citlivou strunu mě také dokázalo dojmout. Škoda, že to celé nebylo buď kratší, nebo konzistentnější. Umíněná hlavní hrdinka je ovšem výborná a já bych ji bral všema deseti, korejský chlapy jsou holt divný :-) Výsledná sedmdesátka je hodně silná a má náběh na vyšší čísla. Uvidíme, třeba zaboduje i příště... ()

Reklama

Reklama