Reklama

Reklama

Obchoďák Sedmé nebe

(seriál)
  • Česko Obchoďák (více)
Trailer
USA, (2015–2021), 40 h 38 min (Minutáž: 21–22 min)

Tvůrci:

Justin Spitzer

Hudba:

Mateo Messina

Hrají:

America Ferrera, Ben Feldman, Lauren Ash, Colton Dunn, Nico Santos, Mark McKinney, Nichole Sakura, Jon Barinholtz, Kaliko Kauahi, Johnny Pemberton (více)
(další profese)

Série(6) / Epizody(113)

Zajímá vás, co všechno se dá prožít v hypermarketu? V seriálu Obchoďák Sedmé nebe zjistíte, že se zde ukrývá svět plný vzrušení, humoru a hlubokých lidských vztahů. Ocitnete se v samém srdci dění, kde se proplétají osudy zaměstnanců, zákazníků i náhodných kolemjdoucích. Prožijte radosti i strasti obyčejných lidí, kteří dělají neobyčejné věci. Uvidíte, že každý den v obchoďáku je nečekaný a neopakovatelný... (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (57)

AndrewNewman 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Sitcom je môj jednoznačne najobľúbenejší seriálový žáner no a Superstore je taká mierne slabšia odmocnina The Office a Brooklyn 99. Je to ale aspoň pre mňa oveľa lepšie než Parcs and Rec alebo Moderná rodinka, aj keď to nieje štýl mocumentary. Škoda len že Glenn nie je tak zaujímavý a vtipný ako Kapitán Holt a táto Amy nie je až taká sexi a roztomilá ako Amy Santiago. Inak je to ale vcelku príjemný seriál, má v sebe prvky pohody ale aj sarkazmu a ironického humoru, trollovanie kolegov a pod. veci, ktoré k práci v kolektíve rozhodne patria. Navyše po prvej sérii a začiatku druhej série som ešte nevidel diel, v ktorom by ma aspoň jeden gag poriadne nepobavil. ()

Olík 

všechny recenze uživatele

Komediální seriálek, který na první pohled působí ušmudlaným dojmem „koupeno za pár haléřů, aby bylo co vysílat v době, kdy se stejnak nikdo nekouká“. Laciné vtípky céčkových herců a jejich za vlasy přitažených postav. No, ale přece jenom šest roků, přes sto epizod….to asi nebude úplně náhoda. Dáte šanci a najednou zjistíte, že jste se pousmál a že čekáte, co zase vyvede tenhle a pronese támhleta a najednou běží třetí série a vy jste součástí disfunkční rodiny, za kterou by jste dal ruku na špalek.Komediální seriálek, který na první pohled působí ušmudlaným dojmem „koupeno za pár haléřů, aby bylo co vysílat v době, kdy se stejnak nikdo nekouká“. Laciné vtípky céčkových herců a jejich za vlasy přitažených postav. No, ale přece jenom šest roků, přes sto epizod….to asi nebude úplně náhoda. Dáte šanci a najednou zjistíte, že jste se pousmál a že čekáte, co zase vyvede tenhle a pronese támhleta a najednou běží třetí série a vy jste součástí disfunkční rodiny, za kterou by jste dal ruku na špalek. ()

Reklama

DaUr 

všechny recenze uživatele

1. série - 75 %, 2. série - 80 %, 3. série - 80 %, 4. série - 80 %, 5. série - 75 %, 6. série - 80 %. Nic světoborného ani přehnaně originálního, ale díky sympatickým - a hraničně otravným - postavám slušná jednohubka s parádním finále. “I'd like to meet your mother and shove you back up inside her.” ()

Human_Traf 

všechny recenze uživatele

Tenhle seriál je výjimečný v jedné věci. Zatímco hlavní postavy jsou ve skrze nudné a nezajímavé (s výjimkou Diny a možná Garreta) a jejich příběhy nezáživné, tak všechny ty úžasné vedlejší postavy, které kolikrát řeknou jednu větu jsou natolik zábavným zpestřením, že mě to nutí na to koukat. K tomu všechny ty záběry "mimochodem v pozadí" jsou často tím nejzábavnějším na celé epizodě a dohromady to má své jisté kouzlo. ()

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

Superstore od samého začátku nebyl tím druhem sitcomu který by se stal "kultem" a divák ho sjížděl opakovaně,ale byla to fajnová jednohubka,která byly solidně vtipná a zábavná.Bohužel v průběhu čtvrté řady nastal zlom,kdy se buď vyměnili scénáristi a nebo ti stávající začali fetovat a z celé série se stala nesnesitelné cosi,které bylo únavné sledovat.Z většiny sympatických postav se místo jejich posouvání staly sebestřední kreténi (nejvíc vidět je to na Jonahovi) a celá pátá řada je jedno velké WTF.Jako chápu,že se v sitcomech v zájmu humoru neřeší situace zrovna standardně a patří k tomu určité vyhrocení,ale co je moc je moc.Jediná Dina si celou dobu drží svůj charakter a nijak extra z něj nevybočuje.Závěrečná série se sice trochu uklidnila a finále to lehounce zachránilo,ale kdybych přestal po čtvrté sérii asi bych udělal lépe...60% (1.- 3.řada - 70%,4.řada - 60% , 5.řada - 40% , 6.řada - 60%) ()

Galerie (1 441)

Zajímavosti (65)

  • Dcera Amy (America Ferrera) si čte knihu „Útěk z Labyrintu“, Glenn (Mark McKinney) z jiné knihy cituje bývalého římského císaře Marca Aurelia. (Zix.)
  • Mateo je stejně jako jeho představitel Nico Santos z Filipín a homosexuál. (Zix.)

Reklama

Reklama